Kategoriat
Kotimaa

Opetusministeri Sarkomaa vähentäisi korkeakouluopiskelijoita yli puolella

(TURTOLA) Opetusministeri Sari Sarkomaa (liian vähän cock.) ehdottaa korkeakouluopiskelijoiden vähentämistä yli puolella. Sarkomaan mukaan tähän päästäisiin potkimalla kohtuuttomasti päihteitä käyttävät opiskelijat kadulle käyttämään kohtuuttomasti päihteitä. Ministerin vainoharha on lähtenyt liikkeelle hoitoalan muutamista yksittäistapauksista.
”Drugs don’t kill people – nurses do”, linjaa kielitaitoinen Sarkomaa.
Lisäksi Sarkomaa vaatii soveltuvuustestien parantamista. Nykyisellään monille aloille pääsee ministerin mukaan täysin epäkelpoa ainesta.
”Kattokaa nyt minkälainen elämästä vieraantunut kretiiniämmä on taas päässyt opetusministeriksikin”, Sarkomaa havainnollistaa.

19 vastausta aiheeseen “Opetusministeri Sarkomaa vähentäisi korkeakouluopiskelijoita yli puolella”

Kun hyvään alkuun on päästy niin mikä ettei vähennetä loputkin opiskelupaikat lähitulevaisuudessa.

Naisministereistä puhuttaessa on sovinistista olla muistamatta muodollisesti pätevää kulttuuriministerikuningatartamme.

Eikös naisministereille ole tärkeintä se että hän on sopiva mutta ei pätevä. Mutta ei kiitos Hyssälän naamaa pullon kylkeen.

Perloksen ammattiosaston hautajaisia vietettiin Joensuussa
(TAIPEI) Toistasataa entistä luottamusmiestä kerääntyi lauantaina Perloksen ammattiosaston hautajaisiksi nimettyyn tilaisuuteen Joensuussa.
Tapahtumassa sinivalkoista vaneriarkkua kanneltiin torin laidalta Ilosaaren lavalle ja takaisin, kun ei ollut enää muutakaan tekemistä. Puheissa kuolinsyyksi diagnosoitiin ahneus ja en mä vaan tiedä.
Kännykän paskojen muoviosien valmistaja Perlos työllisti Pohjois-Karjalassa enimmillään lähes 3 000 ihmistä. Tuotannon loppuminen on johtamassa maailmanlaajuiseen komponenttipulaan, ja markkinoilla pelätään, että jatkossa kännykät joudutaan myymään ilman kuoriosia.

Sarkomaan tyttö vain haluu Saarelaksi Karpela-Saarelan paikalle – eli kokoomuksen miesten saunailtaan ylälauteelle.

”Naisministereistä puhuttaessa on sovinistista olla muistamatta muodollisesti pätevää kulttuuriministerikuningatartamme.”
Stefan Walliniako tarkoitat?

Myös entiset teekkarit tulisi poistaa työelämästä. Ja journalistit, nehän on juoppoja kaikki.

Uusimman tutkimuksen mukaan wikipedian keksiminen on vähentänyt kadulla liikkuvien persoonallisuushäiriöiden määrää puolella. Toisella puolella on jäsenkirja.

Supi-Annuli Fuckit-Siimens.
Ostaisitko pillerin tältä tädiltä?
Mitä vähemmän koulutettu asiakas on,
sitä paremmin kauppa käy.
Ja kaupanpäälle puhkikäännetty takki!

”Myös entiset teekkarit tulisi poistaa työelämästä.”
Eli vain valmistuneet (diplomi-insinöörit) tulisi poistaa? Opintonsa jäädyttäneet saavat armon? Olisi P. Järvisen kannattanut sittenkin jäädä ikiteekkariksi.

Taloudellisin tapa vähentää opiskelijoiden määrää puolella on erottaa naisopiskelijat. Samalla säästettäisiin WC:n siivouskuluissa, kun olisi vain miestenvessat, joita ei tarvitse siivota.
Toinen vaihtoehto säästää olisi valintakokeissa raakata pois kaikki yli 170-senttiset miehet ja alle 60-kiloiset naiset.
Sari Sarkozy on mielestäni oikeilla linjoilla, kaikkea tulee vähentää, paitsi säästämistä.

Korkeakouluopiskelijoita voisi vähentää hyvin helposti rajaamalla ammattikorkeakoulut, maanpuolustuskorkeakoulun ja Turun yliopiston opinnot 2. asteen opinnoiksi.

Tehokas tapa vähentää korkeakouluopiskelijoiden määrää olisi luokitella ammattikorkeakoulujen, maanpuolustuskorkeakoulun, Turun yliopiston ja Lappeenrannan teknillisen leikkikoulun opinnot 2. asteen opinnoiksi ja rinnastaa ne merkonomi-tutkintoon.

Sarza Sarkofaagi…?
Suomen Antropofaginen Yhdistys tervehtii ilolla tilannette & tilaa lisää mausteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Osama bin Laden julisti sodan Soneraa ja Elisaa vastaan

(ADSL) Al-Qaida-johtaja Osama bin Laden päätti kuluneella viikolla pitkän hiljaisen kautensa, ja julkaisi internetissä uuden ääninauhan. Nauhalla bin Laden esittää...

Close