Kategoriat
Talous

Pakkanen osoittanut lisäydinvoiman tarpeen

(KRYLJA SOVJETOV) Meneillään oleva kireä pakkaskausi on osoittanut, että Suomi tarvitsee tulevaisuudessa kipeästi lisäydinvoimaa rakennusvaiheessa olevan viidennen reaktorin jatkeeksi, toteavat Teollisuus ja Oikeisto perjantaina antamassaan tiedotteessa.
”Emme voi vain katsoa sivusta, kun sairaat, vanhukset ja lapset riutuvat kylmän kourissa. Sudet ulvovat jo nurkissa. Muistakaa sotiemme veteraaneja”, muistuttaa kaksikon asiaansa ajamaan luoma vastustamaton Hegemoninen Diskurssi omissiota näppärästi hyödyntäen.
Diskurssin mukaan muita vaihtoehtoja kuin uusien ydinvoimaloiden rakentaminen ei ole, eikä sellaisista ole mahdollista käydä keskustelua julkisessa sfäärissä. Aarno Laitinen on jo lähetetty ampumaan kaikki vihreät ja feministit ihan vaan varmuuden varalta”, diskurssi vakuuttaa nominalisoiden ja passivoiden.

17 vastausta aiheeseen “Pakkanen osoittanut lisäydinvoiman tarpeen”

Naurettavaa hötkyilyä tuon ydinvoiman kanssa. Vanhassa vara parempi; vielähän löytyy hyviä fossiileja poltettavaksi.

Mitä jos poltettaisiin seuraavaksi Kekkosen fossiili? Poliittisen keskustelun ja toiminnan taukoaminen voisi olla mielenkiintoinen kokemus.

Eikö se sähkö tulekaan töpselistä? Juuri äsken ainakin tuli. Käytinkö jo kaiken?

Ei ole mitään järkeä rakentaa uutta SAASTUTTAVAA ydinvoimalaa Suomeen, jatketaan vaan sähkön TURVALLISTA ostamista Venäjältä, siellähän sitä tunnetusti osataan tehdä ympäristöä unohtamatta.
Sarkasmi on vaikea laji.

Tyhmää tämä kekuskustelu on, koska koko ajan tulee töpselistä sähköä! Ettekö te pojat honaa, että sähköä tulee töpselistä, ei siihen muuta tarvita!

Taas kyllä todella puolueellista uutisointia! Missä on aurinkovoiman aiheuttamien saasteiden käsitteleminen? Kyllä Kiiskille riittää vielä paljon sarkaa.

Vaadin teitä tuomaan esiin aurinkoenergian aiheuttamat ongelmat, kuten auringonpilkut ja palovammat. Aiotaanko tästä salata oleellista informaatiota!

Ankara pakkassää herätti maamme energiatalouden luottomiehet rakentamaan lisää ydinenergialaitoksia. Ankara pakkassää myöskin piti sisällä ne mielenosoittajat, joiden piti mennä osoittamaan mieltään kuudennen reaktorin rakentamista vastaan. Ankara pakkassää on sittemmin lauhtunut keskivertotalveksi, ja nyt pitää sitten etsiä muita selityksiä energiaratkaisuille, äänestysprosentille, alkoholihaittojen lisääntymiselle ja porvariyhteistyölle.
”Yritetään tarjota selitykseksi yhteiskunnan yleistä pahoinvointia”, totesi asiantuntija x17b-5.

Myöskään auringonpalvonnan lisääntymisen riskiä ei ole otettu huomioon, kun ylistetään uusiutuvia energiamuotoja. Jyrkkä ei pakanalliselle Suomelle!

Unohtuikin mainita fossiilienergian perusvoimana käytön tuplahyöty; nimittäin sitenhän päästään pian eroon koko ongelmasta eli kiusallisista pakkasista, ja saadaan tännekin trooppinen ilmasto -> energian tarve vähenee -> maailma pelastuu!

Niinistö on osoittanut sen kuinka helposti lähes puolet suomalaisista on huijattavissa. Uhratkaa itsenne talouden alttarilla yhteisen (so. pääoman) hyväksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sharonille povataan paavinvirkaa

(JERUSALEM) Israelin pääministerin Ariel Sharonin tulevista kuvioista on saatu ennakkotietoja. Vatikaanin lähteiden mukaan hänelle aiotaan tarjota ennennäkemätöntä ekumeenista mahdollisuutta hakeutua...

Close