Kategoriat
Tiede

Lehti testasi: koronarokotteiden 5G-yhteyksissä suuret erot

text
Photo by the blowup on Unsplash

(EREBOS) Astra Zeneca, Moderna vai Pfizer-Biontech? Moni kuluttaja on tänä vuonna siirtymässä täysillä 5G-aikaan, mutta oikean rokotteen valitseminen ei välttämättä ole yksinkertaista. Lehden suuri koronarokotteiden yhteystesti kertoo, mikä mikrosiru sopii parhaiten mihinkin käyttötarkoitukseen.

”Taskussa saattaa siittiöitä käryttämässä jo olla viidennen sukupolven kännykkä, mutta jos rokoteasiat eivät ole kunnossa, niin siitä ei välttämättä saa kaikkea irti kuin Yhdysvaltain tiedusteluviranomainen”, toteaa Samizdat-konsernin 5G-yksikön lääketieteellinen johtaja Bill Gates.

Hyvä uutinen kuluttajien kannalta on se, että kaikkien rokotteiden kohdalla käyttöönotto on varsin miellyttävä kokemus. Rokotteen antaminen saattaa hieman pistää, mutta vaikkei keskittäisikään kaikkea huomiota nopeiden autismioireiden tarkkailuun, niin mikrosirun kulkeutumista kehoon ei edes havaitse – ei vaikka osaisi kiinnittää huomiota sairaanhoitajan nenän käyryyteen.

Kuuluvuudessa kolmen suurimman rokoteoperaattorin välillä ei ole kovin suuria eroja, mutta joillekin kuluttajille niillä voi olla huomattavia vaikutuksia. Pfizer-Biontechin käyttäjien yhteyttä heikentävät muun muassa HAARP:n häirintäsignaalit, jolloin jopa joka kahdeskymmenes Twitteriin luotu valeprofiili jää moderaattoreiden haaviin. Ongelmia voi olla myös ruotsinkielisellä Pohjanmaalla.

Astra Zenecan tehokkuutta vanhempien ihmisten käytössä on epäilty, ja Lehden testi antaa myös samansuuntaisia tuloksia. Esimerkiksi huuto automarketin pihassa kuuluu kyllä, mutta Facebook-ryhmiin ja Iltalehden uutisten kommenttiketjuihin kirjoittelu saattaa tökkiä pahastikin. Ikäihmisen elämästä se voi tehdä raastavaa.

Modernan mikrosirun avulla tiedonsiirtonopeus nousi jopa 900 megabittiin sekunnissa lähes olemattomalla latenssilla. Testissä paljastui kuitenkin, että valtaosa siirtyneestä datasta oli korruptoitunutta, mutta ongelman pitäisi poistua kunhan Big Pharma ja THL kaatuvat presidentti Donald J. Trumpin minä hetkenä tahansa käynnistyvissä puhdistuksissa.

Kaikkien kolmen kohdalla esiin nousi havainto, että myös perinteisellä 4G-tekniikalla tai jopa käytöstä pian poistuvalla 3G:llä täysin vitun järjetöntä paskaa puskee joka tuutista sellaista tahtia, että tulisipa tauti ja tapp…eikun ei mitään.

Ensi viikolla Lehti testaa valkoiset pakettiautot koulumatkakäytössä.

18 vastausta aiheeseen “Lehti testasi: koronarokotteiden 5G-yhteyksissä suuret erot”

Sputkinikissa on sateliittiyhteyskin, jotta käyttäjää voidaan kuunnella ja jäljittää myös Siperiassa

Minulla on edelleen 2G-kännykkä eli olen siis turvassa kaikelta pahalta.

Itselläni on 35 euron Nokian puhelin. Kuuluvuuskin on niin hyvä, että liityin tuossa jokin aika sitten nk. ”kymppikerhoon” eli harrastin lennolla Kiinan-työkomennukseni aikana puhelinseksiä vaimoni kanssa. Näin jälkikäteen mietin että olisi varmaan pitänyt mennä lentokoneen WC:seen, sillä ympärilläni olevat ihmiset tuijottivat oudosti.

Kauhea pettymys nää rokotteet. Mä otin kaikki kolme ja mikään yhteys ei toimi. Blokkaakohan ne toisensa jotenkin?

Vanha kunnon savumerkki on edelleenkin paras. En ole muita kokeillut enkä kokeile.

Tätä minäkin olen kokeillut. On vaan esiintynyt käytännössä ongelmia tämän kanssa. Jos lähetän savumerkkejä pelti kiinni, niin merkeistä ei saa selvää.

Suomessa esiintyy kasvavaa kuntavaalivastaisuutta. Kuntavaaleja vastustetaan muun muassa koska äänestämisen sivuoireena voi olla, että äänestäjä tulee vahingossa ymmärtäneeksi jotakin esimerkiksi kuntapäättäjien tai kunnan organisaatioiden tehtävistä, mikä voi altistaa ajattelemiselle ylipäänsä.
– – – – – – – – – – – – – –
Lähes kaikilla Suomen paikkakunnilla on kuultu, että rock-otukset ovat tulossa. Esimerkiksi Hyrynsalmella on varuilta kokeiltu joitakin rock-otteita kuten kasettimankkojen heittämistä STS-pankin ikkunasta sekä vesisänkyjen viskelyä T-kaupan katolta. Kainuun sairaanhoitopiiristä pahoitellaan, että kaikki rock-otteet eivät ole kohdistuneet niitä kipeimmin tarvitseviin ihmisryhmiin.
– – – – – – – – – – – – –
Ilmatieteen laitos ja Vaisala ottivat ison harppauksen kohti ihmiskuntaa suunnittelemalla tekniikkaa Mars-mönkijään. Edellisessä projektissaan Ilmatieteen laitos ja Vaisala kehittivät Suomen hallituksen erään avainministerin lasipallomaiset silmät ja hänen puhetapaansa liittyvän robotiikan. Myös kotimaassa on korona- aikana tavattu yhä enemmän Mars-mönkijöitä, jotka pyörivät Marsin voimalla ympyrää ja tviittailevat sekavia.
– – – – – – – – – – – – –
Suomesta on tehty 27 900 kantelua Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen tanssi- ja laulukiellon takia kokematta jääneiden esteettisten elämysten takia. Aikuisen naisen poissaolo karaokesta sai aikaan 16 550 kantelua ainutkertaisen korkealaatuisen taide-elämyksen riistämisen aiheuttamista henkisistä vaurioista.
– – – – – – – – – – – – –
Suuren journalistipalkinnon Vuoden koronapiikittely -sarjan ehdokkaiksi on nimetty Meidän mökki-, Koiramme- ja KuntoPlus-lehdet. Varsinaiset satiirijulkaisut eivät päässeet ehdolle, koska piikkejä ei ole saatu käännetyksi surkealla suomen kielellä the Onionista ja koska piikkien kohderyhmä on kuluneena vuonna hankkinut ummetukseensa ja maniaansa muunlaista hoitoa.

Otin korkean virkani puolesta Sputnik- rokotteen ohimennen virkamatkallani Novosibirskissä. Sen jälkeen aloin nähdä ääniä. Nyt ymmärrän kaiken mitä joku sanoo minulle millä kielellä tahansa.

Täälläkin on meininki jo niin pimeää, ettei näe edes omaa ääntään!

Monien ravintoloitsijoiden laitettua lapun luukulle Business Finland on myöntänyt 168 miljoonaa euroa Kyöpelinvuorella pidettävään koulutukseen, josta valmistuu ravinto-loitsijoita. He valmistavat pässinkiveksistä, madoista ja mämmistä syötävää ruokaa kotiinkuljetettavaksi luudalla, koska toistaiseksi 120 % gourmet-aineskassien ostajista on loihtinut keittiöönsä savuvahingon ja pelastuslaitoksen.

Aina menee vituralleen lainoppineiden kanssa. Ei liikkumisrajoituksia!!! Pilatus saa pääsiäistilpehöörit Stockan ristinpuu- ja orjantappurakruunuosastolta, eikä sen tartte venaa normii 40 päivää postin kotiinkuljetusta. You made my day.

Vitun aasit ja niillä ratsastajat, huoh. En minä sitä teidän vitun pääsiäistänne juhli. Makaan Banga-koira seuranani täällä palatsin viileässä huoneessa helteeltä suojassa ja toivon, että lopettaisitte jo sen kännimökeltämisenne. Joo, migreeni- ja suutuspäissäni saatoin jonkun turhanpäiväisen kiertelevän kulkurin teloittaa, get over it.

Mulla Astra Zenecan jälkeen soi päässä pelkästään Pikku G, alkaa jo vituttaa toi ”me ollaan olla nuoriso” loppumattomalla toistolla. Yritin hankkia radiopuhelimen ja jutella sen kautta kavereille, mutta ULA taajuuksilla ei kuulu kuin Sputnik piikitettyjen mongerrusta tyyliin ”nyt muuten ollaan kunnolla kiertoradalla”.

Heh-heh. Luulin ettei Hikipediaa mikään tai kukaan tai mikään koskaan lyö hauskuudessa ja olin oikeassa.

Odotan jo seitsemättä päivää
viestiäsi sieltä säätytalosta.
Missä selvitellään työllisyyttä
neuvotellaan vitun turpeesta.
Syyllisyys on sisälläni tervaa
niin tahmeaa ja kaiken likaavaa.
Kipuako syliini taas sainkin
kun halusin vain Marinin hallitusta rakastaa?
Sinä lupasit valtionvelkaa, joka huuhtois
kaikki valheet väliltämme pois.
Sinä lupasit lisää velkaa, jonka jälkeen
mikään ennallaan ei enää ois.
Sinä lupasit menolistan, joka ei pääty.
sinä lupasit.

Pepe Willberg: Sinä lupasit

Sain rokotuksessa 5G sirun, jossa kytkentänä oli Boss Metal Zone säröpedaali. Ongelmia tuottaa nyt se että sain potkut Constipating Unicorns New Age Folk-yhtyeestä, koska nyt kitarani jatkuva särö kuulemma häiritsee yhtyeen taustaharmonioita tuottavien enkeleiden auraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ydinvoimalaonnettomuus ei herättänyt suomalaisissa erityisiä tunteita vuoden 2020 päätteeksi

(EURASHIMA) Vakava häiriötilanne Olkiluodon ydinvoimalassa ei herättänyt suomalaisissa minkäänlaisia tunteita vuonna 2020. "Jaa, niinkö kävi? Viranomaiset ovat varmaan kehottaneet pysyttelemään...

Close