Kategoriat
Ulkomaat

Lääkärit: Sharon toipuu hyvin

(JERUSALEM) Israelin pääministeri Ariel Sharonia hoitaneiden lääkäreiden mukaan Sharon toipuu hyvin viime viikolla kärsimästään aivoverenvuodosta.
”Ensimmäisissä neurologisissa kokeissa Sharon liikutti oikeanpuoleisia raajojaan. Tästä ei mennyt kuin pari tuntia kun hän jo määräsi Israelin armeijaa iskemään palestiinalaisiin siviilikohteisiin. Pidämme tätä erittäin rohkaisevana merkkinä pääministerin toipumisesta”, totesi kirurgi M. Engels.
Sairaalalähteet kertoivat, että Sharonille jää todennäköisesti ”kognitiivisia ongelmia”, joiden vuoksi hän tuskin enää pystyy hoitamaan pääministerin työtä. Häntä on kuitenkin esitetty YK:n pääsihteerin virkaan.
”Se laitos on muutenkin niin lamassa, että yks vitun hailee”, totesi kognitologian dosentti Julius Cognitos.

26 vastausta aiheeseen “Lääkärit: Sharon toipuu hyvin”

Siis tossahan on Josef Mengelen nimi kirjoitettu väärin. Vaadin rahani takaisin!

Tällainen Israelin mustamaalaaminen on loputtava välittömästi!
Väitteet kansamme sotaisuudesta ovat täysin perättömiä ja vaadimme Lehdeltä oikaisua. Lehdellä on 24 tuntia aikaa myöntyä vaatimuksiimme, jonka jälkeen Lehden toimitusta tullaan pommittamaan (riippumatta siitä oletteko myöntyneet vaatimuksiimme tai ette)

VAADIMME ETTÄ MEIDÄN SUURTA JOHTAJAAMME EI MUSTALLA MAALATTAISI TALLÄISILLA INTERNET SIVUSTOILLA TAI MUUTEN YÖLLÄ HELIKOPTERI BYMM!

Suomessa on kiellettyä antaa tytölle nimeksi Ariel. Enemmän kuin ranskalaisesta ruoasta pidän merenneidoista.

Miten nyt käy Ariel-merkkisen pesupulverin saatavuudelle ja hinnalle? Nousevatko lisenssimaksut nimen käytöstä jos Sharon ei ole enää päänimisteri ja tulot sitten pienenevät?

Minä kyllä odotin jo aiemmin uutista ”Matti aiotaan vähitellen herättää koomasta perjantaita varten”. Mutta toki tämäkin tuo Aki Kaurismäen vanhalle elokuvalle markkinapotentiaalia.

Juuri saamiemme tietojen mukaan eduskunnan puhemies Paavo Lipponen on viimeisen 2 tunnin aikana liikuttanut vasenta kättään, murahtanut kerran toimittajan kysyessä, eikö hänenkin mielestään poliittisen broilerin nimittäminen hänen ennen johtamansa puolueen presidenttiehdokkaaksi ole osoitus kyvyttömyydestä sekä nostanut havaittavasti oikean kätensä keskisormen pystyyn taksin ikkunassa. Toipuminen on siis hidasta, mutta varmaa.

Mossadin mukaan usan lempivihannes on osoittanut selviä elonmerkkejä kun Arielin kikkelliin on ohjattu 1000 ampeeria vaihtovirtaa. Arielin on todistettu antaneen useita mm. Hamasin vastaiseksi tulkittuja lausuntoja, esim: ”MMMMMMMM!!!!”

”Eipä teitä kommarit enää naurata, kun Mossad koputtelee ovella!” Kyllä meitä kommarit naurattaa vieläkin.

Sharonin tiedetään sanoneen koomasta herättyään ainakin: ”Yngwhh!” joka voidaan alkukielistä johtamalla tulkita joko ”ydinkärjet käyttöön kuin olis jo!” tai ”No vittu, vallataan sittenkin Gaza takaisin” tai ”missäs minun kosher-viinaputelini on?” riippuen tulkitsijan asemasta Likud-puolueessa.

”Ooh my little pretty one, pretty one.
When you gonna give me some time, Sharona?
Ooh you make my motor run, my motor run.
Gun it comin’ off the line Sharona!
Never gonna stop, give it up.
Such a dirty mind. Always get it up for the touch
of the younger kind. My my my i yi woo. M M M My Sharona!”

vaikka välillä kommenteja kritisoidaankin, niin kyllä välillä niistäkin helmiä löytyy. kiitos niistä.

Heh… Ariel tosiaan on tytön nimi.. tai no, sen Disneyn sarjakuvamerenneidon ainakin. Mutta myös Sharon on tytön nimi! Ei Lehti ole sattunut pyytämään kommenttia asiaan vaikkapa Sharon Stonelta?

Semikooma-Sharon on vahvasti vaalipelissä mukana, maaliskuun vaalien listaykkönen Likudin listalla. Ensin hoidetaan ”vapaat vaalit” alta pois, sen jälkeen Israelin Idolsin voitto on Arielille enää vain ajan kysymys?

”Ooh my little pretty one, pretty one.
When you gonna give me some time, Sharona?
Ooh you make my motor run, my motor run.
Gun it comin’ off the line Sharona
Never gonna stop, give it up.
Such a dirty mind. Always get it up for the touch
of the younger kind. My my my i yi woo. M M M My Sharona…”

Israel voittaa muuten Neuroviisut tänä vuonna. ”Hello Athens, here are the results of the Turkish jury…”

Jerusalem. Israelin pääministerin Ariel Sharonin terveydentila on radion mukaan hyvin huolestuttava. Asiasta kertoi maan radio perjantaina viitaten sairaalalähteisiin. Lähteet luonnehtivat Sharonin tilaa erittäin huolestuttavaksi ja jopa pelottavaksi.
”Tilanne on huolestuttava, hyvin huolestuttava, jopa pelottava. Jopa pelottava, hyvin huolestuttava. Huolestuttava, hyvin pelottava”, radio kertoi perjantaina viitaten sairaalalähteisiin.
”Totuuden hetki lähestyy. Sharon saattaa herätä syvästä koomasta niin, että hän kykenisi toimimaan lähes normaalisti”, radiossa sanottiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Turkki nousi extreme-turistien ykkösmaaksi

(MALARIA) Turkki lensi lintuinfluenssa-aaltonsa siivittämänä suosituimpien turistikohteiden joukkoon. Uusimpien matkakohdemittausten mukaan Turkki saa lähiviikkojen aikana useita satoja, jollei jopa tuhansia...

Close