Kategoriat
Talous

Miljardööri Muskin Twitter-kauppa uhkaa peruuntua – syynä palvelun jopa miljoonat ”vitun urpojen” tilit

(JARTZII881426100) Mikroviesti- ja tappouhkauspalvelu Twitterin siirtyminen tunnetun miljardöörin Elon Muskin omistukseen näyttää entistä epätodennäköisemmältä. Musk pyrkii tiettävästi perumaan kaupan, koska ostotarjouksen tekemisen jälkeen hänen tietoonsa on tullut, että vitun urpojen käyttäjien määrä palvelussa olisi huomattavasti yhtiön aiemmin ilmoittamaa suurempi.

Twitter on itse arvioinut, että ”aivan saatanan idiooteiksi” määriteltävien käyttäjien osuus olisi alle viisi prosenttia, mutta riippumattomien analyysien mukaan määrä voi olla moninkertainen.

”On mahdollista, että jopa kymmenet miljoonat tilit ovat todellisuudessa tällaisia yksiä hevonperseen uunoja, jotka on vain naamioitu näyttämään tavallisilta käyttäjiltä”, sanoo tietoturva-asiantuntija Bra-Ben David.

Luvuista vallitsevaa erimielisyyttä selittää asiantuntijoiden mukaan se, että helvetin dillejen tilejä voi olla vaikea tunnistaa.

”Tällainen tili saattaa näyttää aivan normaalilta, ja vasta käyttäjän ensimmäisestä viestistä huomaa että voi jumalauta taas yksi vitun uuvatti. Taitava käyttäjä voi harjoitella tunnistamista, mutta pitää muistaa, että se voi viedä asiantuntijaltakin jopa useita sekunteja”, David varoittaa.

Twitter-kauppa vauhdittaisi toteutuessaan Muskin yhtiöryppään strategista tavoitetta ”lol ulisin taas jotain tyhmää paskaa somessa”.

FAKTA: Mikä ihmeen vitun urpo?
  • Vitun urpo on yleensä aurinkolasipäinen miesprofiili, joka suorittaa mekaanisesti tiettyjä tehtäviä määriteltyjen ohjeiden mukaan ilman järjenkäytön myötävaikutusta.
  • Twitterissä vitun urpot saattavat tykkäyksillään ja retwiittauksillaan nostaa tiettyjä aiheita trendaavimpien keskustelujen kärkeen. Ei ole varmaan kamalan vaikea arvata, mitä nämä ovat.
  • Urpot saattavat myös kommentoida keskusteluja tavallisten käyttäjien tapaan, jos kommentoinnilla tarkoitetaan uhkauksia ja kininää.
  • Arviolta 5-120 prosenttia Twitterin käyttäjistä on vitun urpoiksi määriteltäviä.
    (Lähde: inter net)

Yksi vastaus aiheeseen “Miljardööri Muskin Twitter-kauppa uhkaa peruuntua – syynä palvelun jopa miljoonat ”vitun urpojen” tilit”

Jonottajien kesäjuhlille odotetaan juhannusaatonaattona ja toisena juhannuspäivänä suurta osallistujamäärää. Seinäjoki – Joensuu -linjan eteläpuolisilla tieosuuksilla jonottaa tuolloin 6,7 miljoonaa suomalaista. No vittu Hangosta Nuorgamiin asti jonottaa ei s****na mikä siellä maksaa, tää kabanossi kärtsäs tähän. Alkukuusta 2,5 miljoonaa jonottajaa kokoontui Helsinki–Vantaan lentoasemalle lähteäkseen ainoalla liikennöivällä koneella ihan sama mihi mut kuha helvettii täältä. Myös jonottajien kevätpäivät keräsivät suuren yleisön, kun matkustusasiakirjojen hakijat täyttivät maaliskuussa 179 Suomen 12:sta poliisiasemasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kassakaappi: Minulla ei ole mitään tekemistä Sture Fjäderin kanssa

(TERVANEVA) Kohun keskelle joutunut Akavan toimiston kassakaappi alleviivaa, että sillä ei ole mitään tietoa Sture Fjäderin kassakaappisopimuksista. "On törkeää, että...

Close