Kategoriat
Politiikka

Keskusta lupaa porvariyhteistyötä vuoden 1918 hengessä

(OIKEA LAITA) Presidentinvaalien tosielta kierrokselta pudonnut Keskustan ehdokas Matti Vanhanen lupaa testamentata kannattajiensa äänet toisella kierroksella Sauli Niinistölle porvariyhteistyön nimissä. Ensimmäisellä kierroksella kolmanneksi eniten ääniä saanut Vanhanen näkee tässä oivan mahdollisuuden poliittisen kentän oikean laidan lähentämiseen.
”Eipä tässä yhteistä punaista vihollista vastaan olla samalla tavalla taisteltu kuin vuonna 1918. No, samaa rintamaa toki oltiin myös seitenneljä, mutta se oli semmosta konsensushippipaskaa ettei sitä lasketa”, Vanhanen sanaili.

38 vastausta aiheeseen “Keskusta lupaa porvariyhteistyötä vuoden 1918 hengessä”

Samalla logiikalla vasemmistopuolueet ovat harrastaneet yhteistyötä vuoden 1918 hengessä jo vuosikymmenien ajan. Kumma kun Lehti ei uutisoi siitä. Mutta Lehden maailmassa säännöt eivät olekaan samat kaikille. Kokeilkaapa edes hetkeksi ottaa nuo vahvuudeltaan pullonpohjamaiset ideologiset silmälasit pois niin saattaisitte oppia jotain uutta maailmasta.

Minäkin tahdon päteä! Tai ainakin vahvuudeltaan pullonpohjamaiset ideologiset silmälasit! Kyllä kelpaisi.
Minä luen vain Lehteä, ja se on suurin (ainoa) mielipiteisiini vaikuttava tekijä.

Ei kauan enää naurata. Hah haa, kun työväen presidentti valitaan, niin Lehden toimittajat pääsevät ensimmäisenä käymään saunan takana. Niin ja se on yhren suunnan reissu…

Vastarannan Kiiskelle sellaisia terveisiä, että jos Lehden huumori ei miellytä, niin sitä ei ole pakko lukea. Kokoomuksen nettisivuilta löytyy varmasti makuusi sopivia huumoripalstoja – suomalainen porvaristohan on tunnettua hersyvästä huumorintajustaan.

Matti Vanhanen testamenttasi silmälasinsa Sauli Niinistölle (kok.). Niinistö kiitteli luottamuksesta ja kuvaili lasien olevan ”vahvuudeltaan pullonpohjamaiset ideologiset silmälasit”, joilla on hyvä tiirailla, kenet pokaa puolueensa vaalivalvojaisista.

Nimimerkille Osaman alkkarit: Ongelmana ovat aivan muut asiat kuin se, että Lehden lukeminen tuottaisi minulle mielipahaa, eivätkä nuo ongelmat siten ratkea sillä, että lopettaisin lukemisen.

Lisättäköön vielä se, että jos oikeistolla todella on jokin Lehteä vastaava ”huumori”lehti, niin silloin kritiikkini Lehteä kohtaan pätee aivan yhtä lailla siihen.

Hankinkin vahvuudeltaan pullonpohjamaisten ideologisten silmälasien sijaan vahvuudeltaan pullonpohjamaiset puolueettomat silmälasit, jotta voin nauttia puolueettomasta ja kaikille oikeudenmukaisesta huumorista, aina.
Parahin Lehti
Voisitteko vaihtaa sloganinne Lehti-”totuus seuraa perästä” seuraavaan: Lehti-”Good Clean Fun”? Tietenkin nimenmuutos edyllyttäisi myös sisällön siistimistä. Toivottavasti toiveeni toteutatte, jotta minä ja lukemattomat muut lukijanne saisimme nukkua yömme rauhassa.

Aivan, suomalaisen porvariston huumorintaju tuskin paranee, vaikka me kaikki lopettaisemme lukemasta Lehteä.

Että mr. Vastarannan Kiiski, Internet-julkkis extraordinaire, pahoittaamielensä kun netissä julkaistava blogityyppinen, öh, julkaisu ei olekaansemmoinen kun pyrkii äärimmäiseen objektiivisuuteen? Että toisinaanLehden toimittajilta lipsahtaa oma mielipide tahi jotakin muutajumalanpilkkaa muuten niin asiallisen huumorijulkaisunsa artikkeleidensekaan?Ei saatana pojat, nyt kyllä rupee läski tummumaan. Ja jos homma ei tästämuutu niin se pysyy ihan tasan samana. Sanokaa mun sanoneen.

Vasemmistopropagandasta kärsivän Suomineidon oikeistolaiset lapsenkasvot huutavat apua! Lehti ei sovi suomalaisille, koska suomalaiset ovat porvareita, jotka valitsevat itselleen sosialistipresidentin!

Demari etsii demariseuraa ikäisistään keskustalaisista tai kokoomuslaisista. Sun h. ei väliä, paitsi ”perussuomalaisuus” ei ole harraste. Yst. vast. toim. leim. äänest. lipp.

Vaan minkälaisia ovat ne Lehden aiheuttamat ongelmat, joilta ei pääse lukemista lopettamalla karkuun? Kalvava tieto siitä, että Internetissä väijyy vastedeskin vertahyytävä huumoriblogi, vaiko kenties jonkinlainen psykologinen trauma? Lapsia ja vammaisiakin pitää ymmärtää, miksei siis myös uuden ajan nettiuhreja.

On kyllä aivan uskomatonta, että joku taitaa ottaa Lehden ”uutiset” tosissaan! Jos kyseessä olisi Hesari tai joku vastaava oikea julkaisu, niin sitten ymmärtäisin valituksen, mutta ei saatana tuollaista marmatusta voi ymmärtää. Perustakaa oma blogi, jossa väännetään sarkastista huumoria vasemmistosta, jos Lehden linja ei miellytä! Ps. Etsin isolla meisselillä varustettua huumorintajutonta pikkuporvaria piiskattavaksi.

Kiiskiläinen,
eihän tässä voi kuin todeta, että eikös kokoomuksen ja nykyään kepunkin maailma ole juuri sellainen, jossa hyvin pärjäävät saavat enemmän kuin huonosti pärjäävät? Säännöistä on siis kaksi erilaista versiota ja väärälle puolelle joutumisesta saakin kärsiä kunnolla. Jos kaikki todella saisivat valita, ovatko isokenkäisiä vai syrjäytyneitä, Suomessa olisi pelkkiä pohattoja, tietenkin.
Erona kokkelien ja Lehden välillä on, että ensinmainitut eivät laske leikkiä..

Nimim. kotikurille: Se, että monet ihmiset suhtautuvat halveksuvasti toisten ihmisten näkemyksiin, levittävät tuota suhtautumista, ja käyttävät eriävien näkemysten teilaamiseen halpamaisia keinoja, on mielestäni hyvin vakava asia, enkä hirveästi välitä jos tämä suhtautumiseni tuntuu sinusta niin kovin uskomattomalta. Ja etkö ole koskaan kuullut, että kaksi vääryyttä ei tee oikeutta?

Kokkeli, asia on ihan erilainen, koska sääntö on kuitenkin sama kaikille, nimittäin se, että taloudellisen turvan saa omalla pärjäämisellä. Eihän esimerkiksi kokoomuksen jäsenkirjan omistaminen kevennä veroprosenttia, ts. sovelletaan samoja sääntöjä henkilön ideologiasta riippumatta. Ja enpä ole kuullut suomalaisessa keskustelussa sellaisia kannanottoja, joissa vaadittaisiin sosiaaliturvan poistamista kokonaan, joten siinä mielessä käytännössä kukaan ei ainakaan varauksettomasti kannata tuollaista sääntöä. Siitä voidaan tietysti keskustella, onko tuo sääntö oikeudenmukainen ja hyvä, mutta silloin siinä ei enää olekaan kysymys sääntöjen johdonmukaisesta soveltamisesta, joka on kaiken moraalin välttämätön, muttei riittävä ehto. Sitä paitsi on epäolennaista nostaa puheenaiheeksi oikeiston toivomia sääntöjä, koska en ole missään vaiheessa kritisoinut Lehteä tiettyjen mielipiteiden esittämisestä sinänsä vaan tavasta, jolla se sen tekee.

Vastarannan viiksi: siis pitäisikö lehden luopua tavastaan esittää mielipiteitään (mitä helvettiä ne ikinä ovatkin)? Eli huumori pois ja tosissaan vaan argumentoidaan? Lue kuule vaan sitä Kauppalehteä!

Te olette kaikki saatanan säälittäviä. Niin vitun säälittäviä. Menkää huoriin tai runkatkaa tai tehkää ihan mitä vaan. Kunhan vaan ette yritä päteä jossain vitun blogin vitun kommenttipalstalla. Siis ei helvetti.
Vittu teidän kanssanne. Koskee jokaista.

P, vittu sä oot säälittävä, kun yrität päteä jossain vitun blogin kommenttipalstalla! Mene huoraan tai itseesi.

Viikseen vedetylle: Nähdäkseni Lehdellä on kolme vaihtoehtoa:
1. Poliittisten ja ideologisten mielipiteiden esittäminen rationaalisella argumentoinnilla.
2. Muuttuminen pelkäksi huumorilehdeksi, joka ei käsittele ideologisia tai poliittisia aiheita.
3. Vallalle nauraminen, eli vallassa olevien ideologioiden ja ryhmien pilkkaaminen riippumatta siitä, kuka vallassa on.
P:lle: Jos minä päteä haluaisin, löytäisin kyllä siihen tarkoitukseen sopivampiakin paikkoja.
Homo Erectukselle: Ehkäpä löydät vastauksia ihmisen kehityshistoriaa koskeviin kysymyksiisi Juha Valsteen kirjasta ”Apinasta ihmiseksi” 🙂

Vantaanrannan kiiski: voisitko kirjoittaa Lehdestä ja Lehden kehitysvaihtoehdoista väitöskirjan tai ainakin hyvin perinpohjaisen tieteellisen esityksen? Laitat sen sitten kommenttina tänne aikaisintaan neljän viiden vuoden päästä. Vallassa on muuten tällä hetkellä oikeistolaisia paskiaisia – ja näin asia on valitettavasti ollut jo 1990-luvun alusta lähtien.

Spiritus Rector: minun tietääkseni meillä on kyllä ollut vasemmistolainen presidentti parikymmentä vuotta, ja demarit ovat istuneet siellä hallituksessa aika kauan. Ja Vastarannan kiiski, viitaten tuohon Lehden uutiseen: porvariyhteistyö sattui olemaan nyt ajankohtainen joten sille nauretaan.

Riwer sanoi: ”demarit ovat istuneet siellä hallituksessa aika kauan”. My point exactly!

Lehti voisi haastatella, aina nimimerkkiään myöten, oivaltavaa ja omaperäistä Vastaranna Kiiskeä. Haastattelun aiheina voisivat olla mm. Lehden tulevaisuuden näkymät, Lehden yhteiskunnallinen vastuu sekä maailman kaiken pahuuden poistaminen lopullisesti. Myöskin kukkahatuista ja tädeistä voitaisiin keskustella.
Onhan nyt kyseessä sentään internetin huumoriblogi, eikä mikään YLE! Vahvuudeltaan pullonpohjamaiset ideologiset silmälasit on riisuttava!

Niin ja SAK, SDP, vasemmistoliitto ja media ja galluptoimistot eivät tietenkään harrasta mitään ”vasemmistopuolen” yhteistyötä propagandoineen? Hmm. Minusta se on hieman vakavampi asia kuin porvariyhteistyö. Oikeistopuolella on ihan yhtäläinen oikeus tehdä yhteistyötä kuin vasemmallakin.
Tyyliin: ”Jos äänestätte (keskustalaiset) Niinistöä, me ruvetaan hankaliks hallituksessa.” toteaa koko kansan Halonen. Millä oikeudella sossut luulevat pelottelevansa äänestäjiä ja uhkailevansa muita puolueita?

Paavi Benedictus XVI piti perinteisen Urbi et orbi -puheensa humalassa ja totesi Pietarinkirkon parvekkeelta seuraavaa:
”Te olette kaikki saatanan säälittäviä. Niin vitun säälittäviä. Menkää huoriin tai runkatkaa tai tehkää ihan mitä vaan. Kunhan vaan ette yritä päteä jossain vitun Vatikaanin vitun keskustassa. Siis ei helvetti.”
Benedictus toivotti myös hyvää uutta vuotta kaikilla osaamillaan kielillä:
”Vittu teidän kanssanne. Koskee jokaista.”

Lehti – päivittäinen annoksesi vasemmistolaispropagandaa huonoon huumoriin sulautettuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Etyj huolissaan vaalivirkailijoista

(KIMMO KILJUSEN OLOHUONE) Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö (Etyj) on ilmaissut huolestuneisuutensa Suomen tämänpäiväisten presidentinvaalien vaalivirkailijoista. Oikeusministeriö on ottanut varoitukset vakavasti,...

Close