Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies pettyi kaavoitukseen – uuden parkkipaikan läheisyydessä ei tarpeeksi parkkipaikkoja

junk5Creative Commons License Perpop
(TURKU) Paikallinen yksityisautoilija Lasse Dallaspulla on pettynyt mies. Kaupungin uudessa keskustakaavassa on hänen mielestään painotettu muiden kuin paikallisten autoilijoiden oikeuksia paikallisten autoilijoiden kustannuksella.
”Esimerkiksi tähän järven rantaan on kyllä kaavoitettu iso parkkipaikka, mutta onko huolehdittu, että myös sen vieressä ja ympärillä on tarpeeksi parkkipaikkoja näiden parkkipaikkojen käyttäjien tarpeita varten? Tuskin”, harmittelee Dallaspulla.
Hän muistuttaa, että jo viimevuotinen asemakaava, jossa parkkipaikkoja sijoitettiin muun muassa kaupungin torille, sen alle, viereen, yläpuolelle sekä kaikille yleisille puistoalueille, jätti täysin huomiotta näiden parkkipaikkojen tarvitsemien parkkipaikkojen vaatimukset.
”On käsittämätöntä, että juuri autoilijoita, jotka tarvitsevat parkkipaikkoja voidakseen käyttää keskustan parkkipaikkapalveluita, sorsitaan tällä tavoin. Elävä parkkipaikkakeskusta näivettyy ja parkkipaikat siirtyvät verkkokauppoihin”, Dallaspulla kritisoi.

4 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies pettyi kaavoitukseen – uuden parkkipaikan läheisyydessä ei tarpeeksi parkkipaikkoja”

Ongelma ratkeaa rakentamalla pysäköintiluola keskelle kaupunkia syvälle haperoon maaperään.

Ongelma ratkeaa rakentamalla pysäköintiluola keskelle kaupunkia syvälle haperoon maaperään.

Turun keskustassa ei ole järviä. Mistä lähtien Lehdessä on julkaistu näin harhaanjohtavia sitaatteja toimituksen niitä oikaisematta? Siirryn MV-lehden lukijaksi jollei valehtelu lopu! Juttujen taso on kuitenkin jo pitkään ollut samaa luokkaa.

Turun keskustassa ei ole järviä. Mistä lähtien Lehdessä on julkaistu näin harhaanjohtavia sitaatteja toimituksen niitä oikaisematta? Siirryn MV-lehden lukijaksi jollei valehtelu lopu! Juttujen taso on kuitenkin jo pitkään ollut samaa luokkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lähteet: Ministerikierrätys toisi Sipilän hallitukseen ensi kertaa muun muassa opetusministerin ja oikeusministerin

cea + (KESÄRANTA) Petteri Orpon valinta kokoomuksen puheenjohtajaksi on tuomassa merkittäviä muutoksia Juha Sipilän (kesk.) hallituksen kokoonpanoon. Lehden saamien tietojen...

Close