Kategoriat
Sähkeet

Pessimistiset sähkeet lauantaille

Irakin turvallisuustilanne heikkenee edelleen –Levottomuuksien arvioidaan vain yltyvän Irakissa kansalliskokouksen alla. Useat ääriryhmät ovat ilmoittaneet tulevista autopommi-iskuista, ja liittouma tuskin kykenee niitä estämään. Kymmeniä, tai jopa satoja kuolee. Lisäksi on odotettavissa sadetta.
Talous lähdössä laskusuhdanteeseen — Hallituksen yrityksistä ja hiljalleen piristyvistä maailmanmarkkinoista huolimatta Suomen talous lähtenee piakkoin kohti uutta lamaa. Asiaa eivät auta rajutkaan veroleikkaukset tai muut elvytystoimet. Lisäksi on odotettavissa sadetta ja ukkosta.
Miljoonia lapsia uhkaa nälkäkuolema — Kuivuus, köyhyys, taudit ja nälänhätä tappavat kuluvan vuoden aikana miljoonia pikkulapsia, arvioi YK. Asialle ei ole tehtävissä yhtään mitään, sillä avustustoimet ovat jo auttamatta myöhässä. Sadettakaan ei ole odotettavissa.

Read previous post:
Muotitaloilta useita nuortenmallistoja

(PARIISI) Useat maailman suurimmista muotitaloista ovat jo julkaisseet ensi kesän mallistojaan. Ensi kesänä tullaan jo järjestetyistä näyttelyistä päätellen näkemään paljon...

Close