Kategoriat
Kulttuuri Sähkeet

Suomen virallinen Stasi Top 40 sai uuden listaykkösen

(PASILA) Tällä viikolla Suomen virallinen Stasi top 40 -lista sai uuden ykkösen. Piikkipaikalle nousi Mauno Koiviston comeback-levy ”Viisainta olisi nyt julkaista”. Kakkosena jatkaa Alpo Rusin kestosuosikki ”Aiheeton vakoiluepäily”. Kolmossijaa pitää Anna Abreun tuplaälppäri ”Historiaan juuttumisen takia ei ole keksitty, miten Afrikan lapsille saataisiin ruokaa”.

10 vastausta aiheeseen “Suomen virallinen Stasi Top 40 sai uuden listaykkösen”

Unohtaa ei sovi Antti Tuiskun, Vesa-Matti Loirin ja Maarit Hurmerinnan syyllisyyttä mihin vain.

Eikä Suomen kansan kollektiivista ja raskasta syyllistymistä Ari Koivusen ja Big Brotherin kaltaisiin hirmutekoihin.

Viikon kovin single-nousija on kumminkin ”Takaisin Karjalaan” (YYA-Mix feat. UKK), B-puolena ”Karjala takaisin” (orig.)

Voi kuinka kaipaan kylmää sotaa ja kunnon rehtiä vakoilua. Näkeehän sen, että Suomi on menettänyt täysin ryhtinsä, kun itänaapuristakin on tullut vain naurettava korruptiokoneisto.
Vodkan makuun kyllästyneenä voin luvata, että palautan Karjalan ensi kerralla kylpylöissänne käydessäni – tyhjänä, käytettynä, pohja edellä tölkinpalautusautomaattiin.

Suomessa kun ihmisiä ei perinteisesti olla lahjottu tarpeeksi, on nyt paljastunut, että tämä on johtanut työntekijöiden omankädenoikeuteen; Työnantajalta varastetaan.

”Ruokaan juuttumisen takia ei ole keksitty, miten Afrikan lapsille saataisiin historia.”

Alkaa pikkuhiljaa kauna kasvamaan ellei kohta aleta puhumaan länsi-agenteista
nimim. Ruåtsin-agentti
Ålands Separatisterna

Stasi 40-listan ykkönenhän on edelleen Herbst Im Peking featuring Erich Honekker-yhtyeen maanmainio iskusävelmä Baksisrebublik ja hyvänä kakkosena Grazhdanskaja Oboronan Vso Praidjot, jossa mainitaan myös Suomen Talvisota yhtenä ikävimmistä kompuroinneista matkalla Vallankumouksesta Kommunismiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nokia ostaa Nokian

(NOKIA) Maailman suurin matkapuhelinten valmistaja Nokia hakee kasvua ostamalla maailman suurimman matkapuhelinten valmistajan Nokian. Yhtiön mukaan kyseessä on helpoin tapa...

Close