Kategoriat
Urheilu

Jarkko Nieminen palasi tasolleen

(SYDNEY) Suomen tennisässä Jarkko Nieminen saavutti normaalin pelitasonsa Australian avoimen tennisturnauksen kolmannella kierroksella. Nieminen kärsi 3-1-tappion Argentiinan David Nalbandianille.
”Toisen erän alkupuolella kaikki natsasi taas kuten ennenkin ja peli sujui alkukauden vaikeuksien jälkeen taas normaalisti”, Nieminen kertasi tapahtumia.
Niemisen alkuvuoden otteet ovat herättäneet laajaa huolestuneisuutta kotimaisissa tennispiireissä, mutta perjantaiaamun otteiden perusteella huolet ovat ohi. Suomen tavoitteena on mm. lyödä Moldova ja Jemen Davis cupissa.

13 vastausta aiheeseen “Jarkko Nieminen palasi tasolleen”

Uskoni Jarkko Niemiseen alkoi murentua ATP-voiton myötä. Mihin katosi se perussuomalainen häviäjä ja itsesäälissä rypevä has-been? Onneksi nyt kaikki on ennallaan. Taas voi tenniksestä innostua ja samalla muistella Olli Rahnaston, Veli Paloheimon, Tuomas Ketolan ja Aki Rahusen mestarillisia häviöitä ja rämpimisiä ATP-listan sijoilla 1000. Hienoa Jarkko, alaspäin mennään, kohinalla ja pää pystyssä. Ja vielä kun Emma Laine seuraa ihan tuntumassa. Tuntuu hyvältä.

Huh, mää jo pelästyinkin että alkaako suomalaistauti paraneen mut onneks tilanne normalisoitui. Kun vielä Kimikin pissii tulevalla kaudella vormulamestaruustaistelun keskeytyksiin niin kaikki on kunnossa.

Halonen on muka koko kansan pressa. Minä itse veikkaan, että suomen väestöstä vain ehkä n. 0,3% on punikkihomoja. Että se siitä koko kansan presidentistä.

Nieminen onnistui pelaamaan kuitenkin omaa peliään. Varsinkin Nalbandianin verkollenousujen ja pysäytyslyöntien aikaan Nieminen pelasi omaa peliään turvallisen kaukana pallosta.
”Ennen kaikkea Jarkko lähti tekemään omaa suoritusta”, Niemisen valmentaja Jarkko Nieminen totesi.

Kiinnostaisi tietää, mitä mieltä Vastarannan Kiiski on tästä uutisesta?

Vastauksena edelliselle: Tämä uutinen ei herätä Kiiskessä mainitsemisen arvoisia mielipiteitä tai tunteita, paitsi pienen ilonpilkahduksen siitä, että Niemisestä on ATP-voittonsa myötä vihdoin kasvanut sen verran merkittävä tennispelaaja, että Lehtikin uutisoi hänen edesottamuksistaan.

Kauheata vasemmistolaispropagandaa tämäkin uutinen! Hyi, että iljettää niin saatanasti. Ei tässä voi enää lähteä mihinkään Cafe Niinistöstä, kun kaikkialla vasemmistolaiset kiusaavat meitä järkeviä ja rehellisiä suomalaisia. Ne lähettävät niitä propagandaviestejään jopa maksalaatikon metallipaketin kautta!

Onneksi pian alkaa Torino, ja voimme siirtyä seuraamaan Markku Uusipaavalniemen joukkueen suorituksia luutapallon kiehtovassa maailmassa. Voi olla, että Uusi-Seelanti kepitetäänkin. Kenties ehkä.

Jiri Parma, luutapallo on eri asia kuin curling!
Luutapallo on sosialististen tovereidemme Neuvostoliitossa kehittämä marxilais-leniniläinen peli, jossa jääkiekosta on riisuttu länsimainen hapatus, eli mielenkiinto, vauhti ja vaaraelementti!
Curling taas on Nato-maa Kanadassa suosittu väkivaltainen ajanvietepeli, jossa isoja kiviä heitellään maaliin. Ilmeisenä tarkoituksena on demonstroida hyökkäyssotaa!

Näinkö lakaistaan maan tasalle viimeinen asia, johon lapsuudesta asti olen uskonut?
Curlingin militaristisuus on kyllä ilmeinen. Siirryn takaisin seuraamaan mäenlaskua ja kaunoluistelua. Dieter Thomaa pitäis taas pyytää kaljalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pakkanen osoittanut lisäydinvoiman tarpeen

(KRYLJA SOVJETOV) Meneillään oleva kireä pakkaskausi on osoittanut, että Suomi tarvitsee tulevaisuudessa kipeästi lisäydinvoimaa rakennusvaiheessa olevan viidennen reaktorin jatkeeksi, toteavat...

Close