Kategoriat
Kotimaa

Turkki nousi extreme-turistien ykkösmaaksi

(MALARIA) Turkki lensi lintuinfluenssa-aaltonsa siivittämänä suosituimpien turistikohteiden joukkoon. Uusimpien matkakohdemittausten mukaan Turkki saa lähiviikkojen aikana useita satoja, jollei jopa tuhansia uusia turisteja Suomesta.
Kasvavaa kiinnostusta selitetään sillä, että suomalaiset extreme-turistit hakevat nyt uusia kokemuksia Turkista.
”Turkki on onnenpotku extreme-matkailulle, sillä Irakin ja Thaimaan viehättävyys on karissut viime kuukausien aikana paljon”, kertoo matkatoimisto Summarumin toimitusjohtaja Ernst Hakoteillä.
”Meillä on jo räätälöity valmiiksi pakettimatka, johon kuuluu muun muassa tapettujen kanojen käsittelyä, käynti lintusafarilla sekä Ozzy-henkinen kilpailu, jossa elävältä linnulta purraa pää irti.”
Suosittua extreme-turismia on tällä hetkellä myös lentäminen joko Nigeriassa tai Kongossa, paperimajoissa majoittuminen Japanissa sekä osallistuminen Tarjarock-tilaisuuksiin.

9 vastausta aiheeseen “Turkki nousi extreme-turistien ykkösmaaksi”

Suosikaa myös suomalaista: helikopterisukelluksia merenpohjaan ja koiravaljakolla junahippaa.

Ei pidä unohtaa myöskään tätä perinteistä: bussilla sataakahtakymppiä jäisellä, mutkaisella tiellä – vastaan ajaa venäläisiä rekkoja paperirullalastissa ylinopeutta. Ja kuskit kännissä.

Näitä nykyajan humputuksia taas. Kyllä minä kannatan vanhanajan perinteisiä toimintalomia, kuten kiertoajelu Pietarin narkkarien kyllästyttämissä viemäreissä. Tai toisinaan jopa kävely Joensuun keskustassa perjantai iltana, pukeutuneena etnisen vähemmistön edustajaksi, voi osoittauta sangen piristäväksi kokemukseksi.

Kylläpäs jo uutta uutista odotettiinkin. Edellistä on jo 5 päivää aikaa!
Hyi teitä!

Kaukokaipuusta kärsiville tarjoillaan Waverider-ajeluja Kao Lakissa. Myös Jaws-tyyppiset snorkkelimatkat ovat suosiossa, eritoten Australian pohjoisrannikolla.

Ei kannata lähteä ulkomaiden aaltoihin harrastamaan extremeä, koska sinkkiarkussa kotiin palaaminen käy kalliiksi eikä pääministerimme tiedä, paljonko sinkkiarkut maksavat. Jätkät kertoi, ne oli katsoneet sen Ylen ”vaalikeskustelusta”.

Extremematkailun saralla kotimaassa itseä kiinnostaisi puna-paita päällä Lapuan-läpikulku -matka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliisin toiminnalle uudet aikarajat

(RITAVUORI) Vuodenvaihde on tuonut mukanaan muutoksia poliisin hälytystoiminnan vaatimuksiin. Sisäministeriön uudessa ohjeistuksessa on mm. kiristetty aikarajoja, joiden sisällä viranomaisten on...

Close