Kategoriat
Kotimaa

Lipponen vetäytyy jatkotehtävistä alastonkohun seurauksena

(HELSINKI) Eduskunnan puhemies Paavo Lipponen ilmoitti varhain tänä aamuna vetäytyvänsä poliitikasta ”ensi tilassa”. Puhemies Lipposen alastonkuvien tultua viime viikolla julkisuuteen oli ilmeistä, ettei hän voi tehtävissään jatkaa, eikä varsinkaan asettua ehdolle tulevissa presidentin vaaleissa.
Entinen pääministeri Lipponen esiintyi ainakin joulukuun 2003 Jallu-lehden numerossa poseeraten alasti. Hän esiintyi taiteilijanimellä Sissy ja poseeraamisen ohella kertoi myös avoimesti seksielämästään. Eino Makusen mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun politiikan sisäpiiriin jo päässeestä tulee julkisuuteen vastaavia kuvia.
”Tämä on erittäin valitettavaa. Toivomme, ettei puhemies-instituutiolle tule tästä mitään ylimääräistä painolastia” Makunen totesi.
Viime päivinä julkisuuteen on levinnyt myös huhuja, joiden mukaan puhemies Sissy olisi lisäksi naimisissa. Aiemmin hän on jo kieltänyt väitteet myymälävarkauksista. Eduskunnan puhemiehet allekirjoittavat aina vakuutuksen, jossa sitoutuvat muun muassa siveyteen, puhtoisuuteen ja naimattomuuteen. Sissy itse ei halunnut kommentoida tapausta tai politiikasta vetäytymisensä aikataulua millään tavoin.

3 vastausta aiheeseen “Lipponen vetäytyy jatkotehtävistä alastonkohun seurauksena”

Mediaotsikoihin seksuaalisuudellaan pyrkivän suomalaisen formulakuskin kimitys on otettu hilpeydellä vastaan maailmalla.
Eräskin saksalainen toimittaja sanoi kysymykseen kritisoiko media liikaa Ferrarin moottoria imitoivaa Kimittäjää:
– Kimi (siansaksaa) vain seuraa johtajaa. Radalla se on punainen auto ja radan ulkopuolella iltapäivälehtien kansallisaarre Matti ”Mäkikotka” Näkynen.
Kimi vastasi kohuun olankohautuksella: ”Mitä se jos minä vähän yökerhossa haen huomiota. Toista se Matilla, jolla on kurjat olot vankilassakin…”
http://wolfgang-werner.net/gallery/matti/matti29.jpg

Puhemies Sissy, härranskruudelis miten suloista!
Puhemies-instituutiolle pieni äijämäinen nakuilu tuskin on haitaksi, toisin kuin presidentti-instituutiolle maailmankeventämispyrkimykset.
Jos kaikesta huolimatta kritiikki puhemiestä kohtaan jatkuu, voi hän aina tulla uskoon kuten rakastettu edustajamme Halme.

Read previous post:
MTV3:n ja SubTV:n ohjelmatiedot tulevaisuudessa ruotsiksi

(HELSINKI) MTV3:n tuleva isäntä ja Bonnierin konsernijohtaja Bengt Braun asettaa uusille kanavilleen vain yhden ehdon: kaikki muu saa säilyä kuten...

Close