Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Puhuvien päiden suojeluspyhimykseksi on julistettu Mika Aaltola

(PYHÄ SYNODI) Suomalaisten pyhien miesten joukko on saanut Mannerheimin ja Kekkosen jälkeen vihdoin täydennystä, kun kirkolliskokous ja valtioneuvosto julistivat perjantaina Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltolan (HRH) puhuvien päiden suojeluspyhimykseksi. Uudessa asemassaan Aaltola myös johtaa Suomen ulkopolitiikkaa yhteistoiminnassa sanomalehtikolumnistien kanssa, ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita poliitikkoja.

Julistusta oli ehditty odottaa jo kauan, mutta asia varmistui alkuvuodesta, kun oppineet vahvistivat Aaltolan kolmannen ihmeteon, jossa hän karkotti pahan suomettumisen hengen kanaanilaisnaisen tyttärestä. ”Voi tätä epäuskoista ja suomettunutta sukupolvea! Kuinka kauan minun vielä on oltava teidän keskuudessanne?” hänen kerrotaan todenneen ihmettelijöille.

Aiemmat ihmeteot olivat, kun Aaltola käveli vettä pitkin Turkin suurlähetystölle ja kun hän ruokki viisituhatta uutisnälkäistä toimittajaa viidellä twiitillä ja kahdella naistenlehtihaastattelulla niin, että tähteeksi jääneitä paloja kerättiin vielä vaalikirjaa varten.

Ihmeteot ovat säilyneet jälkipolville Aaltolan uskollisten opetuslasten, autuaiden Justuksen ja Petruksen retweettaamina.

2 vastausta aiheeseen “Puhuvien päiden suojeluspyhimykseksi on julistettu Mika Aaltola”

Aaltolan pyhäinjäännöksistä käydään jo nyt kovaa kilpailua. Hattulan keskiaikainen kivikirkko haluaisi ainakin kuivatun käden kokoelmaansa, kun samaan aikaan ulkoministeriö on valmis balsamoimaan Aaltolan ruhon tulevien diplomaattisukupolvien kumarrettavaksi. Ulkopoliittisen instituutin savupiipusta ei ole toistaiseksi pöllähtänyt valkoista, joten jännitys säilyy.

Suomen hallitus aikoo vauhdittaa maamme Nato-prosessia tekemällä musiikkivideon Hurry Canesin kappaleesta Natoon ja lähettämällä sen Mika Lintilän Whatsapp-tililtä Turkin ja Unkarin pääministereille ystävänpäivänä.

Natoon, Natoon baby, Natoon
Natoon, Natoon baby, Natoon
Do you rock and roll? Ain’t got no moving on

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Esitys: Sananvapauden standardoitu mittayksikkö olisi 1 mervola

(AHOLAITA ILMAN HOUSUJA) Kasvava huoli demokratian ja lehdistönvapauden alamäestä on johtamassa vankkoihin vastatoimiin. Suomalaiset journalistit ja viestinnän tutkijat ovat laatimassa...

Close