Kategoriat
Sähkeet

Ei kovin hauskat ateistiset sähkeet lauantaille

Ateisti menetti uskon itseensä – Kokkolalainen jumalankieltäjä Aarno Teisti menetti myöhään perjantaina uskon itseensä, kertoivat huolestuneet sukulaiset telttakokouksessa. Sukulaisten mukaan Teisti ei kyennyt saamaan riittävästi puolueetonta ja tieteellisesti varmennettua todistusaineistoa itsensä olemassaolosta. ”Aarno Teisti on pelkkää harhaa, kollektiivinen psykoosi”, hän julisti ja ryhtyi puusepäksi.
Ateisti menetti uskon keskustaan – Kokkolalainen jumalankieltäjä Aarno Teisti menetti myöhään perjantaina uskon keskustapuolueeseen, kertoivat huolestuneet sukulaiset puoluevaltuustossa. Sukulaisten mukaan Teisti ei kyennyt saamaan riittävästi puolueetonta ja tieteellisesti varmennettua todistusaineistoa keskustan olemassaolosta. ”Matti Vanhanen on pelkkää harhaa, kollektiivinen psykoosi”, hän julisti ja liittyi SDP:hen.
Ateisti menetti uskon Lehteen – Kokkolalainen jumalankieltäjä Aarno Teisti menetti myöhään perjantaina uskon internetjulkaisu Lehteen, kertoivat huolestuneet sukulaiset toimituspalaverissa. Sukulaisten mukaan Teisti ei kyennyt saamaan riittävästi puolueetonta ja tieteellisesti varmennettua todistusaineistoa Lehden olemassaolosta. ”Juhani Urja on pelkkää harhaa, kollektiivinen psykoosi”, hän julisti ja sai turpaansa toimittajalta sivukujalla.

11 vastausta aiheeseen “Ei kovin hauskat ateistiset sähkeet lauantaille”

No kaipahan mammuttimittaisia kommenttejaan kirjoittava Leto nyt nauraa kippurassa näille haaaaauskoille ateistivitseille…
ellei huomaa että häntä pannaan halvalla…
Ettei vaan muut nettiselaajat tällä välin kyllästy koko Lehteen…

hallelujah
Lehti sen kun hauskistuu, vai??
Näitä vitsejäkö kerrotaan seurakuntanuorten illoissa?

Häh, mitä te oikein itkette, sähkeethän oli täysin otsikon mukaiset? Mielestäni tämä oli olosuhteisiin nähden oikein oiva reaktio aiemmin julkituotuun offensiiviin.

Lehdestä on näköjään yhä enemmän tulossa uskonnon äänenkannattaja, sen sijaan että se edes yrittäisikään olla koko kansan huumorilehti. Sääli. Kaikki vähänkään vasemmistolaiset ja sekularistiset ihmiset ovat näköjään jo kyllästyneet ja lopettaneet Lehden lukemisen. Miksi uskonnosta ei ole koskaan vitsejä Lehdessä? Eivät kai ne vain alkaisi itkettää uskovaisia?

Nimimerkin Jahve kysymykseen vastaan, että kyllä kerrotaan, samoin kuin vitsejä paavinvaaleista, pääministeristä ja valtiokirkosta.

Tämä oli ehkä parhaita tähän asti aiheesta elämänkatsomukset! 😉
Keep up the good work – joidenkin pahoista puheista huolimatta Lehden tehtävä on tehdä pilkkaa kaikista ja kaikkialla. Jos ette pian pilkkaa minua, lakkaan lukemasta!

> Miksi uskonnosta ei ole koskaan vitsejä Lehdessä? Eivät kai ne vain alkaisi itkettää uskovaisia?
Ha ha ha ha ha ha! Hyvän repäisit! (Toivottavasti?)

Voi perkele, mitä pällejä. Yksi ateistivitsi tekee Lehdestä ”uskonnon äänenkannattajan.” Tämä juttu sinänsä oli ihan huono, mutta pikku hiljaa tekisi mieli iskeä pakkomielteisiä uskonnonvastustajia nenuukkiin mieluummin kuin pakkomielteisiä uskonnontuputtajia.
Onneksi kummatkin ihmisryhmät ovat tätä nykyä vielä tarpeeksi harvinaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kohumylly Vanhasen ympärillä tiivistyy

(NURMIJÄRVI) Huhut pääministeri Matti Vanhasen avioeron syistä yltyvät. Torstaisen Karpela-paljastuksen jälkeen on käynyt ilmi myös monia muita hämäräperäisiä myöhäisiä tapaamisia...

Close