Kategoriat
Paavi Ulkomaat

Paavi peruuttaa tulevat live-esiintymisensä

(VATIKAANI) Paavi Johannes Paavali II:sta ei enää nähdä livenä, tiedotti Vatikaani lauantai-iltana. Tiedotteen mukaan kirkonpää on peruuttanut kaikki suunnitellut keikkansa, mukaanlukien ensi kesäksi kaavaillun Toinen Tuleminen -maailmankiertueensa.
Vatikaanin mukaan paavi kaipaa lepoa pitkän julkisuusmyllytyksen jälkeen. Studiossa paavi saattaa kuitenkin vielä vierailla, uumoili kardinaali Peppone.
Kiertueen keikoille oli jo etukäteen myyty ympäri maailman kymmeniätuhansia lippuja. Suomen lipunmyynnistä vastaava Lippupalvelu ilmoitti pian Vatikaanin tiedotteen ilmestymisen jälkeen, että se lunastaa myymänsä liput takaisin korvauksetta. ”Vaihtoehtoisesti paavin konserttilipun voi vaihtaa Judas Priestin tai Paula Koivuniemen vastaavaan”, kerrottiin yhtiöstä.
Suomen-keikalla paavin lämmittelybändiksi oli varattu rytmimusiikkia soittava Impaled Nazarene. Yhtye oli paavin peruutuksesta luonnollisesti harmissaan. ”Vittusaatana”, totesi yhtyeen tiedottaja Jaakko Perkele.

Yksi vastaus aiheeseen “Paavi peruuttaa tulevat live-esiintymisensä”

Siis nythän nimenomaan pitäisi lähteä maailmankiertueelle! Roomaan on yhtä keikkaa tullut katsomaan kolme miljoonaa ihmistä. Jos seuraavalle keikalle saataisiin edes puolet tästä niin Vatikaanin rahamassit menisi heti vaihtoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Italialaiset lopettivat lopunkin työnteon

(ROOMA) Uutinen paavi Johannes Paavali II:n kuolemasta otettiin riemulla vastaan työteliään italialaisväestön keskuudessa. Lapiot tippuivat käsistä ympäri maata samalla hetkellä,...

Close