Kategoriat
Kotimaa

Poliisi hankkii teekkareille haalarikamerat vappua varten

Photo by Anton Maksimov juvnsky on Unsplash

(RETUPERÄ) Poliisi varustaa tänä vappuna ensimmäistä kertaa kaikki teekkarit haalarikameroilla. Asennustyöt aloitettiin viime viikolla vapun käynnistyessä.

”Tässä lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ensinnäkin teekkarit tietävät ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa vapun jälkeen, mitä ovat vappuna tehneet. Toiseksi poliisi saa valmista esitutkintamateriaalia vapun tapahtumista, kun teekkarit kohtaavat kunniallisia kansalaisia”, poliisiylitarkastaja Simo O’Hara toteaa.

Teekkarikillan ensimmäinen varapuheenjohtaja Kari Runck on pöyristynyt poliisin jo etukäteen esittämistä syytöksistä huonosta käytöksestä.

”Meillä tekniikan alallahan ei ole seksuaalista häirintää, meillä on vain ikiteekkareita saunailloissa”, Runck puolustautuu.

Poliisi ohjeistaa kansalaisia välttämään kiltojen varsinkin niin sanottuja full patch -jäseniä, jotka tunnistaa runsaista haalarimerkeistä ja paskanruskeasta tupsuhatusta.

Lisäksi viranomaiset kehottavat varomaan liikenteessä vappuna marssivia kommunisteja, joita sosiaalisessa mediassa on havaittu miljoonittain. Myöhemmin kesällä vaara on pienempi, sillä kuntavaalien yhteydessä suoritettavassa laskennassa kommunisteja tavataan koko valtakunnassa korkeintaan muutamia tuhansia.

2 vastausta aiheeseen “Poliisi hankkii teekkareille haalarikamerat vappua varten”

Kameroita testattiin viime viikolla keskustapuolueen hallitusneuvottelijoiden napinlävessä. Tarkoitus oli osoittaa kuinka löperöä talouskuria hallituskumppanit harjoittavat ja miten hurjasti kepu taistelee Suomen puolesta. Valitettavasti kamerat jäivät päälle myös kepun ryhmäkokouksessa, joten materiaali osoittautui käyttökelvottomaksi ja on nyt tuhottu. Kommunistien levinneisyys herättää ansaittua huomiota. Rokotus on kallis eikä kaikilla proletaareilla ole siihen varaa, saati työttömillä. Edullisin tapa lienee sulkea oma interweb. Vaaleissa voi sitten vaikuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti testasi: koronarokotteiden 5G-yhteyksissä suuret erot

(EREBOS) Astra Zeneca, Moderna vai Pfizer-Biontech? Moni kuluttaja on tänä vuonna siirtymässä täysillä 5G-aikaan, mutta oikean rokotteen valitseminen ei välttämättä...

Close