Kategoriat
Politiikka Talous

Kokoomus ehdottaa työmiljardia ratkaisuksi Ukrainan sotaan, erektio-ongelmaan ja ikävästi repsottavaan mökin räystääseen

(INKOO) Gallupsuosiossa paistatteleva kokoomus vaatii hallitukselta ripeitä toimia hyvätuloisten ostovoiman turvaamiseksi korkealta inflaatiolta. Ratkaisuksi puolue ehdottaa ansiotuloveron alennusta, niin kuin jokaikiseen muuhunkin asiaan maailmassa.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen huomauttaa, että poikkeuksellisissa olosuhteissa korostuu taitavan talouspolitiikan rooli. Sen keskiössä tulee olla erityisesti huolenpito valtiontalouden kestävyydestä, mikä edellyttää ahkeraa veropohjan murentamista. Mykkäsen mukaan nyt ei olekaan ideologisen politiikanteon aika.

”Ehdotuksemme pohjaavat vankkaan tutkimustietoon. Niin sanottu policy-based evidence on aina ollut kokoomuksen talouspolitiikan kulmakivi”, hän korostaa.

Puolue huomauttaa, että ansiotuloveron alentaminen on ollut historian saatossa tärkeä osa Suomen menestystarinaa.

”Jokainen suomalainen muistaa Väinö Linnan romaanin kuuluisat sanat: En mää täsä syyllissi kaipa yhtikäs. Konekivääri ja ansiotuloveron kevennyst mää kaipasi ”, Mykkänen muistuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Puoluelähteet: Vihreiden heikko gallupmenestys uhkaa jo äänestäjien asemaa

(HARJU8) Kannatuskuoppaan sukeltaneiden vihreiden heikko gallupmenestys saattaa johtaa mullistuksiin puolueessa, kertovat asioista perillä olevat nimettömät lähteet (Mähönen ja Tirkkonen) Lehdelle....

Close