Kategoriat
Kotimaa

Ruma nainen ymmärsi olevansa ruma

(ANJALANKOSKI) Anjalankoskelaisessa ravitsemusalan liikkeessä koettiin outo tilanne lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun 38-vuotias Marjatta Ravihepo ymmärsi olevansa ruma.
Paikalla olijoiden mukaan Ravihepo keskeytti täydessä vauhdissa olleen huonon iskurepliikkinsa ja karjaisi silmät suurentuneina ”Mie olen ruma”. Tämän jälkeen hän laski päänsä baaritiskille ja alkoi nyyhkyttää kovaan ääneen.
Ravihepo ei enää reagoinut purkauksensa jälkeen ympärillä olijoiden lauseisiin tai kosketuksiin, vaan tilanteen rauhoittamiseksi paikalle oli kutsuttava poliisit.
”Tällaisia ’ruma nainen’ -tapauksia on nyt täällä Kymenlaakson alueella yleensä tullut muutamia vuodessa, mutta viimeisten viikkojen aikana tilanne on selvästi kasvanut”, kertoo ylikonstaapeli Petteri Keppi.
Kepin mukaan poliisin yksiköille onkin erikseen ohjeistettu, miten ”ruma nainen” -tapausten kanssa tulee toimia. ”Ei näissä auta kuin koettaa myönnytellä että niinhän se on ja sitten lohduttaa, että Suomi on täynnä rumia miehiä, jotka eivät nosta katsetta rintoja korkeammalle.”
Alkoholilla ei uskota olevan osuutta Ravihepon rumuuteen.

13 vastausta aiheeseen “Ruma nainen ymmärsi olevansa ruma”

Ensiapuna moiseen olisi pitänyt heti lohduttaa jotta odottaa valomerkkiin saakka. Silloin kaikki naiset on mukiinmeneviä.

Eikös joskus ollut käytössä poikkeuslaki joka oikeutti rumien naisten lopettamisen ilman oikeuden päätöstä.
Sellaista kaivattaisiin taas näin kesän ollessa tulossa.

Viisaus lainsäätäjille, jotta tulevaisuudessa noin karmivat tapaukset saataisiin vähenemään. Kauppoihin tiskien eteen vaa-at ja pituusmitta, mikäli painoindeksi ylittää 20, ei naiselle saa myydä ”nannaa”. Näin annetaan hienoinen vihje, että porsaiden pitäisi laihduttaa, jotta meillä miehillä olisi hauskempaa.

Jännä miten naisten rumuus ihan itsessään on olevinaan jotenkin tosi hassunhauskaa. Naistenhan tulee olla luonnostaan kauniita ja luonnottomuushan meitä aina naurattaa. Jos kirjoittaisin jutun siitä kuinka rumia lähiöbaarien miehet on, se ei varmaan naurattaisi edes fakkiintuneimpia teinipoikatoimittajia… PS: Ällös käsittäkö väärin, noin yleensä Lehti ja sen uutiset ovat päivieni valo.

Ruma mies ymmärsi olevansa ruma
Osasto: Kotimaa
Teksti: Emil Koskela
Päivitetty klo 20:28
(ANJALANKOSKI) Anjalankoskelaisessa ravitsemusalan liikkeessä koettiin outo tilanne lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun 38-vuotias Markku Ravihepo ymmärsi olevansa ruma.
Paikalla olijoiden mukaan Ravihepo keskeytti täydessä vauhdissa olleen huonon iskurepliikkinsa ja karjaisi silmät suurentuneina “Mie olen ruma”. Tämän jälkeen hän laski päänsä baaritiskille ja alkoi nyyhkyttää kovaan ääneen.
Ravihepo ei enää reagoinut purkauksensa jälkeen ympärillä olijoiden lauseisiin tai kosketuksiin, vaan tilanteen rauhoittamiseksi paikalle oli kutsuttava poliisit.
“Tällaisia ‘ruma mies’ -tapauksia on nyt täällä Kymenlaakson alueella yleensä tullut muutamia vuodessa, mutta viimeisten viikkojen aikana tilanne on selvästi kasvanut”, kertoo ylikonstaapeli Petteri Keppi.
Kepin mukaan poliisin yksiköille onkin erikseen ohjeistettu, miten “ruma mies” -tapausten kanssa tulee toimia. “Ei näissä auta kuin koettaa myönnytellä että niinhän se on ja sitten lohduttaa, että Suomi on täynnä rumia naisia, jotka eivät nosta katsetta polvia korkeammalle.”
Alkoholilla ei uskota olevan osuutta Ravihepon rumuuteen.

Mies voi kehua olevansa ruma, se ei vie miehisyyttä vaan jopa lisää sitä. Naisilla kyllä tulee oikeastikin noita ”olen ruma”-kohtauksia (itsellänikin on ollut), kännissä erityisesti, se ei varmaan ole sinänsä vitsi. Mutta ajatus siitä, että rumuus olisi vaan todettavissa oleva fakta ja rumuuttaan itkevälle naiselle sanottaisiin että ”kah niinhän ootkin”, lienee jonkinlainen vitsi useammalla tavalla. Mm. koska siinä rikotaan käyttäytymissääntöä, että naista ei saa sanoa rumaksi. Siksi kai ”Roni” ja ”Järkeä päättämiseen” luulevat myös olevansa jotenkin hauskoja. Sääntöjen rikkominen on usein paikallaan ja hauskaa, mutta rumuus/kauneus-problematiikan kanssa painiskelevat naiset ei välttämättä koe sitä kauhean hauskaksi. Tai sitten nimeävät itsensä kuuluviksi ”kauniisiin” ja nauravat ”niille rumille” suojatakseen itseään.
Mutta jospa naiset vaikka opettelis suhtautumaan ulkonäköasioihin vähemmän vakavasti. Ja miehet ymmärtämään, että ihmisen ruumis lihoineen, rasvoineen ja pintoineen on sen omaa, ei toisten, omaisuutta.
*pyytää anteeksi vakavamielisyyttään huumorijulkaisun sivuilla*

Niin juuri, toisin kuin useimmilla miehillä, teillä on… no jo arvaattekin.

Ai siis toi pitikin olla hauskaa. aah. Mä luulin että säälittävää? Miesten huumorintaju on välillä niin huonoa.

Mua kiusattiin kymmenen vuotta koulussa. ”Ruma” oli paras argumentti, perusteluksi kävi naamatauluni. Mikä siinä on niin hauskaa??!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ei kovin hauskat ateistiset sähkeet lauantaille

Ateisti menetti uskon itseensä - Kokkolalainen jumalankieltäjä Aarno Teisti menetti myöhään perjantaina uskon itseensä, kertoivat huolestuneet sukulaiset telttakokouksessa. Sukulaisten mukaan...

Close