Kategoriat
Kotimaa

Konserttitalo paljastui munavarkaaksi

(JYVÄSKYLÄ) Maailmalle levinneet uutiskuvat suklaamunia pihistävästä oravasta ovat osoittautuneet väärennöksiksi. Poliisin mukaan todellisuudessa uutistoimisto Reutersin välittämissä kuvissa ei suinkaan nähdä oravaa (Sciurus vulgaris), vaan Jyväskylän konserttitalon pienoismalli.
”Und jetzt etwas ganz anderes”, puolusteli Paul Julius Reuter (1816–1899).
Ensimmäisenä huijauksen huomasi jyväskyläläinen opiskelija.
”Muistelin nähneeni vastaavan pienoismallin Battlestar Orgasmicassa, jota muuten seuraan amerikkalaisten tahtiin eli lataan jaksot netistä”, sanoi Jarmo Teräs (akne).
”Tässä on kyseessä Suojelupoliisin systemaattinen kampanja minun mustamaalaamisekseni”, sanoi puolestaan Alpo Rusi (kesk), vaikkei kysytty.

6 vastausta aiheeseen “Konserttitalo paljastui munavarkaaksi”

Hyvä että pienoismalli paljastui ennenkuin se ehti napata keihäsmitalin. Muut epäilyksenalaiset olivat Palmen murha-ase (mutta se lienee edelleen jossain järven pohjassa) ja Kongon Mandrilli (mutta eivät tarkene enää ulkosalla). Palaneita makasiineja, paavia ja globalisaatiota on myös epäilty.

Digiajassa eläminen tuottaa suuria ongelmia suomalaisille elokuvatuottajille, jotka menivät kertarysäyksellä koko Suomen lamauttavaan elokuvien tuotantolakkoon. Kulttuuriministeriön sponssaama Kaivohuoneen kantakortti lakkasi toimimasta inhimillisesti katsoen aivan liian varhain eli viime la-aamuna klo 04.
”Me ei tehä yhtään enää Varesta eikä Hirvisaari-sovitusta eikä Paasilinnaa teille sit, ei”, lausahti kustannustuottaja Nils Böhr-Nauriskäki harvinaisen selväsanaisesti.
Näin myös munarosvo-Oravan debyyttielokuva siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Elokuvan päärooliin kiinnitetty Kimi Pikkuorava ilmaisi huolestumisensa, sillä yli puolet elokuvan ”musiikista” on jo vinguttu diginauhoille.

Olen seurannut rusi-juttua meediosta, eiku mediasta.
Nyt olis 100000 e lasku, mihin sen voi lähettää:
-Alpolle
-Sta.., supolle
-medialle
-valtiolle
-asianajajille
-Kaikille

Mihin on unohtunut Lehdeltä päivän hauskin uutinen: Urho Kekkosen syntymäpäivän kunniaksi jaettu perinteinen Taloussanomien journalistipalkinto on myönnetty Taloussanomille. Kireässä ja korkeatasoisessa kilpailussa Taloussanomien journalistipalkintoa tavoittelivat Taloussanomat, Taloussanomat ja Taloussanomat. “Raadilla oli epäkiitollinen tehtävä, joten päädyimme kompromissiin ja päätimme palkita Taloussanomat” kertoo Taloussanomat.
“Vain kuolleen ruumiini yli!” kommentoi käännettä entinen Suomen Pankin pääjohtaja Rolf Kullberg.

Suomen Urheilutelevision hauska uutinen olisi hauska, mikäli se ei olisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Äitiyspakkaus voi tehdä lapsesta homoseksuaalin

(NÄRPIÖ) Äitiyspakkauksissa on havaittu suuria puutteita. Pakkauksista puuttuvat selvästi vaatteet, jotka tekisivät lapsista joko suoraselkäisiä heteromiehiä tai pikkuprinsessoja. Sen sijaan...

Close