Kategoriat
Urheilu

Teemu Selänne haisti pierussaan kommunismia

(VANAHEIM) Maamme tunnetuimpiin ja ankeimpiin urheilutähtiin kuuluva Teemu Selänne (trööt) varoittaa suomalaista yhteiskuntaa vakavista uhista, jotka voivat horjuttaa hyvinvointivaltiota jo lähivuosina. Sosiaalisessa mediassa Selänne kertoo pieraisseensa toissailtana mojovasti Kalifornian-asunnossaan ja pian tämän jälkeen havainneensa selvästi, miten kommunismin mädännäisyys oli hiipinyt jopa hänenkin kotiinsa.

Selänne huomauttaa, että lisäksi alkuviikolla hänen vasemman peukalonsa reunaan ilmestyi kipeä kynsitikku, joka on tunnetusti puhdasta kommunismia.

”What a joke🙈…absolutely ridiculous…kynsitikkus have more rights than legal law abiding citizens”, Selänne kirjoitti Twitterissä.

Selänne on yksi menestyneimmistä suomalaisista jääkiekkoilijoista. Hänen uransa kruununa pidetään NHL-kautta 2006–07, kun hän päihitti finaalisarjassa kommunismin ja otti ensimmäisen ja ainoan Stanley Cup -voittonsa. Selänne tuli kaukaloissa tunnetuksi etenkin tuulennopeasta luistelustaan, lihansyönnistään ja siitä ettei ole kommunisti.

”Siinä Pasi sulle sähkölaskut. Talo laitettu talvikuntoon syyskuun puolivälissä , uima-allas, poreallas tyhjennettiin ,suojattiin kommunismilta, sauna pois. peruslämpö 15c”, Selänne muisteli loisteliaan uransa huippuhetkiä Hall of Fame -puheessaan.

Selänne ei vastannut Lehden kommenttipyyntöön, jonka jätimme lähettämättä.

”Nyt voit jatkaa vittuilua muille….” Selänne totesi.

3 vastausta aiheeseen “Teemu Selänne haisti pierussaan kommunismia”

Kommunistit ovat katalasti sulkeneet Teemun autotallin ovet hänen twiittaillessaan Ferrarin kuskin paikalta. Seurauksena on ollut Selänteen sekopäinen sukellus Finland countryiin, jossa hän on joskus pelannut ulkokentällä höntsäkiekkoa. Kommunistit heittelivät kentän laidalta lisää limppuja ja rakensivat hallin, jossa Teemu hävisi Ruotsille. Vähemmästäkin jääkiekkoilija luisuu psykoosiin, josta ei edes uskollinen lätkävaimo pelasta.

Hei ystavat hyvat,jattakaa nyt herrajumala Selanne rauhaan ja keskittykaa johonkin muihin asiohin ,vai pitaa pahaa Han on teille tehnyt?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Puhuvien päiden suojeluspyhimykseksi on julistettu Mika Aaltola

(PYHÄ SYNODI) Suomalaisten pyhien miesten joukko on saanut Mannerheimin ja Kekkosen jälkeen vihdoin täydennystä, kun kirkolliskokous ja valtioneuvosto julistivat perjantaina...

Close