Kategoriat
Muut

Lehden toimitus tuli uskoon

(ANANASAKÄÄMÄ) Internetin pimeimmässä kulmassa ilmestyvä Lehti-julkaisun koko toimitus on nähnyt Valon. ”Täst’edes satiirin armoton miekka sivaltaa vain kommunisteja, sekulaarihumanisteja ja vihreitä”, ilmoitti customer relations chief head manager officer Totoro (ev.lut.). Tulevaisuudessa Lehden linja tulee olemaan yhtenevä Vatikaanin toisen konsiilin kanssa.
Muutoksen laukaisi teräväkielinen kritiikki Lehden lukijapalstoilla. ”Lehdestä on näköjään yhä enemmän tulossa sekularismin ja vasemmiston äänenkannattaja, sen sijaan että se edes yrittäisikään olla koko kansan huumorilehti. Sääli. Kaikki vähänkään uskonnolliset ihmiset ovat näköjään jo kyllästyneet ja lopettaneet Lehden lukemisen. Miksi sekularismista ei ole koskaan vitsejä Lehdessä? Eivät kai ne vain alkaisi itkettää ateisteja?” kirjoitti nimimerkki Leto.
Huolestuneena siitä, että asema koko kansan huumorilehtenä oli uhattuna, Lehden toimitus vetäytyi apinoiden kanssa pyöröhirsimökkiin tutkailemaan sydämiään ja maailmankaikkeuden saloja. Ja katso, kolmantena päivänä enkeli ilmestyi heille. Toimitus pisti ilmestyksen krapulan ensin krapulan piikkiin, mutta jo neljäntenä päivänä totuus valkeni heille. ”Aamen!” kommentoi muutosta jesuiitta August Elokuu. ”Halleluja, gloria gloria!” säestivät rovasti Usko Kyykkä ja rabbi Juhani Urja.

9 vastausta aiheeseen “Lehden toimitus tuli uskoon”

lol – toivottovasti tästä alkaa uusi tasapuolisen uutisoinnin aikakausi Lehden toimituksessa.

Poimikaa nyt kivi taskuun, alkaa uusi aikakausi. Lehden uskovaisaika. Lehti nimetään Kirjaksi. Elokuu muuttaa veden olueksi.

Näinkö on maine ja mammona turmellut toimittajaveljet ja heidät aatteen valolta sokeaksi saattanut. Että oikein uskoon. Oikealle ollaan menty ja pahasti.
Eikö enää mistään saa lukea kunnon vasemmistolaista satiiria?

Voi, rukouksiini on todella vastattu!
Tätä ollaan odotettu. Aloitattehan Sulevin viiksistä, aloitattehan??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen laittaa Karpela-kohun "kännin piikkiin"

(KAIKKI ISÄNI HOTELLIT) Pääministeri Matti Vanhanen astui torstaina julkisuuteen kovasti kohua herättäneessä nk. Rosendahlgate-tapauksessa. Massiivinen huhumylly käynnistyi kulttuuriministeri Tanja Karpelan...

Close