Kategoriat
Paavi Ulkomaat

Kuolleen paavin joukossa ei suomalaisia

(ROOMA) Myöhään lauantai-iltana menehtyneen paavin joukossa ei tiettävästi ollut yhtään suomalaista. Yrjö Länsipuro ulkoministeriöstä kertoi Lehden haastattelussa että on hyvin epätodennäköistä, että menehtyneiden joukosta suomalaisia löytyisi. Hän kuitenkin alleviivasi, että varmuus asiaan saadaan vasta lähipäivien aikana.
”Tähän mennessä varmuudella voidaan sanoa, että yksi puolalainen menetti henkensä paavin menehtyessä. Muu on tässä vaiheessa vain valistunutta arvailua”, Länsipuro kertoi.
Paavien kuollessa ei aiemmin ole menetetty yhtään suomalaishenkeä. Matkatoimistot varautuvat kuitenkin varmuuden vuoksi evakuoimaan kaikki suomalaiset pois paavin välittömästä läheisyydestä.

18 vastausta aiheeseen “Kuolleen paavin joukossa ei suomalaisia”

Toivottavasti suomalaisuhreja ei löydykkään. Muuten saatetaan kuulla taas uusia b-julkimoiden hyväntekeväisyysviisuja.

Aika sairasta tuommonen. Vois hakeutua hoitoon, kun tuommosia kirjottelee. Saat sieltä varmasti pehmustetun huoneen.

Hyi hyi! Harvoin näkee yhteen puristettuna näin monta kornia mauttomuutta, joiden ainoa tarkoitus on tehdä huumoria pilkkaamalla lähes kaikkea mikä on erään uskontosuunnan edustajille pyhää (sic). Tällainen banaali, loukkaava, herjaava ja lähes riidanhakuinen vitsailu onkin parasta mihin Lehti on pitkään aikaan pystynyt – jatkakaa samaa rataa, ahdasmieliset ovat syntyneet suututettaviksi.

aivan loistava!!! miten niin sic!? ei pidä ottaa kaikkee niin tosissaan… elämä on laiffii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uudelta paavilta toivotaan ristiretkeä

(VATIKAANI) Katolisen kirkon johtajat toivovat uudelta paavilta voimakkaita otteita kristinuskon aseman vahvistamiseksi maailmassa. Lehden haastattelema kardinaali Urban sanoo, että paineet...

Close