Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Kassakaappi: Minulla ei ole mitään tekemistä Sture Fjäderin kanssa

(TERVANEVA) Kohun keskelle joutunut Akavan toimiston kassakaappi alleviivaa, että sillä ei ole mitään tietoa Sture Fjäderin kassakaappisopimuksista.

”On törkeää, että minut on vedetty mukaan tähän saunanlaudepolitiikkaan mukaan. Olisin halunnut itse kertoa päätöksistäni Suomen kansalle, ja nyt hieno ura on pistetty roskiin”, kassakaappi kommentoi.

Kassakaappi ei tiedä, mistä Fjäder on alunperin nostettu keskusteluihin mukaan.

”Kukaan ei sitä puheenjohtajaa halunnut, mutta hänet tuotiin siihen kassakaapin eteen. Minä en ollut tuota puheenjohtajaa valitsemassa, mutta ajattelin että helpommalla päästään laittamalla nimi puheenjohtajaan.”

Kassakaappi pitää erityisen ongelmallisena, että vanhakantainen ay-setien suhmurointi liitetään nimenomaan kassakaappeihin. ”Kaikkien maine tässä menee kun tällaiseen joutuu vielä mukaan, vaikka aikojen pitäisi olla muuttumassa”, kaappi sanoo.

Yksi kassakaappisopimuksen allekirjoittajista, Jari Jokinen, aloitti puheenjohtajakampanjansa tänään ilmoittamalla että puheenjohtajavaihdoksen myötä on mahdollisuus uudistaa toimintatapoja, vaikka varmaan tajuatte että tähän mahdollisuuteen voi olla myös tarttumatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kremlin kesäjuhlat järjestetään ensi vuonna Haagissa

(KRASNOJARSK) Venäjän poliittinen johto suunnittelee vuotuisille kesäjuhlilleen kansainvälisempää ilmettä. Kremlin kesäjuhlat onkin ensi vuonna tarkoitus järjestää Hollannin Haagissa, kertoo tiedottaja...

Close