Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Ruotsalainen paikallinen mies lensi perseelleen – hybridisotaa epäillään

Alien Conquest Fighter 3/4 viewCreative Commons License floodllama
(ZEKE’S BAR) Arvelut hybridisodankäynnin leviämisestä ja kiihtymisestä Itämeren alueella saivat uutta vahvistusta maanantaina, kun ruotsalainen paikallinen mies Bo Stadsrätt lensi yllättäen perseelleen Nackassa.
Tapauksella epäillään olevan yhteyttä noin viikkoa aiemmin Solvallassa sattuneeseen turmaan, jossa perheenäiti Selma Lager-öl kopautti itseään kauhalla ohimoon. Turvallisuuspolitiikan asiantuntijat eivät sulje pois sitäkään, että helmikuinen mysteeri, jossa pikku-Jonas unohti avaimet kotiin ja koiran hakesilppuriin, saattaisi kytkeytyä Nackan tapahtumiin.
Det skulle vara självklart att Jas Gripen flyger som ett flygplan hästäk turpo”, kommentoi ruotsalainen turvallisuuskonsumentti Hans Lankar Twitterissä.
Perseelleenlentänyt Stadsrätt ei ole varma, näkyikö tapahtumapaikan lähettyvillä Nackan torilla mahdollisesti vieraan vallan sukellusveneitä tai ilmatilaa loukanneita rynnäkkökoneita.
Ruotsalaisten pääkirjoitustoimittajien mukaan on kuitenkin selvää, että alueen valtioiden on jatkossa varauduttava siihen että Nackan kaltaiset perseelleenlentämiset saattavat kireässä geopoliittisessa tilanteessa yleistyä, kun ulkomaiset tiedustelupalvelut testaavat valtioiden puolustuskykyä ja reagointia uudenlaisiin hybridiuhkiin.
”Jag känner mig mycket viktig”, kommentoi pääkirjoitustoimittaja Klas Sekampen.

8 vastausta aiheeseen “Ruotsalainen paikallinen mies lensi perseelleen – hybridisotaa epäillään”

No ruåtsalaisilla on kuitenkin maailman paras puolustusase eli länsituulella avattava hapansilakkapurkki. Ei ole YK:kaan vielä kieltänyt sitä epäinhimillisenä joukkotuhoaseena.
Jos ei tuule lännestä niin lastataan Gripen täyteen ja lähdetään itään koelennolle.

Meidän roskakatoksen valo syttyilee yöllä ilman näkyvää syytä, lisäksi netti ei toimi luvatulla nopeudella. Kyllä tämä hybridisota on hirveää. Kaikki viittaa siihen että on ostettava julmetun kalliita amerikkalaisia monitoimihävittäjiä, josko sitten nämä raakalaismaiset hyökkäykset loppuisivat.

Fasistirasistitunkkaimmistotaantumukselliston vihapuhevihanlietsontapelonlietsontaa! Kyllä vårt Sverige kommar att vara turvassa koulukiusaa… turvallisuuttaan puolustavan suurvall… nej, rakkaan naapurin hengenvaar… nä, oikeutetuista toimista huolimatta. Vi måste bara diskutera mera och vara sociali… solidariska. Kyllä jag tror att suurempi ongelma on oikeistofasistipopulismin nousu väärinä mielipiteinä på riksdagen ja sukupuolineutraalien vessojen harvinaisuus vegaanisten kissanruokien tarjonnasta puhumattakaan! Fy fan hur jag hatar min junttikonservativ land och mej själv!

Se on sitä näkymätöntä sodankäyntiä. Amerikkalaisten cybersotilaiden näkymättömyysviittaa käytettiin jo Taru sormusten herrassa kuvauksissa ja nyt näitä alkaa sitten tapahtua. Eivätkö ihmiset ymmärrä yhteyttä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nordea: "Peterin" varoittava esimerkki innoitti veroparatiisiin

JoshuaDavisPhotography (CAYMAN) Pohjoismainen pankkikonserni Nordea puolustaa yhteyksiään veroparatiisimaihin vetoamalla mentorinsa "Peterin" kokemuksiin. Nordean mukaan se päätyi perustamaan yhtiöitä veroparatiiseihin kuten...

Close