Kategoriat
Yleinen

Hallitus päätti ihan vaan vittuillessaan myös Kollajan rakentamisesta – täytetään ensimmäisessä vaiheessa työttömillä ja toisessa dieselillä

(KIIMINKI-KOLLAJA) Torstai-iltana Säätytalolla saavutettu sopu sisälsi Lehden saamien tietojen mukaan myös kiistellyn Kollajan tekojärven rakentamisen. Tiedossa ei ole, kuinka vahva alkoholijunttura päätökseen liittyi.

Uuden hallituksen ympäristöministeriksi kaavailtu Mauri Exxon-Valdez (ps.) kertoi, että suurten tuulivoimainvestointien, Olkiluoto 3:n valmistumisen ja kaavailtujen pumppuvoimaloiden myötä uudelle säätövoimalle ei välttämättä ole enää niin suurta akuuttia tarvetta, mutta allas toimii hyvin myös pelkkänä vittuiluna.

”Kikkeliskokkelis, kansanvalta, lievä mopo, aattelepa ite”, Exxon-Valdez perusteli.

Kollajan allas on tarkoitus rakentaa kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä paikalle siirretään Suomen työtön väestönosa, jota houkutellaan muun muassa lupauksilla mitaleista, leipäkasseista ja ansiosidonnaisen lisäpäivistä. Tarkkaa päivämäärää ei ole vielä päätetty, mutta tuleva pääministeri Petteri Punaorpo (kok.) ennakoi sen tapahtuvan vasta ensi vuoden puolella, jotta hallitusohjelman lisäykset ehtivät tuottaa riittävän määrän orgaanista materiaalia.

Toisessa vaiheessa 47 neliökilometrin alueelle lasketaan dieseliä niin paljon, että altaan keskisyvyydeksi saadaan noin kahdeksan metriä. Tämä vaihe on tarkoitus toteuttaa mahdollisimman nopeasti ensimmäisen jälkeen illankähmyssä ja salamyhkäisesti.

”Nyt hiljaa hiljaa hiivitään me Pudasjärven yössä / on kaikki kansa pötköllään vain hallitus on työssä / kun sopu on niin vittuillaan, ei tarpeetonta milloinkaan / hei kasivolttiset nassakat kourahan Sari ja Riikka ja Petteri”, Punaorpo kaavaili.

5 vastausta aiheeseen “Hallitus päätti ihan vaan vittuillessaan myös Kollajan rakentamisesta – täytetään ensimmäisessä vaiheessa työttömillä ja toisessa dieselillä”

Kollajan tekojärvi heijastaa rasvaisella pinnallaan sitä nerokkuuden loistoa, jota nykyinen hallituskokoonpano edustaa. Myönnytyksenä RKP:lle työttömät toimitetaan altaalle sähköbusseilla ja näin Natura-alue säästyy saasteilta. Pian dieselin laskemisen ja liekehtivän Zippon heiton jälkeen Orpo julistaa työllisten määrän saavuttaneen hallituksen tavoitteen. Valtioneuvosto poseeraa infernon äärellä makkaratikut käsissään.

Toisaalta jos tämä osuus jätetään kokonaan pois hullutusohjelmasta, ei sinne jää kuin nännien nipistys ja tikkojen työnnös kynsien alle. Eihän sen varaan voi vähäväkistä maatamme jättää. Tai siis…, niin…, hmmm, aivan! Riikas sen siinä lopussa veti ässän kaikista hihoistaan.

Loppusyksystä sähkön hinta nousee taivaisiin kun Saksassa huomataan että kaasua ei taaskaan ole. Kyllä se Kollajan allas pitäisi rakentaa ihan pikana, jos ei muuta keksitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
RKP tyytyväinen hallitusohjelman kompromissiin: työläisen perseeseen työnnettävässä kartussa jopa viidennes vähemmän nauloja kuin alkuperäisessä suunnitelmassa

(HAADES) Petteri Orpon (okw) hallituksen syntyminen oli vaakalaudalla vielä aivan viime metreillä, kertovat luotettavat ja omaa etuaan tavoittelemattomat lähteet Lehdelle....

Close