Kategoriat
Politiikka

Kohumylly Vanhasen ympärillä tiivistyy

(NURMIJÄRVI) Huhut pääministeri Matti Vanhasen avioeron syistä yltyvät. Torstaisen Karpela-paljastuksen jälkeen on käynyt ilmi myös monia muita hämäräperäisiä myöhäisiä tapaamisia ja outoja sattumuksia, jotka heittävät epäilyksen varjon Vanhasen ylle ja saattavat jopa uhata hänen presidenttiehdokkuuttaan.
Luotettavien lähteiden mukaan pääministeri Vanhasen on alkuvuodesta nähty liikkuvan kaupungilla useiden eri naisten seurassa. Näistä vain harvat olivat hänen puolisonsa Merja. Pääministerin mukana on nähty mm. ministeri Paula Lehtomäki, kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila sekä lukuisia muita puoluetovereita, kuiskuttelevat silminnäkijät. Pahojen kielten mukaan Vanhanen olisi Lehtomäen tapauksessa jopa avustanut häntä valmistelemaan joitakin lausuntoja sekä kannanottoja.
Kyseisiä henkilöitä Vanhanen on lähteiden mukaan tavannut jopa useita kertoja, mm. eduskuntatalossa. Monasti Vanhasen on nähty myös livahtavan Mäntyniemeen presidentti Tarja Halosta tapaamaan. ”Ja vielä virka-autolla”, naureskelevat ohikulkijat.

Keskustellut myös miesten kanssa

Eikä tässä vielä kaikki. Esimerkiksi keskustan puoluekokouksissa Vanhasen on nähty keskustelevan myös miesten kanssa. Samaan pöytään pääministerin kanssa ovat päätyneet mm. Seppo Kääriäinen ja Mauri Pekkarinen. Tiettävästi Vanhanen on ollut vähintään puhelinyhteydessä Esko Ahoon ja käynyt vähintäin kerran kahvilla Paavo Lipposen kanssa.
Villeimpien huhujen mukaan Vanhanen olisi pääministerikautensa aikana tavannut myös ulkomaisia henkilöitä, mutta näitä tietoja ei ole voitu vahvistaa.

5 vastausta aiheeseen “Kohumylly Vanhasen ympärillä tiivistyy”

Sain juuri soiton Nurmijärveltä. Nimettömän pysyttelevä informantti kertoo, että Vanhanen olisi nähty julkisella paikalla KOIRAN SEURASSA! Informantti oli yrittänyt myydä havaintoaan Ilta-Päästölle, mutta päätoimittaja oli kuulemma vastannut, että heilläkin on sentään jokin raja. (!?)

No nyt herää kysymys, kuka sen Paulan on oikein paksuksi saattanut, kun tuli oikein yllätyssulhanenkin? Taitaa olla Matilla taas sormet pelissä tässäkin hommassa, oikein pukki kaalimaan vartijana.

Vastatkaa joku ja kertokaa mulle, pleaseee. Oonko mä ainoo joka ei oo ollu Karpelan kaa sillai. Jos teitä löytyy joku muukin ni meilailkaa. Olenko normaali?

Mäkään en ole päässyt oleen, vaikka oonkin kinunnut kovasti. Et kyllä kohtalotovereita löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden toimitus tuli uskoon

(ANANASAKÄÄMÄ) Internetin pimeimmässä kulmassa ilmestyvä Lehti-julkaisun koko toimitus on nähnyt Valon. "Täst'edes satiirin armoton miekka sivaltaa vain kommunisteja, sekulaarihumanisteja ja...

Close