Kategoriat
Kotimaa

Tykkylumi uhkaa Suomen kansainvälistä kilpailukykyä

(POLANNE) Työmarkkinoiden kolmikantapisteisiin kasautunut tykkylumi uhkaa jäykistää Suomen yhteiskuntarakenteita ja heikentää maamme kansainvälistä kilpailukykyä, tiedotti sisäministeriö perjantaiaamuisessa tiedotteessaan.
”Tykkylumen takia menetämme jatkuvasti työpaikkoja Aasiaan”, murehti Elinkeinoelämän keskusliiton nokkamies Leif ”Fag” Ernäs.
Lämpötilan kohoaminen hetkellisesti plussan puolelle saattaa kohentaa tilannetta tulevien viikkojen aikana, ennustavat kansantaloustieteilijät. Viranomaiset kehottavat kuitenkin kansalaisia varovaisuuteen, sillä villinä luonnossa esiintyvä tykkylumi voi käydä nälkäisenä ja ärsytettynä jopa ihmisten kimppuun.
”Toivomme, että etenkin vanhemmat kiinnittäisivät huomiota lasten tv-katselutottumuksiin. Tykkylumen toistuva näkeminen voi haitata kasvuiässä olevan henkistä kehitystä”, toivoo kulttuuriministeri Tanja ”tissit” Karpela.

Pidä silmällä missä huskyt käyvät

Tykkylumen aiheuttamat ongelmat eivät jää vielä tähän. Ministeriön mukaan se saattaa myös vaikuttaa äänestysaktiivisuuteen, Juho-Pekka Rantalan haastatteluiden valmistelutyön laatuun sekä toimittajien kykyyn ymmärtää gallupien virhemarginaaleja.
”Tykkylumi tekee suomalaisnaisista rumempia kuin virolaiset. Lisäksi vihreät ja feministit ovat tyhmempiä kuin amputoitu varpaani”, murjaisi Aarno Laitinen ja me kaikki nauroimme niin.
”Mieluummin kuin keltaista lunta, syön tykkylunta”, ilakoi Inarin latupartion perässähiihtäjä Frank Zappa.

9 vastausta aiheeseen “Tykkylumi uhkaa Suomen kansainvälistä kilpailukykyä”

Kevään myötä tykkylumi muuttaa muotoaan ja siirtyy järviin ja meren rannoille vaanimaan uimareita ja muita veteen pudonneita. Jos muuntunutta tykkylunta on ämpärissä, niin silloin sinnekin voi hukkua. Vain Kongon mandrillit ovat luonnostaan vastustuskykyisiä kaikille tykkylumen eri esiintymismuodoille.

Pitääkö sitä tyrkkylunta koko ajan tykyttää kansalle? Luulisin, että kansa on tarpeeksi fiksua ja osaa itsekin nähdä, miten asiat on. Huonostihan ne on (laiskat työttömät, kuriton nuoriso, huonot tavat ja alhaiset kansaneläkkeet).

Tykkylunta on pakko sietää, muuten eivät itänaapurimme tulisi joululomillaan maahamme mässäilemään ja törsäämään venäjäksi, köyhien suomalaisyrittäjien iloksi. ”Kun sanon päivää, hän sanoo ’skolka stoit?'”, hekumoi Kuvitteellinen Matkailuyrittäjä.

Zappa mainittu.
Kumpi ompi pahempi lintuinfluenssa vaiko tykkylumi? Kumpaa mummojen tulisi pelätä enemmän?
Helsinkin Sanomissa todetaan tänään: ”pandemia saattaisi ajaa Suomen poikkeustilaan”.
Minä totean, että jos tädillä on munat, täti saattaa todennäköisesti olla setä.
Tykkylumi vaikuttaa varmasti äänestyskäyttäytymiseen, koska tyhmät ämmät äänestävät Halosta. Ilman tykkylunta ei tyhmillä ämmillä edes olisi äänioikeutta.

Minun mielestäni kaikki tykkylumi pitäisi ampua tai viedä Siperiaan (os. Venäjä). Lapissa tykkylumi syö satoja poronvasoja joka päivä, eivätkä etelän asutuskeskusten lapsetkaan ole siltä turvassa. Eihän sitä uskalla edes mennä metsään marjoja tallaamaan.

Huskyn asema Suomen luonnon alkuperäiseläimenä uhanalainen
EU:n luontodirektiivin mukaan husky, tuo metsiemme vapaa kulkija, aiotaan palauttaa koiratarhaan. Eurooppalaiset eläinaktivistit vastustavat aietta. Sen jälkeen kun paltamolainen huskykoiras Jere noin 9800 vuotta e.a.a. (ennen AA:n keksimistä) kesytti paikalle harhautuneen kalastajamiehen, husky on nauttinut alkuperäiskansalaiselle kuuluvia oikeuksia ja kunnialla hoitanut koiranvirkaa. Tälle kaikelle on tulossa tyly loppu. Toimitus palaa asiaan, kunhan itkuntyrskeeltään kykenee.

Dreamed I was an Eskimo
(Bop-bop ta-da-da bop-bop Ta-da-da)
Frozen wind began to blow
(Bop-bop ta-da-da bop-bop Ta-da-da)
Under my boots ’n around my toe
(Bop-bop ta-da-da bop-bop Ta-da-da)
Frost had bit the ground below
(Boop-boop aiee-ay-ah!)
Was a hundred degrees below zero
(Booh!)
(Bop-bop ta-da-da bop-bop Ta-da-da)
And my momma cried:
Boo-a-hoo hoo-ooo
And my momma cried:
Nanook-a, no no (no no . . . )
Nanook-a, no no (no no . . . )
Don’t be a naughty Eskimo-wo-oh
(Bop-bop ta-da-da bop-bop Ta-da-da)
Save your money: don’t go to the show
Well I turned around an’ I said:
HO HO
(Booh!)
Well I turned around an’ I said:
HO HO
(Booh!)
Well I turned around an’ I said:
HO HO
An’ the Northern Lites commenced t’ glow
An’ she said
(Bop-bop ta-da-da bop . . . )
With a tear in her eye:
WATCH OUT WHERE THE HUSKIES GO
AND DON’T YOU EAT THAT YELLOW SNOW
WATCH OUT WHERE THE HUSKIES GO
AND DON’T YOU EAT THAT YELLOW SNOW

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tärkeitä vaalisähkeitä torstaiksi

Halosen kannatus putosi - Istuvan presidentin Tarja Halosen kannatus on tuoreen mielipidemittauksen mukaan pudonnut. Alati luotettavan galluptoimiston tekemä kysely osoittaa...

Close