Kategoriat
Kotimaa Sähkeet

Suomalaisten maallistuminen nousussa

(NÄRPES) Kirkon tutkimuskeskus on huolissaan suomalaisten maallistumisesta. Tuoreen tutkimuksen mukaan Raamattu on tuttu enää joka kolmannelle lemmikkieläimelle. Päänvaivaa tuottavat etenkin kissat, joista alle kymmenesosa on lukenut Uuden Testamentin. Kirkon tutkimuskeskuksen johtajan Kimmo Kääriäisen mukaan Vanhasta testamentista ”ei kissojen kanssa kehtaa juuri puhua”.

11 vastausta aiheeseen “Suomalaisten maallistuminen nousussa”

Asia korjaantuu jo seuraavassa painoksessa, joka painetaan imukykyiselle paperille. Nidoskohtaan tulee valmiiksi repäisyviivat, ja muste hajoaa ekologisesti joutuessaan kosketuksiin eläimen virtsan kanssa niin että lattiaan ei tule ylimääräisiä tahroja.

(DRAAGSVIK) Suomalaisista kissoista jo yli neljäsosa on maatuneita. Kirkon arkeologisen tutkimuskeskuksen johtajan Kimmo Käärinliinan mukaan ”noiduttuhun tarhaan mä vein kissan armaan, tänä yönä se tulee takaisin”.

Iltauutiset kertoivat juuri Häkämiehen julistaneen sodan Venäjälle. Tuleeko nyt naissotilaita? Entäs kun tulee se yhdestoista? Khi-hi-hi…

1.Kuningasten kirja: 4:12 Baana, Ahiludin poika, Taana-KISSA ja Megiddossa ja koko Beet-Seanissa, joka on Saaretanin sivulla Jisreelin alapuolella, Beet-Seanista aina Aabel-Meholaan, tuolle puolelle Jokmeamin . . .

Korkea veisu 1:12. Kuninkaan istuessa pöydässään tuoksui minun nardukseni kaiken aikaa.

Ei mikään ihme, kun Uudessa Testamentissa ei niitä kissoja ihmeemmin ole. Vanhassa sen sijaan seikkaili muunmuassa portto Raahab, ja olihan se Batsebakin aika kissa.
”Panisin”, myötäili kuningas Daavid.

Keskustelu on nyt nyrjähtänyt kissakeskusteluksi, vaikka uutinen koski maallistumista. Groucho Marx tiivisti aikanaan osuvasti: ”A black cat crossing your path signifies that the animal is going somewhere.”
Toivoisin suomalaisten taivastelevan enemmän maallistumisen sijaan. Tosin kaupungin ulkopuolella majailevana minunkin täytyy myöntää, että mä maall istun.

Maallistumisen lisäksi myös maatuminen on täälläpäin lisääntymässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lipponen käsikirjoitti kauhuelokuvan

(UNICUMLUKKARILA) Entinen pääministeri Paavo Lipponen on kirjoittanut eläkepäiviensä aikana elokuvakäsikirjoituksen, jonka pohjalta on tarkoitus tehdä suuren budjetin Hollywood-elokuva. Kauhuelokuva Kauna...

Close