Kategoriat
Kulttuuri

Lipponen käsikirjoitti kauhuelokuvan

(UNICUMLUKKARILA) Entinen pääministeri Paavo Lipponen on kirjoittanut eläkepäiviensä aikana elokuvakäsikirjoituksen, jonka pohjalta on tarkoitus tehdä suuren budjetin Hollywood-elokuva. Kauhuelokuva Kauna 3 on tarkoitus tuoda teattereihin ensi vuoden syksyllä.
”Tarkoitukseni oli kirjoittaa muistelmat, mutta jotenkin se lipsahti tällaiseen”, vaatimaton veteraanipoliitikko kommentoi.
Kauhufilmit ja etenkin Kauna-elokuvat ovat tehneet Lipposeen suuren vaikutuksen. Vanhoilla päivillään demarisatraappi onkin löytänyt kauhusta suoranaisen muusan.
”Kyllähän ne melkoisia inspiraation lähteitä ovat olleet. Kauna on oikeastaan toiminut käyttövoimanani jo hyvin pitkään”, leppoisasti irvistellyt Lipponen hekumoi.
Elokuvan juonen salaisuuden verhoa käsikirjoittaja suostuu raottamaan hieman. Luvassa on melkoista verihurmaa ja hurmejuhlaa, Lipponen lupaa.
”Tarinassa nilkkiagentit ja kaunaiset toimittajat haistavat Tehtaankadulla käyneiden tuoksun ja aloittavat hirvittävän ja verisen ajojahdin rehellisiä saunojia kohtaan. Lopussa sitten irrotellaan päitä ja jopa potkitaan niitä irvokkaiden pitkätukkien hulmutessa.”

4 vastausta aiheeseen “Lipponen käsikirjoitti kauhuelokuvan”

Aikuisviihdekirjailija Suski Sievoisen uusin kirja ’Miksi uimareilla on niin pienet housut?’ Nyt kaupoissa kautta maan. Markkinointi by Isi-Erkko.

Tässä pätkää loppukaneetista jonka julkaisija sensuroi…PERKELE!
Voimaa! Nopeutta!
Galaksit räjähtää ja
Lipponen laskeutuu rankaisemaan kaikkia
Kun luurangot nousee haudoistaan
Lipponen vapautuu raudoistaan
On Tuomiopäivä
On Tuomiopäivä
On Lipposen nimipäivä
Pääkallot halkeaa keskeltä
Kansakunnat ylistää Paavoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomen virallinen Stasi Top 40 sai uuden listaykkösen

(PASILA) Tällä viikolla Suomen virallinen Stasi top 40 -lista sai uuden ykkösen. Piikkipaikalle nousi Mauno Koiviston comeback-levy "Viisainta olisi nyt...

Close