Kategoriat
Talous

Muotitaloilta useita nuortenmallistoja

(PARIISI) Useat maailman suurimmista muotitaloista ovat jo julkaisseet ensi kesän mallistojaan. Ensi kesänä tullaan jo järjestetyistä näyttelyistä päätellen näkemään paljon uutta, rohkeaa nuorisomuotia. Tosin näissäkin mallistoissa aika näyttänee, mikä loppujen lopuksi tulee olemaan ”in”.
Jean Paul Gaultier´n uusi sarja kantaa nimeä La Puta Ignorant. Sarja käsittää suuren määrän toinen toistaan pienempiä toppeja ja minihameita. Vallitsevat värit ovat vaaleanpunainen ja läpinäkyvä. Sarja on suunnattu erityisesti 16-18 vuotiaille, kertoo yhtiön suunnittelukoordinaattori Andre Godlib.
”Rraah, lovely”, kommentoi Godlib yhtiön uutta sarjaa silminnähden väristen.
Vaatesarjansa julkisti vast´ikään myös Tommy Hilfiger. Stupid Bitch-niminen sarja käsittää suuren määrän toinen toistaan pienempiä toppeja ja minihameita. Vallitsevat värit ovat vaaleanpunainen ja läpinäkyvä. Sarja on suunnattu erityisesti 16-18 vuotiaille, kertoo yhtiön suunnittelukoordinaattori John Smith, joka muistuttaa huomattavan paljon Andre Godlibiä lukuun ottamatta Groucho Marx -viiksiään ja lasejaan.
”Rraah, lovely”, kommentoi Smith yhtiön uutta sarjaa pyyhkien suupieliään ja hikeä otsaltaan.
Ensi kesän kilpailuvalttinsa on paljastanut myös ruotsalainen vaateliike Hennes & Mauritz. H&M:n sarjasta ei kehtaa ääneen edes puhua, toteaa yhtiön suunnittelukoordinaattori John Smith-Smith, joka ei vaivaudu enää edes naamioitumaan.
”Rraah, lovely”, kommentoi Godlib kiihdyttäen täyteen nopeuteen ja törmäten seinään.

Read previous post:
Surrealistinen puolue rekisteriin

Suomen Surrealistinen Puolue vietiin puoluerekisteriin tänä aamuna. Puolue tulee oman ilmoituksensa mukaan täst'edes asettamaan ehdokkaan kaikkiin vaaleihin sekä hyppimään paljon....

Close