Kategoriat
Paavi Ulkomaat

Uudelta paavilta toivotaan ristiretkeä

(VATIKAANI) Katolisen kirkon johtajat toivovat uudelta paavilta voimakkaita otteita kristinuskon aseman vahvistamiseksi maailmassa. Lehden haastattelema kardinaali Urban sanoo, että paineet ristiretken järjestämiseksi pyhälle maalle kasvavat. ”Vähän pitäisi päästä musulmaaneja tukistamaan. Jerusalemiin tekee kovasti mieli, ja varmasti matkan varrelta löytyy monta muutakin mielenkiintoista kohdetta. Siinähän ne ovat kaikki lähellä, Mekat ja Medinat”, Urban hymyilee.
Saksan, Ranskan ja Englannin johtajat ovat ilmoittaneet suostuvansa ristiretkeen ”ilman muuta”, koska ”historia velvoittaa” ja ”miksipä ei”. Ranskassa on jo kerätty 30 000 lasta Marseillesin satamaan odottamaan perinteistä lasten ristiretkeä ja Punaisenmeren vesien aukeamista. ”Haluan ratsastaa saraseenien veressä”, piakkoin orjaksi Afrikkaan myytävä Jean sanoo.

2 vastausta aiheeseen “Uudelta paavilta toivotaan ristiretkeä”

Tänään onkin mukavan paljon uutisia. Paavejahan saa aina lisää mutta hyvää jäniskoiraa ei niin vain korvata.

Hyvänen aika CRUSADE!!!1!
Eikös Paavin pitäisi potkia Putinia Persauksiin ja vetää Paavo Väyrystä parrasta niin johan maailma pelastuu. Ei muuten pelastukaan. Paavolla ei ole partaa 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paavilta uusi kirja syksyllä

(VATIKAANI) Paavi Johannes Paavali II julkaisee uuden kirjan tulevana syksynä, tiedotti Vatikaani lauantaina. Kirjan on määrä ilmestyä kauppojen hyllyille lokakuun...

Close