Kategoriat
Politiikka

Ehdokkaat kiittelivät kampanjoitaan

(ISO PAJA) Kaikki kahdeksan presidenttiehdokasta kiittelivät kilvan omia presidentinvaalikampanjoitaan. Täysin riippumatta tuloksesta jokainen julistautui onnistuneen kampanjan keulakuvaksi.
”Vaikka kansalaiset eivät minua äänestäneetkään, niin teimme tukijoukkojen kanssa mahtavan kampanjan”, epäloogisteli Henrik Lax.
Samoilla linjoilla jatkoi Tarja Halonen, vaikka onnistui menettämään selvää gallup-johtoaan vielä ennakkoäänestyksen päättymisen jälkeenkin enemmän kuin paljon.
”Niin, mitenkään kommentoimatta tuloksia täytyy sanoa, että kyllä taustajoukot tekivät hienoa vaalityötä.”
Matti Vanhanen kiitteli tukiryhmäänsä ”mainiosta kampanjasta”, kahdeksan prosenttiaan jonnekin unohtanut Timo Soini houraili ”onnistuneesta loppuhetkien vaalityöstä” ja Heidi Hautalakin luuli ”hienon kampanjoinnin” johtaneen johonkin.

”Mainitsinko jo hienon kampanjan?”
kaikki kyselivät hädissään.

24 vastausta aiheeseen “Ehdokkaat kiittelivät kampanjoitaan”

Sauli Niinistön pahvikuva juhli vaalien jatkoilla railakkaasti Storyvillessä yhdessä BÖBI Helsingin muiden imaginääristen luomusten kanssa. ”Ensio Tarjanne” ja ”Kari Ahmanen” ottivat pahvi-Saulin kanssa toisenkin kierroksen, vain paviaani Repen puuttumista paikalta ihmeteltiin.

Halosen salainen ase on rumuus. Rumien suomalaisnaisten on helppo samaistua rumaan ja tyhmään Haloseen. Kauniit/älykkäät naiset äänestävät Niinistöä.

Suurin voittaja tässä on kuitenkin äänestäjä. Saamme nauttia vielä kaksi viikkoa kahdesta mahtavasta kampanjasta.
Kaksi viikkoa aikaa vahvistaa käsitystään siitä, että sillä on oikeasti väliä, kuka isännöi linnan juhlia seuraavana kuutena vuotena.

Tärkeintä on, että YLEn vaaliennuste oli juuri niin kohdallaan kuin Tarmo Ropponen hekumoi sen olevan. Kukaan ei olisi halunnut olla Tarmo Ropposen lähellä, jos ennuste olisi mennyt pieleen. Kaiken kaikkiaan vaali-illan tärkein hetki on se, kun Tarmo Ropponen väittää tekevänsä poliittista analyysia, mutta oikeasti pyörittelee numeroita joita ei osaa tulkita.

miumiu
Emäntä tai isäntä, sama se. Pääasia, että tissien määrä Linnan juhlissa kasvaa.

Kyllä esimerkiksi Ahtisaaren kaudella Linnan juhlia isännöitiin neljän tissin voimin, joista kaksi jo kohtuullisesti riippuvia. Koiviston kaudella asian laita oli eri.

Marko Pjuurström on idiootti. Kannattaa Halosta vaikka on henkilökohtaisesti tavannut sen pahantuulisen, vittuilevan haahkan. Olen muutaman kerran Haloseen törmännyt ja täytyy sanoa ettei niin töykeää akkaa ole missään muualla maailmassa. Tietenkin osaa se huuhkaja mielistelläkin jos haluaa mutta ei se sitä tee ellei ole pakko. Kaikille muille, mukaanlukien Arajärvi, se akka on ihan hirveä. Ei presidenttiainesta.

Myös Marko Björsin nimi on tässä syytä mainita. Hevosmies patsasteli Hautalan valvojaisissa, koska oli ilmeisesti juuri ymmärtänyt, että vihreää saadaan, kun sekoitetaan sinistä ja keltaista.

Niinistön kannattajat: Saukki panee teitä peppuun ettekä te edes huomaa sitä!

Olen tavannut Sauli Niinistön pahvikuvan, joka on paitsi raitis eikä tupakoi, myös mainio keskustelukumppani joka ei keskeytä toisen puhetta. Täysin perätön on myös väite, jonka mukaan Pahvi-Sauli olisi ollut sillai Karpelan bikinikuvien kanssa. Pahvi-Sauli ei myöskään ole esittänyt kirjastoja maksullisiksi, toisin kuin ”oikea” Sauli, joka puolestaan omaa maanläheisen ystävänsä Esko Ahon kannan siihen ettei ole väliä mitä on joskus tullut sanottua jos sanoo nyt ettei ole sanonut. Pahvi-Sauli matkustaa ensi viikon alussa Vatikaaniin neuvottelemaan paavinvirasta. Ryhtiä ja edustavuutta kun kotimaisesta kartongista löytyy.

Yksityistetään koko valtio, jotta köyhät kokoomuslaiset voivat kääriä voitot taskuunsa. Ainakin minun aina käy niin kovasti sääliksi, kun näen kadunkulmassa tai puistonpenkillä värjöttelevän kokoomuslaisen Lasol-pullo kädessä. Lisää optiomiljonäärejä valtion kustannuksella Suomeen!

No tässä vaiheessa ei kuitenkaan ole muita vaihtoehtoja kuin Sauli Niinistö. Kyllä siitä hyvä presidentti tulee, kosmopoliittinen ja kuitenkin Suomen etua puolustava.
Asiat paranevat ihan vain sillä, että Halosesta päästään eroon. Lipponen on jo kaadettu ja nyt Tavja.

Lisää poliittisesti värittyneitä blogikommentteja Suomeen!
Onneksi tämä on ohi ensi sunnuntaina.
Äänestän Hautalaa, jonka äänet Tarja Cronberg on testamentannut Haloselle.

Joo, kyllä minäkin äänestän Saukkia, kun se rupatteli niin mukavia roikkuessaan minussa kiinni. Vähän kyllä häiritsi se, kun siltä tippui tupakan tuhkaa koko ajan ja sitten jotain kummallista se sadatteli tyyliin ”köyhät, vitun köyhät, vien teiltä viimeisetkin tuet, jos täältä pois pääsen”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Keskusta lupaa porvariyhteistyötä vuoden 1918 hengessä

(OIKEA LAITA) Presidentinvaalien tosielta kierrokselta pudonnut Keskustan ehdokas Matti Vanhanen lupaa testamentata kannattajiensa äänet toisella kierroksella Sauli Niinistölle porvariyhteistyön nimissä....

Close