Kategoriat
Sähkeet Talous

Nokia ostaa Nokian

(NOKIA) Maailman suurin matkapuhelinten valmistaja Nokia hakee kasvua ostamalla maailman suurimman matkapuhelinten valmistajan Nokian. Yhtiön mukaan kyseessä on helpoin tapa kasvattaa markkinaosuutta tiukasti kilpaillulla alalla. Nokia-kaupan jälkeen Nokia myy 105% kaikista maailman kännyköistä. Kilpailuviranomaisten odotetaan hyväksyvän kaupan.

5 vastausta aiheeseen “Nokia ostaa Nokian”

Wanha! Johan tämä kerrottiin TV:n uutisissa aikaa sitten.
Pistäkääs muuten ne videouutiset jakoon tännekin. Juutuubistahan ne kaikki löytyy.

Haluan tästä kirjoituksesta kredittiä, mieluiten ihailua ja käteistä rahaasanoo:

Anarkistit suunnittelevat Smash Assembly-mellakkaa.
Tämänvuotisen nörttien epävirallisen maailmankokouksen, Assemblyn, odotetaan lietsovan levottomuuksia ja mellakoita. Anarkistiryhmittimät kokoavat joukkojaan lentolehtisin ja julistein. ”Kansasta vieraantuneet nörtit kokoontumaan koodaamaan kaikkien ihmisten elämään vaikuttavia ohjelmistoja, kysymättä kansalta ! Tästä on demokratia kaukana !” toteaa Smash Assembly-ryhmittymän tiedottaja Arvo Hippi.
Poliisi kehottaa mellakoita seuraavia sivullisia varustautumaan pressi- tai kokoomuksen jäsenkortein. ”Vasemmistoliiton jäsenkirja ei pelasta pampulta” vihjataan järjestyspoliisista.

(NASDAQ) Kilpailun kuumetessa kansainvälisillä matkapuhelinvalmistajien markkinoilla kamppailu osuuksista käy yhä verisemmäksi. Tänään saapuneen tiedon mukaan eteläkorealainen suuryhtiö Samsung on ostanut Äetsän.

Moi. Uutinen ei ole juuri mistään kotoisin, mutta trollaan kuitenkin kumpaakin Lehteä säännöllisesti lukevaa kapitalistia toteamalla, että fraasi ”koti, uskonto ja isänmaa” on ensi tilassa korvattava fraasilla ”voitto, voitto ja voitto”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Konserttitalo paljastui munavarkaaksi

(JYVÄSKYLÄ) Maailmalle levinneet uutiskuvat suklaamunia pihistävästä oravasta ovat osoittautuneet väärennöksiksi. Poliisin mukaan todellisuudessa uutistoimisto Reutersin välittämissä kuvissa ei suinkaan nähdä...

Close