Kategoriat
Seksivau

Julkkikset yksimielisiä: siitä uskallettava puhua

(HERPES) Useat julkisuuden henkilöt ovat viime aikoina ottaneet rohkeasti kantaa maamme viimeiseen tabuun: pitäisikö? Ilta-Sanomien haastattelema Wallu Valpio on vakaasti sitä mieltä, että julkinen keskustelu sen tienoilta on ollut pitkään häpeän peittämää.
”Itse olen ollut jo melkein puolitoista vuotta ilman sitä”, rohkea Valpio tunnusti lehdelle.
Keskustelun padot murtuivat, kun laulu- ja soitinyhtye HIM:in soittotaidoton jäsen Ville Valo kertoi, ettei ole tehnyt sitä pitkään aikaan.
”En ole tehnyt sitä pitkään aikaan”, Valo kertoi.
Myös lukuisat muut ihmiset, jotka iltapäivälehden toimittaja sai puhelimella kiinni ennen deadlinea, olivat sitä mieltä, että siitä pitäisi puhua avoimemmin.

24 vastausta aiheeseen “Julkkikset yksimielisiä: siitä uskallettava puhua”

No jos ei onnistu ilman Viagraakaan, niin voihan sitä noinkin peitellä. Valo ei ole kyllä oppinut laulamaankaan.

Artikkeli oli siinämäärin epämääräinen, ettei lukija tiedä, tarkoitetaanko tässä pimppiä, B-rappua vai tupakkaa.
Itse olen myös ollut puoli vuotta ilman vichyä.

Itse en sanoisi. Voi olla että siitä saattaa tulla jotain tai se saattaa johtaa sinnekin. Siitä puhuminen aiheuttaa ja epäilemättä kostautuu.

En usko Ville Valon koskaan tehneen sitä. Tällöin on toki totta myös se, ettei hän ole viimeiseen puoleentoista vuoteenkaan sitä tehnyt. No, se riittää lööppiin.

Niin kuin isohko G sanoisi: ”Siitä mistä on puute, niin siitä on vaiettava.”

Mulla kouluaikoina oli paljonkin tabuja (purkkikaupalla), mutta vain yksi Se. Se oli naapuriluokan rillipää-Esko, jota Peran kanssa kutsuttiin tunnistekoodilla Se. Tuolla Se menee, tai mennääkö potkii Sitä – tarkoitti aina Eskoa.
Kerran oltiin ysiluokan välitunnilla möyhentämässä Peran kanssa Sitä, ja se Se kitu ihan selvästi. Silloin koulun hullu reksi yllätti meidät. Se karjaisi että Lopettakaa Se! Me tehtiin työtä käskettyä, ja nyt ollaan molemmat täällä kiven sisässä v***n pitkällä sopimuksella.
Täytyy kyllä myöntää, että joskus on ikävä Sitä, mutta ei voi sanoa, että tekisi Sitä mieli… Siunausta!

Oli muuten hiukan helpottavaa hiffata, että mesettäminen ei ookkaan nuorison uus termi vemppaamiselle. Mainoksetkaan ei enää naurata silleen: Joel mesettää,mesettää, ja mesettää.Mut jos Nylly Pilpiökään ei oo puoleen vuoteen käyny kädellä takahuoneessa niin harmi. Mut on siellä aika usein jengi kuitenkin tehny sitä niin!

Sain eilen pillua mut myönnän että saanti on muuten jatkuva ongelma. Miten, mistä, kuka hoitaa, olisko vakio lähdettä, kannattaisko soittaa sille vanhalle tutulle. Jos on niin saman tien kaverit soittaa ja kysyy et pannaanks littiin. Ja sit jos heruu niin ei koskaan niin paljon et riittäis viikoksi, vaan aina annetaan vain ensiapua. Jos joskus kerrallla sais viikon edestä niin olis vähän helpompaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden BB-sähkeet 1250 eKr., osa 1

Pilvi johtaa kansaa - Kun liitonarkkua suojaava telttamaja oli pystytetty, sen peitti pilvi, ja illan pimetessä näkyi majan päällä tulen...

Close