Kategoriat
Kotimaa

Ydinvoimalaonnettomuus ei herättänyt suomalaisissa erityisiä tunteita vuoden 2020 päätteeksi

person's white suit
Photo by Ra Dragon on Unsplash

(EURASHIMA) Vakava häiriötilanne Olkiluodon ydinvoimalassa ei herättänyt suomalaisissa minkäänlaisia tunteita vuonna 2020.

”Jaa, niinkö kävi? Viranomaiset ovat varmaan kehottaneet pysyttelemään sisätiloissa”, totesi paikallinen mies Hex Vessel (ei sukua Horstille).

”Katopas vain”, arvioi Rosa San Marino (ei sukua).

”–”, kommentoi puolestaan Ruma-Tero Kolmas.

Haastattelut on tehty elo-marraskuussa 2020 ja liittyivät todennäköisesti johonkin aivan muuhun asiaan, mutta kaikkihan on nykyisin yhtä mössöä ja saisipa ihan minkä tahansa piikin.

Teollisuuden voiman mukaan häiriö tapahtui Olkiluodon kakkosyksikössä klo 12.22. Säteilyturvakeskus sai ilmoituksen yhden aikaan iltapäivällä ja noin 13.05 koko kristitty maailma alkoi rukoilla, että Eurajoella tuulisi Porin suuntaan.

”Tärkeintä tällaisissa tilanteissa on selkeä viestintä kansalaisten suuntaan”, perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (Brotherhood of Steel) totesi. Lehden toimitus on stilisoinut Kiurun lausuntoa.

Onnettomuuden ei uskota vaikuttavan Olkiluoto kolmosen valmistumisaikatauluun.

”Anteeksi mihin”, kysyi Teollisuuden voiman toimitusjohtaja Hassu Nimi.

4 vastausta aiheeseen “Ydinvoimalaonnettomuus ei herättänyt suomalaisissa erityisiä tunteita vuoden 2020 päätteeksi”

Kas vain!, totesi Kasvain, kun ydinvoimalaonnettomuudesta kuuli. Mutta muuten olen sitä mieltä, että tämä selittää miksi amalgamipaikastani alkoi kuulua Radio Novan aamulähetys – aivan väärä kanava!

Kymmenen sähköyhtiötä aikoo nostaa sähkön siirtohintoja vuonna 2021. Yritysten mukaan syynä on se, että muutoin ei saada aikaan Herran kirkkautta, joka ympäröi paimenet enkelin ilmestyessä heille eikä tähteä, joka johdatti itämaan tietäjät Jeesuksen luo.

Pääministeri Kekkonen perusti lautakunnan selvittämään ydinvoiman mahdollisuutta Suomessa 50-luvulla. Loviisan voimalaitosta alettiin rakentaa ’71. Loviisa I oli valmis ’77 ja Loviisa II ’80. Olkiluoto III:a on nyt rakennettu 16 vuotta. Ydinvoima on todistetusti turvallista energiaa. Vai muistaako joku teistä suomalaisia ydinkatastrofeja? Minä en ainakaan muista. Mens sana in corpore, sano.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Oletko aina pilkannut sotaveteraaniasi väärin?

(KORPPOO) Yhä useampi suomalainen kärsii huomaamattaan ilmiöstä, joka on asiantuntijoiden mukaan luultuakin yleisempi. Hämmästyttävän monen meistä suvussa on jopa 1800-luvun...

Close