Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri Politiikka

Ylilaudan vakiokävijä masentui vakavasti – ei keksinyt enää aitoa aktivismia tyhmempää pilkkaa aktivismista

(LUTUURISOTA) Useat Ylilaudan ja muiden anonyymien foorumien tehokäyttäjät ovat viime kuukausien aikana sairastuneet vakavaan masennukseen, kertovat terveydenhoitoalan lähteet Lehdelle. Syynä ilmiöön on se, että nämä eivät enää keksi yhteiskunnallisesta aktivismista tyhmempiä pilkkaversioita laudalla jaettavaksi kuin mitä todellinen aktivismi sisältää.

”Katselin kaljahyllyä kaupassa ja näin että Mustan virran panimo, höhhöh, mustan, tämähän on varmaan, ehehe, rasismia, teenpä nokkelan meemin. Mutta sitten luin, että ruokareseptitkin ovat kuulemma valkopesua. Oikeasti! Jengi on aidosti tätä mieltä! Ei vittu, menin ihan lukkoon ja nyt en edes jaksa pelata Warzonea kuin kuutisen tuntia yössä. Työkyky on siis täysin mennyt”, kertoo Marko Inne-Joncel.

Samaan ongelmaan on törmännyt Markon nettituttava Matias Vähä-Rungar. Hän oli juuri aloittamassa laudalle uutta ketjua siitä, miten legoukkojen ihonväri on kyllä tosi ongelmallista ja pitäisikö canceloida koko Tanska, kunnes hän vahingossa eksyi amerikkalaismuseon sivuille.

”Niinku siellä vedettiin tosissaan, että rationaalinen ajattelu on valkoisen kulttuurin piirre! Mitä vittua muka sen päälle voi enää ite keksiä? Meni kyllä heti maku koko mun ketjusta, eikä toisaalta aasialaisten fiilikset muutenkaan kiinnosta nykyään ketään”, hän sanoo pettyneenä.

Asiantuntijat ovat syystä huolestuneita nuorten miesten työssäjaksamisesta. Pieniä merkkejä toipumisesta kuitenkin on nähtävissä, he sanovat.

”Viime yönä kävin vastaamassa viideltä eri Twitter-tililtäni vasemmistopoliitikon twiittiin että läski huora läski huora läski huora. Tuntui jo paremmalta. On tärkeää että erilaiset mielipiteet tulevat yhteiskunnassa kuulluiksi”, pohtii Inne-Joncel.

8 vastausta aiheeseen “Ylilaudan vakiokävijä masentui vakavasti – ei keksinyt enää aitoa aktivismia tyhmempää pilkkaa aktivismista”

Todellisen aktivismin tunnistaa siitä että kannanotoista saa muutamaa sanaa muuttamalla täysin vastakkaisen aatesuunnan pläjäyksiä. Varisten, takku-foorumin, ylilaudan, homman, priden, kansallissosialistien tai isämmaallisten peruskannattajat eivät kykene tätä hienovaraisempaan parodiaan, ja niin heistä sitten tulee isona parhaimmillaankin kansanedustajien avustajia, ilmastonmuutoskonsulentteja sekä laatumedian kolumnisteja. Ne jotka ovat alusta saakka toimineet anonyymisti voivat päästä jopa kansanedustajiksi ennenkuin heidän aktivisminsa paljastuu ja maine menee.

Todellisen aktivismin tunnistaa siitä että kannanotoista saa muutamaa sanaa muuttamalla täysin vastakkaisen aatesuunnan pläjäyksiä. Varisten, takku-foorumin, ylilaudan, homman, priden, kansallissosialistien tai isämmaallisten peruskannattajat eivät kykene tätä hienovaraisempaan parodiaan, ja niin heistä sitten tulee isona parhaimmillaankin kansanedustajien avustajia, ilmastonmuutoskonsulentteja sekä laatumedian kolumnisteja. Ne jotka ovat alusta saakka toimineet anonyymisti voivat päästä jopa kansanedustajiksi ennenkuin heidän aktivisminsa paljastuu ja maine menee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Oppositio hämmästelee – koronakohulennoilla jopa tuhansia hallituksen ministereitä

(SMOLNA) Oppositiopuolueet ovat hämmästyneet Sanna Marinin (ämm) hallituksen lepsuilusta koronakriisin uuden vaiheen hoitamisessa. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo (tjsp) on erityisen...

Close