Kategoriat
Paavi

Sharonille povataan paavinvirkaa

(JERUSALEM) Israelin pääministerin Ariel Sharonin tulevista kuvioista on saatu ennakkotietoja. Vatikaanin lähteiden mukaan hänelle aiotaan tarjota ennennäkemätöntä ekumeenista mahdollisuutta hakeutua paavin virkaan.
”Selvää on, ettei Sharonin nykykunto salli hänen jatkaa pääministerinä, mutta sen sijaan paaviksi hän olisi parasta mahdollista ainesta. Tällaisia korkean profiilin kandidaatteja tulee vastaan niin harvoin, että silloin ei parane turhaan tuijottaa uskontokuntien eroon”, pohti kardinaali Peppone keskiviikkoisessa tiedotustilaisuudessa.
Sharonia on yritetty muutamien päivien ajan herättää syvästä nukutuksesta, mutta toistaiseksi hän on kyennyt vain räpäyttämään silmiään. ”Loistavaa kommunikointitaitoa”, hehkutti Peppone.
Vatikaanin mukaan nykyinen paavi Benedictus olisi valmis luopumaan tittelistään Sharonin hyväksi. ”Samaa jengiähän tässä noin periaatteessa ollaan. Kaifaskin on loppupeleissä ihan jees”, paavi katsoo ex cathedra.

18 vastausta aiheeseen “Sharonille povataan paavinvirkaa”

Tämä Sharon-aihe on jo hieman loppuunkaluttu, mutta saimme sentään pitkästä aikaa paavi-uutisia. Sanoohan vanha katolinen sanontakin, että ”paras paavi on elävä-kuollut paavi”.

Vaan mitä Benedictus tämän jälkeen tekisi, ei hänestä voida pääministeriäkään varmaan noin vain tehdä?

Loppuunkaluttu? Vielä on uutisoimatta Sharon ja suuri Cthulhu, Sharon Nightwishin uutena solistina, Sharon ja Allianssin valmentajaspekulaatiot. Odotamme jännityksellä.

Kuolleen koiran potkiminen. Sen Lehti kyllä osaa, mutta onneksi välillä se koira myös älähtää.

Ennustan tuomiopäivän tulevan! Viimeiset haureuden merkit kaartelevat haaskalintujen lailla ilmassa (ilmestyskirja 4:11). Niin ja hei paavi on kuiteski jumalan edustaja maan päällä, VIP, et kannattaisko hiukan miettii kenelle keulii?

Paavi on Pietarin seuraaja.
Jos ette muista, kuka oli Pietari, hän oli siis se, joka naulittiin ristiin pää alaspäin.
Sellaista hupia ei taida olla edes Linnanmäellä.

Tämä ei liity aiheeseen, mutta mun on pakko päästä pois täältä Espoosta, kun tänne tulee slummeja! Haen turvapaikkaa, auttakaa!

Voi ei! Nyt se Bin Ladenkin uhkailee pääsevänsä tänne Espooseen! Lapseni ovat vaarassa! Äkkiä Kauniaisiin!

Mä kävin kerran metrossa ja siellä oli sellainen rättipää ja arvatkaa vaan, että rupes pelottamaan. Kuset tuli housuun siinä vaiheessa, kun huomasin, että se on Jutta Ziliacus, jolla oli Marimekon huivi päässä!

Tämän takia kannattaa aina pitää mukana kirvestä kun matkustaa metrolla.

Luin Seiskasta, että Kalliksen 1. kierroksen äänet testamentattiinkin Ariel Sharonille. Samaan osoitteeseen kai lipsahti muidenkin ääniä. Mitä tässä on tehtävissä! Ei mitään! Revin äänestysoikeusilmoitukseni!

Vaan onpahan tuo pääministerin herättely ihan kehitys- ja sovelluskelpoinen toimenpide. Sitähän voisi kokeilla paitsi Sharoniin, niin vaikkapa meidän omaan Matti Vanhaseen. Yhdysvalloissa tiedemiehet ja lääkärit ovat kamppailleet vähän vaativammankin herättelyongelman kanssa jo pidemmän aikaa, kuitenkin tuloksetta, sillä G.W. Bushin aivotoiminnassa ei ole toistaiseksi havaittu merkittävää muutosta. ”Olen onnistunut aikoinaan herättämään kyllä valtionpäämiehen tyttären, mutta sen toteuttamiseen kului tutkimustyötä 100 vuoden edestä, enkä usko, että George W. olisi mielissään miespuolisen ihmisen hellyydenosoituksista”, kommentoi tutkijaryhmän päällikkö Uljas Ritari poliitikkojen herättelyä. Tutkimuskeskuksen ulkopuolella odottaa ”herättämisen mestariksi” itseään nimittävä Into Jaffe, joka aihetta esitelläkseen kiertää ovelta ovelle antaen kadunmiehille kouraan opuksen, ”Heräkkää jätkät, valtionsali palaa!”
Kekkosen, Palmen ja yleisen poliittisen kansankiinnostuksen herätteleminen on saanut valtaisaa kritiikkiä Keskustapuolueen edustajilta. ”Kyllä se niin on, että parempi on kansa pitää poissa päättämästä. Jos kansalle annettaisiin valtaa, niin milläs poliitikot sitten hassaisivat valtion rahoja turhuuksiin?”, kommentoi asiaa tiedottaja Pertti Kepu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ehdokkaat kiittelivät kampanjoitaan

(ISO PAJA) Kaikki kahdeksan presidenttiehdokasta kiittelivät kilvan omia presidentinvaalikampanjoitaan. Täysin riippumatta tuloksesta jokainen julistautui onnistuneen kampanjan keulakuvaksi. "Vaikka kansalaiset eivät...

Close