Kategoriat
Paavi Ulkomaat

Italialaiset lopettivat lopunkin työnteon

(ROOMA) Uutinen paavi Johannes Paavali II:n kuolemasta otettiin riemulla vastaan työteliään italialaisväestön keskuudessa. Lapiot tippuivat käsistä ympäri maata samalla hetkellä, kun tieto kirkonpään kuolemasta tuli julki.
Seuraavan kerran Italiassa ryhdytään työhön aikaisintaan seuraavan risorgimenton jälkeisenä tiistaina. Jo aiemmin maassa oli paavin heikon terveydentilan takia peruttu Serie A:n sekä maan jääkiekkoliigan, lentopallo- ja koripallosarjojen ottelut, julkiset terveydenhuoltopalvelut, perheateriat, vasemmistopuolueet ja sananvapaus.
”Tähtää alemmaksi, perkeleen kierosilmä! Ettekö te saatanan naattikorvat kuule!” totesi paavi viimeisiksi sanoikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vatikaani: Paavin tila vakaa

(VATIKAANI) Paavi Johannes Paavali II:n tila on vakaa, tiedotti Vatikaani lauantaina. Tiedotteen mukaan paavin tila vakautui myöhään illalla hänen kuoltuaan,...

Close