Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Yle-lakiin useita muutoksia perussuomalaisten vaatimuksesta – mukaan tulevat vaikutuksen vuorollisuus ja toiminnan ohjelmallisuus

snow monkeyCreative Commons License Daisuke tashiro
(FAIRCLOUGH) Ylen tulevaisuutta pohtinut parlamentaarinen työryhmä aikoo esittää useita muutoksia yleisradioyhtiön toimintaa säätelevään lakiin. Monet muutosehdotuksista olivat peräisin ryhmän perussuomalaisilta edustajilta.
Lehden saamien tietojen mukaan puolueen esityksestä laissa ei jatkossa enää puhuttaisi nykyiseen tapaan ”vuorovaikutuksesta” tai ”toimintaohjelmasta”, vaan nämä korvattaisiin ”vaikutuksen vuorollisuudella” sekä ”ohjelman toiminnallisuudella”.
”Aiemmat sanavalinnat olivat selkeästi ideologisia. On voitto, että ne saadaan poistettua laista ja näin väitettyä äänestäjille, että hallituksen leikkaukset pienituloisille voidaan tasapainottaa semioottisella käteenvetämisellä”, arvioi puolueen tiedottaja Pieni Mies.
Perussuomalaisten kansanedustaja ja työryhmän jäsen Teuvo Hakkarainen (alc.) oli aiemmin esittänyt merkittäviä leikkauksia Ylen rahoitukseen, mutta nämä eivät toteutuneet. Pienen Miehen mukaan lupaukset äänestäjille on kuitenkin pidetty, koska lain termi ”osallistumismahdollisuus” korvataan muotoilulla ”mahdollisuuksien osallisuus”.
”On kuitenkin hyvä muistaa että vihervasemmisto polkupyörä jotakin”, huomauttaa Mies.
Seuraavaksi puolue aikoo nujertaa julkisen sektorin velkaongelman muuttamalla sen ongelman velallisuudeksi sekä taittaa työttömyyden nimeämällä sen myysen työttönuuksi.

18 vastausta aiheeseen “Yle-lakiin useita muutoksia perussuomalaisten vaatimuksesta – mukaan tulevat vaikutuksen vuorollisuus ja toiminnan ohjelmallisuus”

HYVÄ!!! Hieno juttu, Lehti! Persut on ihan tymii ja sivistymättömii.

HYVÄ!!! Hieno juttu, Lehti! Persut on ihan tymii ja sivistymättömii.

Ettei vaan vitsejä natuttaisi? Semioottinen käteenveto oli kyllä helmien helmi. 😀

Omasta mielestään alempiarvoisten ihmisten nöyryyttäminen ja häpäiseminen on natsien nautinto. Se on yleensäkin tyhmien ja sivistymättömien ihmisten huvia. Ellei sitten ole vakaumuksellinen herrakansa-ajatuksen kannattaja.

Voi niitä aikoja kun lehtilehti oli vielä hauska ja keskittyi tasapuolisesti kaikkien mollaamiseen.

kiitos kun kommentillasi vahvistit jutun pointin. Ei se aina helppoa ole, erityisesti jos osuu omalle tontille

Voi niitä aikoja kun lehtilehti oli vielä hauska ja keskittyi tasapuolisesti kaikkien mollaamiseen.

kiitos kun kommentillasi vahvistit jutun pointin. Ei se aina helppoa ole, erityisesti jos osuu omalle tontille

Kiitos kun kommentillasi romutit jutun pointin. Ei se aina helppoa ole, erityisesti jos osuu omalle tontille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies pettyi kaavoitukseen – uuden parkkipaikan läheisyydessä ei tarpeeksi parkkipaikkoja

Perpop (TURKU) Paikallinen yksityisautoilija Lasse Dallaspulla on pettynyt mies. Kaupungin uudessa keskustakaavassa on hänen mielestään painotettu muiden kuin paikallisten autoilijoiden...

Close