Kategoriat
Politiikka

Vanhanen laittaa Karpela-kohun "kännin piikkiin"

(KAIKKI ISÄNI HOTELLIT) Pääministeri Matti Vanhanen astui torstaina julkisuuteen kovasti kohua herättäneessä nk. Rosendahlgate-tapauksessa. Massiivinen huhumylly käynnistyi kulttuuriministeri Tanja Karpelan (kesk.) myönnettyä hänen ja Vanhasen oleskelleen huhtikuussa 1999 kahdestaan samassa hotellihuoneessa pikkutunneille asti.
Pääministeri sysäsi Lehdelle lähettämässään tiedotteessa syyn tapahtuneesta täysin ”kännin piikkiin”.
”Vittu mä olin kännissä. Mä olin siis niin perseet ettei mitään tolkkua. Puoluevaltuuston jätkien kanssa vedettiin ensin vähän keittoa saunan päälle, kato, muutama keskiketterä ja kossua kaksin käsin. Sitten lähdettiin etsimään kerrosbileitä ja jossain välissä meni filmi poikki. Emmä muista kyllä yhtään mitään. Kännin piikkiin”, kommentoi Vanhanen kirjekyyhkyn tuomassa viestissä.
Keskustan kansanedustajat ovat kohun suhteen vähäsanaisia. ”Vieläkin on parit kaljat pystyssä”, manasi eräs heistä.

6 vastausta aiheeseen “Vanhanen laittaa Karpela-kohun "kännin piikkiin"”

Kännin piikkiin menee varmasti Vanhasen omakin akka. Sen verran ruma ja typerä se on. Tanjahan on puolet parempi, yksinkertainen, mutta kaunis. Aika käytetty, mutta muuten kelpo kapistus. Kannattaa koeajaa.

Vanhanen on pukki. Ai niin… ja Sapattivuosi -bändillä o versio Black Sabbathin biisistä Sweet Leaf (suomalainen versio nimellä ’Kännin piikkiin’).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kirkko ja valtio aiotaan erottaa toisistaan

(HELSINKI) Suomen eduskunta ottanee vielä ennen kesätaukoa käsittelyyn ehdotuksen, jonka mukaan kirkko ja valtio erotettaisiin Suomessa toisistaan. Samalla kaikista uskonnoista...

Close