Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Oppositio hämmästelee – koronakohulennoilla jopa tuhansia hallituksen ministereitä

(SMOLNA) Oppositiopuolueet ovat hämmästyneet Sanna Marinin (ämm) hallituksen lepsuilusta koronakriisin uuden vaiheen hoitamisessa. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo (tjsp) on erityisen huolestunut viime päivinä Helsinki-Vantaalle saapuneista lennoista, joiden matkustajilta on todettu runsaasti tartuntoja.

Esimerkiksi vastikään Pohjois-Makedonian Skopjesta saapuneessa koneessa oli jopa useita satoja SDP:n vastuuministereitä. Pitääkin kysyä, onko hallituksen ote kirvonnut kesän aikana vai olenkohan menettänyt järkeni oppositioroolissani”, Orpo sivalsi jäätävästi.

Myös muut opposition edustajat ovat moittineet hallituspuolueiden suhtautumista rajoitustoimiin.

Seinäjoen Vauhtiajoista viime viikonlopulta näimme kuvia, jossa kymmenettuhannet vihreiden kansanedustajat seisovat väkijoukkona lavan edessä turvaväleistä piittaamatta. Tämäkö on vihervasemmiston vastaus siihen että me haluamme perusturvan heikennyksiä”, kuittasi perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho (lmao) jäätävästi.

Tautitilanteen jälleen kärjistyessä puheenjohtaja Orpo toivoo kuitenkin, että Suomi ja suomalaiset pystyisivät löytämään yhtenäisen linjan. Hänen mukaansa se voisi olla vaikka että onpa ihan tyhmä hallitus.

Uusilla toimilla näyttää joka tapauksessa olevan yleistä kannatusta. Gallupeissa kansa on viime aikoina vaatinut viranomaisilta entistä tiukempia rajoituksia mm. naapurilleen.

3 vastausta aiheeseen “Oppositio hämmästelee – koronakohulennoilla jopa tuhansia hallituksen ministereitä”

Nyt ei valemedia ole ollut hereillä kuvaamassa tulijoita, vai onko heitetty putkaan niin etteivät ole päässeet kertomaan havainnoistaan julkisesti?

Nyt ei valemedia ole ollut hereillä kuvaamassa tulijoita, vai onko heitetty putkaan niin etteivät ole päässeet kertomaan havainnoistaan julkisesti?

Suomessa mitään oppositiota ole ollut enää neljäänkymmeneen vuoteen… Tästä täydellisestä hölynpölykonsensuksesta (engl. nonsense consensus) käyköön esimerkiksi tämä pieni faabeli:

Kokoomuksen puoluetoimiston eteen oli joku käynyt kirjailemassa lumihankeen virtsalla KOKOOMUS HAISEE. Eräs järkyttynyt puolueen jäsen todisti tämän viharikoksen eräänä aamuna maaliskuussa. (Jos ihmettelette että miten Helsingissä voi olla lunta, niin maaliskuu ’21 oli Suomen tähänastisen historian kylmin maaliskuu ja vuosi ’20 oli Suomen mitatun historian lumisin vuosi Ilmatieteenlaitoksen mukaan.)

Poliisin erikoisjoukot ja rikospaikkatutkijat saapuivat välittömästi aamuhämärässä paikalle. Ja jo pian saikin rikoksen pahasti šokeeraaman puolueen puheenjohtaja Petteri Orpo puhelun rikospoliisin tutkinnanjohtajalta: ”Minulla on teille huonoja ja vielä huonompia uutisia. Huono uutinen on se että DNA-testin tulos saapui ja virtsa on Alexander Stubbin! Mutta vielä huonompi uutinen on se, että grafologimme mukaan käsiala on Timo Soinin!”

Mitä tästä opimmekaan, lapset…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Markkinoiden näkymätön kusi lämmittää työttömän housuissa

(TÄSÄMÄNYSIOON) Taloustieteilijät muistuttavat suomalaisia työttömiä ja lomautettuja siitä, että markkinoiden näkymätön kusi kyllä lämmittää myös heidän housuissaan. "Esimerkiksi pikavippi on...

Close