Kategoriat
Politiikka

Etyj huolissaan vaalivirkailijoista

(KIMMO KILJUSEN OLOHUONE) Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö (Etyj) on ilmaissut huolestuneisuutensa Suomen tämänpäiväisten presidentinvaalien vaalivirkailijoista. Oikeusministeriö on ottanut varoitukset vakavasti, mutta uskoo kaiken sujuvan kuitenkin ”ainakin likimain demokraattisesti”.
”Vaalihuoneistojen ovet ovat auki tänään kello iltakahdeksaan saakka. Koko maassa on kuitenkin pakkassää, jolloin ilkeän kylmä veto pääsee äänestystiloihin. Kyllä näkisin, että vilustumisen vaara on hyvinkin akuutti”, hyysää Etyjin erityisedustaja, taikuuden harrastaja ja akupunktion ammattilainen Kuisma Taipale.
Lintuinfluenssan vaaraakaan ei voida sulkea pois, vaikka sen todennäköisyys tässäkin tapauksessa on häviävän pieni. Päättömänä juoksentelevat median edustajat kaakattanevat kuitenkin paniikkia.

4 vastausta aiheeseen “Etyj huolissaan vaalivirkailijoista”

”Eskon saaun / piiun paaun / nyt minä lasken lintuinfluenssan vaaran / tästä pelistä pois”, riimitteli Juho-Pekka Rantala, kuvitellen oikeasti, että revolverihaastattelut lisäsivät kansalaisten äänestysintoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tykkylumi uhkaa Suomen kansainvälistä kilpailukykyä

(POLANNE) Työmarkkinoiden kolmikantapisteisiin kasautunut tykkylumi uhkaa jäykistää Suomen yhteiskuntarakenteita ja heikentää maamme kansainvälistä kilpailukykyä, tiedotti sisäministeriö perjantaiaamuisessa tiedotteessaan. "Tykkylumen takia...

Close