Kategoriat
Politiikka

Timo Haapalasta tulee uusi Vaasan hallinto-oikeus

Timo Haapala IMG 1455 C
kuvaaja: Anneli Salo [CC BY-SA 3.0]
(GA’HOOLE) MTV:n politiikan toimituksen päällikkö Timo Haapala toimii jatkossa Vaasan hallinto-oikeutena. Haapalan mukaan kyseinen järjestely on välttämätön, sillä nykyisellään oikeusjärjestelmä on tehoton ja toisinaan eri mieltä poliitikoiden kanssa. Lisäksi Haapalan valitsemista uudeksi Vaasan hallinto-oikeudeksi puoltaa se, että hän on käynyt kaikkialla ja tietää kaiken.
”Kissan kunniaan ei voi vedota, kun isänmaa kutsuu”, kommentoi Haapala uusia tehtäviään.
Jatkossa oikeusprosessi toimii niin, että hallinto-oikeuden päätöksistä voi valittaa Politiikan korjaussarja -ohjelmaan, jossa valituksen käsittelee Timo Haapala. Vaihto on osa valtion toimintojen tehostamista. Jatkossa tarkoituksena on muun muassa korvata Yle Pekka Mervolan pääkirjoituksilla ja terve kansallinen itsetunto Ulla Appelsinilla.
”Tsaarikin kohteli mielipidevankeja inhimillisemmin kuin Vas-Skdl>Skp->Skp (y)->Nkp->Kgb->Nkvd->Smersh”, Haapala toteaa.
Jatkossa hallinto-oikeus on nykyistä oma-aloitteisempi uusien prosessien käynnistämisessä.
”What you are thinging abaut the case of ’Sture Fjäder’?” Haapala vinkkaa jatkosta.

13 vastausta aiheeseen “Timo Haapalasta tulee uusi Vaasan hallinto-oikeus”

Hienoa että Timo Haapalakin osallistuu näihin meidän isänmaallisiin talkoisiin!

Hienoa että Timo Haapalakin osallistuu näihin meidän isänmaallisiin talkoisiin!

Tämä olisi yleisestikin hyvä käytäntö. Maassa on runsaasti tahoja jotka ovat käyneet vaikka missä ja muutenkin tietävät kaikkein parhaiten asiat.
Energiakysymykset alistetaan vastaisuudessa Anus Tynkkyselle joka valtiotieteen tms koulutuksella on ylivoimaisen pätevä, aisaparina Arto Lauri. He saavat oikeuden kumota mikä tahansa eksaktien luonnontieteiden tuottama oppi.
Kaikenlaisessa ympäristönsuojelussa Greenpeace antaa lopullisen lausunnon johon kaikkien on tyytyminen, Maan Ystävät tietenkin komppaavat.
Liikenteeseen liittyvät asiat alistetaan ajokortittomista muodostetulle raadille, Enemmistö ry:n pitkäaikainen jäsenyys on perusedellytys.
Yhteiskunnalliseen keskusteluun saa osallistua vain edistykselliset tahot, Tampereen Yliopiston muinoin suoritettu tiedotusopin tutkinto on kova meriitti samoin kuin Lehden toimituskuntaan kuuluminen.
Taantumusta edustavilta tahoilta poistetaan mielipiteenvapaus, anarkaistoille annetaan erivapaus kaikkeen mikä sattuu tuntumaan kivalta.

Lakkautetaan koko oikeuslaitos ja vallan kolmijako-oppi tehottomana, bisnestä ja politiikkoja ärsyttävänä laitoksena.
Oikeudenhoidon tutkinnasta tuomioihin suorittaisi politiikan toimittajista ja ministereistä koostuva toimeenpaneva komitea.
Tällaisistahan on kokemusta eräistä maista, ne ovat tehokkaita ja tuomioista ei voi valittaa.

Tämä olisi yleisestikin hyvä käytäntö. Maassa on runsaasti tahoja jotka ovat käyneet vaikka missä ja muutenkin tietävät kaikkein parhaiten asiat.
Energiakysymykset alistetaan vastaisuudessa Anus Tynkkyselle joka valtiotieteen tms koulutuksella on ylivoimaisen pätevä, aisaparina Arto Lauri. He saavat oikeuden kumota mikä tahansa eksaktien luonnontieteiden tuottama oppi.
Kaikenlaisessa ympäristönsuojelussa Greenpeace antaa lopullisen lausunnon johon kaikkien on tyytyminen, Maan Ystävät tietenkin komppaavat.
Liikenteeseen liittyvät asiat alistetaan ajokortittomista muodostetulle raadille, Enemmistö ry:n pitkäaikainen jäsenyys on perusedellytys.
Yhteiskunnalliseen keskusteluun saa osallistua vain edistykselliset tahot, Tampereen Yliopiston muinoin suoritettu tiedotusopin tutkinto on kova meriitti samoin kuin Lehden toimituskuntaan kuuluminen.
Taantumusta edustavilta tahoilta poistetaan mielipiteenvapaus, anarkaistoille annetaan erivapaus kaikkeen mikä sattuu tuntumaan kivalta.

Lakkautetaan koko oikeuslaitos ja vallan kolmijako-oppi tehottomana, bisnestä ja politiikkoja ärsyttävänä laitoksena.
Oikeudenhoidon tutkinnasta tuomioihin suorittaisi politiikan toimittajista ja ministereistä koostuva toimeenpaneva komitea.
Tällaisistahan on kokemusta eräistä maista, ne ovat tehokkaita ja tuomioista ei voi valittaa.

Tämä on oikea suuntaus! Kaikki on avointa ja ollaan somessa. Timo tuomitsee maikkarilla ja tehostaa näin oikeuslaitoksen toimivuutta. Hesarista tehdään Virallinen lehti, jossa julkaistaan tärkeät tiedonannot rinnakkain yhtä merkittävien pääkirjoitusten kanssa. Digiversio on kaikkien maksavien asiakkaiden saatavilla. Iltalehdet linjaavat sisä- ja ulkopoliittiset kannat, mutta ennen kaikkea pakolaispolitiikan. Soini voi kirjoittaa yleisönosastoon, mutta lehti pidättää oikeuden julkaisuun. Presidentin tulee selvittää kantansa TV-2:en iltahuudossa. Jälkilöylyt heitetään facebookissa ja twitterissä -ja omilla nimillä, hei! Lopuksi korkein oikeus eli Enbuske ja Stiller lukevat tuomion.

Tämä on oikea suuntaus! Kaikki on avointa ja ollaan somessa. Timo tuomitsee maikkarilla ja tehostaa näin oikeuslaitoksen toimivuutta. Hesarista tehdään Virallinen lehti, jossa julkaistaan tärkeät tiedonannot rinnakkain yhtä merkittävien pääkirjoitusten kanssa. Digiversio on kaikkien maksavien asiakkaiden saatavilla. Iltalehdet linjaavat sisä- ja ulkopoliittiset kannat, mutta ennen kaikkea pakolaispolitiikan. Soini voi kirjoittaa yleisönosastoon, mutta lehti pidättää oikeuden julkaisuun. Presidentin tulee selvittää kantansa TV-2:en iltahuudossa. Jälkilöylyt heitetään facebookissa ja twitterissä -ja omilla nimillä, hei! Lopuksi korkein oikeus eli Enbuske ja Stiller lukevat tuomion.

Kyllä vapaa kaupallinen media pitäisi kieltää. Ajatella, että Suomessa informaatiota saa levittää sitä valmiiksi valikoimatta ja kehystämättä sitä edistykselliseen ajatusmalliin. Ylen pitäisi saada koko tiedonvälitys haltuunsa, että ihmiset tietäisivät ainoan moraalisesti oikean, viher-demarin kannan asioihin. Vanhoina hyvinä aikoina taantumukselliset eivät toimittajiksi päässeetkään. Nyt inhat rasistiset ja uusliberaalit ja populistiset [lisää vielä jokin negatiivisesti värittynyt koodisana tähän] voimat ovat ottaneet vallan. Sivistymätön junttikansa pitää taas uudelleenkouluttaa edistyksellisellä uutispommituksella, kun se on nyt saanut mahdollisuuden ajatella itse monista näkökulmista. Tämä on kauhistus meille vanhan polven demaritoimittajaveteraaneille.

Timo Haapala ja muut porvaritoimittajat eivät levitä objektiivista informaatiota vaan subjektiivista äärikokoomuslaista porvarillista maailmankatsomustaan ja mielipiteitään, kumartaen ja palvoen markkinavoimia. Kenen leipää syöt sen ajatukset sisäistät ja puhut kuin suurenakin totuutena.

Joo. Paha porvareiden salaliitto. Kaikkialla. Rikkaat sikariherrat Helsingissä varmasti lahjoneet. Abstraktit ”porvarit” ja ”markkinavoimat” ja muut määritelmällisesti pahat, itsekkäät ja kasvottomat kapitalistitahot kaiken pahuuden takana. Koska Voima-lehdessä luki niin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ruotsalainen paikallinen mies lensi perseelleen – hybridisotaa epäillään

floodllama (ZEKE'S BAR) Arvelut hybridisodankäynnin leviämisestä ja kiihtymisestä Itämeren alueella saivat uutta vahvistusta maanantaina, kun ruotsalainen paikallinen mies Bo Stadsrätt...

Close