Kategoriat
Politiikka

Puoluelähteet: Vihreiden heikko gallupmenestys uhkaa jo äänestäjien asemaa

(HARJU8) Kannatuskuoppaan sukeltaneiden vihreiden heikko gallupmenestys saattaa johtaa mullistuksiin puolueessa, kertovat asioista perillä olevat nimettömät lähteet (Mähönen ja Tirkkonen) Lehdelle. Jos kurssi ei käänny, puolueen on heidän mukaansa jopa harkittava äänestäjien vaihtamista ennen ensi kevään eduskuntavaaleja.

”On selvää että äänestäjät ovat epäonnistuneet vihreän puolueen sanoman ja linjan kirkastamisessa. Näissä tilanteissa on tietenkin itsestäänselvää, että vastuunkanto kuuluu kansalle”, myöntää myös puolueen tiedottaja Juhana Pyöröovi.

Vihreät oli muutama vuosi sitten nousemassa komeetan lailla jopa uudeksi suureksi puolueeksi yhdessä perussuomalaisten kanssa. Menestyksen taustalla ollut entisen puheenjohtajan Ville Niinistön linja, jonka ytimessä oli vittumainen kitinä joka jumalan asiasta, on joutunut lähteiden mukaan tämän vaalikauden aikana väistymään, koska puolueen on pitänyt muun muassa osallistua poliittiseen päätöksentekoon. Se on ajanut vihreät vaikeuksiin.

”Suomalainen politiikka on perustavanlaatuisella tavalla rikki, koska äänestäjät on vuosikymmenten aikana totutettu palkitsemaan puolueita asioiden tekemisestä eikä tyylikkäästä strategisesta viestinnästä ja hienoista powerpoint-kalvosarjoista. Syynä on todennäköisesti patriarkaatti”, nimetön Mähönen kertoo.

Äänestäjät eivät lähteiden mukaan pysty enää vastaamaan nykypäivän puolueiden tarpeisiin, mikä uhkaa syöstä koko demokraattisen järjestelmän kriisiin.

”Äänestäjien pitäisi laskeutua norsunluutornistaan ja kuunnella tavallisen pääkaupunkiseutulaisen vihreän puolueaktiivin arkisia murheita”, he muistuttavat.

Yksi vastaus aiheeseen “Puoluelähteet: Vihreiden heikko gallupmenestys uhkaa jo äänestäjien asemaa”

Vihreiden kannatus laskee kuin lehmän häntä. Syy on yksinkertainen: Osmo Soininvaara ei enää jaksa! Helenin hallituksen puheenjohtajana ja oikeistoliberaalin talouspolitiikan airueena hän on joutunut toteamaan, että kansa on tyhmää eikä ymmärrä omaa parastaan eli lakkaa köyhtymästä. Tilastot osoittavat, että bensa on halpaa ja asuminen lähes ilmaista, mutta äänestäjät ovat konservatiivisia jääräpäitä, jotka uskovat populistien seireenilauluja vihreiden tosiasioihin perustuvan asiapolittikan sijaan. Fakta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Keskusta ehdottaa sukupuolikiintiöitä maaseudulle

(JOKU LANDE, LOL) Maaseutukuntien naispulasta huolestunut keskustapuolue (kesk) vaatii valtiovallalta nopeita ja jämäkkiä toimia, jotta alueiden demografinen epätasapaino saataisiin korjatuksi...

Close