Kategoriat
Arkisto Sähkeet

Lehden BB-sähkeet 1250 eKr., osa 1

Pilvi johtaa kansaa – Kun liitonarkkua suojaava telttamaja oli pystytetty, sen peitti pilvi, ja illan pimetessä näkyi majan päällä tulen kaltainen hohde, joka pysyi siinä aamuun asti. Asukkaat leiriytyivät aina sen mukaan, mitä Herra käski. Niin kauan kuin pilvi pysytteli telttamajan päällä, he pysyivät paikoillaan.
Lamput paikalleen – Keskiviikko BB-talossa alkoi tavanomaiseen tapaan. Herra herätti asukkaat pyytämällä Mooseksen päiväkirjahuoneeseen. Herra sanoi Moosekselle: ”Käske Aaronin asettaa öljylamput paikoilleen seitsenhaaraiseen lampunjalkaan niin, että niiden valo lankeaa lampunjalan etupuolelle.” Aaron noudatti ohjetta, jonka Mooses oli saanut Herralta. Lampunjalka oli tehty täsmälleen sellaiseksi kuin Herra oli Moosekselle näyttänyt.
Kansa valittaa ruoan puutetta – Asukkaat alkoivat itkeä ja valittaa, eikä tämä ollut Herralle mieleen. Kun Herra kuuli asukkaitten valituksen, hän vihastui ja sinkosi heidän keskuuteen tulen, joka alkoi hävittää leirin laitamia.

14 vastausta aiheeseen “Lehden BB-sähkeet 1250 eKr., osa 1”

Laittaisin tähän älykkään kommentin, jos olisin katsonut Big Brotheria. Odottelenpahan vaan Sauli Niinistön seuraavaa tulemista …

Tälläinen rienaaminen on loputtava! Lehti laskee jatkuvasti leikkiä ihmisille pyhistä asioista, mutta nyt menette liian pitkälle. Raamattu ja Big Brother eivät kuulu samaan uutiseen! Big Brother on sentään suosittu TV-sarja, eikä siihen pidä paimentolaistaruja sotkeman!
Odotan anteeksipyyntöä, mutta BB24/7-pakettikin kelpaa.

Frenologiasta lähtien on kokeiltu kaikenlaista, mutta yleispätevää menetelmää ei ole saatu aikaiseksi ennen BB:tä. Nyt olisi loistava tilaisuus vaikka YK:n asetuksella evätä kategorisesti kaikilta BB-kelpoisilta yksilöiltä mahdollisuus käytellä autonavaimia ja sukusoluja. Ja katso, maailma pelastuu!

Brigitte Bardot, Björn Borg,Blues Brothers, Beastie Boys, Beavis & Butthead, Bold & the Beautiful vai Barno Bkotro?

Yle lähettää mössökanava Extralta jotain Lehti-uutisia, tätäkö tulevaisuus sitten onkin?

Olemme Anonyymit Alkoholistit ry:ssä päättäneet tehdä toimintaamme tunnetuksi laittamalla Kallion ryhmän kokoukset päivittäin suorana nettiin. Neuvottelut Nelosen kanssa ovat vielä kesken, mutta tarkoituksena olisi saada laajempaa julkisuutta tosi-tv:n keinoin.
AA on vähintään yhtä vahva brändi kuin BB (jälkimmäinenhän aina kin Imatralla sotketaan yhä Big Bandiin). Lisäksi alamme on ollut viime vuosina vahvassa kasvussa.

Kyseessähän ei suinkaan ole Brigitte Bardot, Björn Borg,Blues Brothers, Beastie Boys, Beavis & Butthead, Bold & the Beautiful tai edes Barno Bkotro vaan itse Björne Banaani, Uranuksen suurlähettiläs Suomessa.

Jumalan sanan rienausta!!! Teen teistä ilmoituksen Supolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi uusii avaruusstrategiansa

Kauppa- ja teollisuusministeriön yhteydessä toimiva avaruusasiainneuvottelukunta on aloittanut työn uuden avaruusstrategian linjaamiseksi vuosiksi 2008––2010. Seuraavan kahden vuoden aikana on tarkoitus...

Close