Kategoriat
Paavi Ulkomaat

Paavilta uusi kirja syksyllä

(VATIKAANI) Paavi Johannes Paavali II julkaisee uuden kirjan tulevana syksynä, tiedotti Vatikaani lauantaina. Kirjan on määrä ilmestyä kauppojen hyllyille lokakuun alkupuolella. Vatikaanin mukaan Johannes Paavalin kirja käsittelee etupäässä kuoleman jälkeistä elämää ja kuolematonta sielua koskevia kysymyksiä.
Paavin aiemmat kirjat ovat olleet suuria myyntimenestyksiä etenkin katolisissa maissa. Vatikaanin tiedottaja, kardinaali Peppone kiisti jyrkästi huhut, joiden mukaan uusimman, vielä nimeämättömän, kirjan luojana toimisikin todellisuudessa haamukirjoittaja, eikä paavi itse.
”Ihme paskaa. Paavi kirjoittaa kirjansa itse kesäloman aikana”, totesi Peppone, ja kiirehti takaisin Pietarinkirkon suojiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paavi peruuttaa tulevat live-esiintymisensä

(VATIKAANI) Paavi Johannes Paavali II:sta ei enää nähdä livenä, tiedotti Vatikaani lauantai-iltana. Tiedotteen mukaan kirkonpää on peruuttanut kaikki suunnitellut keikkansa,...

Close