Paavo Väyrynen siirtyi pitkällisen taistelun jälkeen parodiahorisontin taakse

0
5

HorizonCreative Commons License Jason Devaun

(ÄÄRIRAJOILLA) Suomen kansa sai tällä viikolla suruviestin, kun moninkertainen ministeri ja Jumalan valittu Paavo Väyrynen siirtyi rajan taakse. Keskustan kunniapuheenjohtaja Väyrysen taistelu parodiahorisonttia vastaan oli jatkunut jo pitkään, mutta lopullinen vahvistus poismenolle tästä maailmasta saatiin Väyrysen blogissa torstaina.

“Surun lisäksi tämä on myös ilon hetki. Paavo ja puolue ovat vihdoin yhtä, kuten hän on aina halunnut”, totesi Väyrysen muistoyhdistyksen puheenjohtaja Jare Henrik Tiihonen.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Maaseudun Tulevaisuus, missä joku saattaa nähdä häivähdyksen ironiaa. Väyrystä jäävät kaipaamaan Kansalaispuolueen johto ja Keminmaan kirjaston henkilökunta.

 

5 lukijakirjettä

 1. Lunastaja sanoo:

  Paavo vääntää parodiahorisontin uuteen uskoon. Mies on jo selvittänyt postmodernistisen intertekstuaalisuuden salat ja hyödyntää jedin ominaisuuksia politiikassaan. Itseironisessa performanssissaan hän ylittää viimeisen rajan ja muuttuu kokonaistaideteokseksi; liikkuvaksi, pysyväksi, eläväksi, kuolleeksi eli kaiken inhimillisen käsityskyvyn ulottumattomiin. Ihmisen kritiikin yläpuolelle.

  (13)
 2. Schrödingerin valtioiden liitto sanoo:

  Näin on. Hän totisesti on Lapin, Suomen ja Euroopan vapahtaja, joka taistelullaan voitti logiikan lait, muun muassa. Suuren älynsä johdosta Väyrynen ennusti jo 1989 Neuvostoliiton ikuisuuden ja elää vieläkin uskollisena YYA:lle. Me muut infantiilissa debiliteetissämme emme ole vielä havainneet asiaintilan pysyneen muuttumattomana siitä asti. Kyllä Neuvostoliitto vielä on ja ei ole olemassa.

  (13)
  • Vietti Brynolf Nykänen sanoo:

   Neuvostoliitto mainittu! Uralilla tavataan!

   (0)
   • Lumiketjut ja talvivaatteet mukaan sanoo:

    Entä jos talvi yllättää matkalla Uralille. Saksalaiset olivat matkalla Moskovaan vuonna -41 mutta talvi yllätti…

    (0)
 3. Brittaney sanoo:

  Odotin että Paavon seuraava veto olisi ollut lähteä ajamaan Lapille autonomiaa. Autonomisen Lapin presidentiksi olisikin sitten tarjolla vain yksi ilmiselvä ehdokas!

  (1)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.