Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Kansalaiset vaativat: Turvapaikanhakijoiden osallisuus idänkaupan romahtamiseen, Nokian alamäkeen ja Mainilan laukauksiin selvitettävä

Sin limitaciones.Creative Commons License Síndrome feliz
(CAMP DAVID) Turvapaikanhakijoiden määrän nopean kasvun vaikutuksista vaaditaan tarkempia viranomaisselvityksiä. Muun muassa kansanedustaja ja läänintaiteilija Pentti Oinonen (ps.) edellyttää, että poliisin on tutkittava, ovatko turvapaikanhakijat esimerkiksi syyllistyneet Mainilan laukausten ampumiseen, kuten sosiaalisessa mediassa on väitetty.
”Ja miten niin sanottu suvaitsevaisto muka puolustelee turvapaikanhakijoiden suunnattomia metsäklusterin virheinvestointeja Pohjois-Amerikkaan 2000-luvun taitteessa?” hän ihmettelee.
Aiemmin myös monet Oinosen puoluetoverit ovat hämmästelleet sitä, ettei turvapaikanhakijoiden kytköksiä sisäasiainministeri Ritavuoren sekä rikosetsivä Erwin Kösterin surmiin ole tutkittu riittävällä tarkkuudella eikä kansainvälisen maahanmuuttobisneksen ja SPR:n yhteyksistä tapahtumiin ole puhuttu ollenkaan.
Myös kielteisistä asioista on voitava puhua
”Se, että turvapaikanhakijat määräsivät pankit pelastettaviksi pk-yrittäjien ja kotitalouksien kustannuksella 1990-luvun alun lamassa on anteeksiantamatonta. Vaikka jo tätä ennen oli selvästi nähty, että turvapaikanhakijoiden jääräpäinen ripustautuminen vahvan markan politiikkaan oli ollut tuhoisaa maallemme”, Oinonen jatkaa.
Lehden omat lähteet, jotka eivät tietenkään pyri ajamaan julkisuuden kautta omia etujaan poliisiorganisaatioiden välisissä kiistoissa vaan tuota noin, kertovat, että kansalaiset ovat vaatineet viranomaisilta suurempaa avoimuutta etnisen taustan kertomiseksi myös Soneran umts-toimilupakauppojen ja hattujen sodan kaltaisissa tapauksissa.
”Suomen teollisuuden rakenteiden yksipuolistaminen ja ulkomaanviennin turvaaminen voittopuolisesti clearing-kaupan varaan vuosikymmeniksi, oli turvapaikanhakijoilta mieletön virhepäätös, jonka hintaa joudutaan maksamaan vielä kauan heikentyneenä kilpailukykynä”, todetaan muun muassa Suomidemokraatit-puolueen tuoreessa ohjelmassa.
Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps.) jyrähtääkin, että turvapaikanhakijoiden päätökset Nokian matkapuhelindivisioonan tulevaisuudesta ja etenkin kosketusnäyttöpuhelinten hylkäämisestä 2000-luvun alussa näyttävät taas olevan ”yksittäistapaus jota ei saa yleistää”.

48 vastausta aiheeseen “Kansalaiset vaativat: Turvapaikanhakijoiden osallisuus idänkaupan romahtamiseen, Nokian alamäkeen ja Mainilan laukauksiin selvitettävä”

Miten saatoitte unohtaa esimerkiksi finanssikriisin, 20-luvun lopun laman ja sodanjälkeiset devalvaatiot? Oli mamujen salajuoni että jopa europarlamentaarikko Liisa Pien innostui selittämään sitä ihanuutta kun eurojäsenyyden myötä devalvaatio ei enää kuulu talouspolitiikan keinovalikoimaan.
Me vanhemmat rasistit muistamme että clearing-kauppa oli kepun ja silloisen vasemmiston (=nykyään suvakit eli punavihreä kupla) lempilapsi. Jotkut innokkaimmat jopa vaihtoivat Leningradin matkalla ruplia viralliseen kurssiin.
Mainilan kautta on Hyrsylän mutkan etappitalon kautta tullut kai useampi aseistettu terroristi jolta patit on matkan aikana huvenneet pikkukeikkoja tehdessä, ja ovat jo sen verran kotoutuneet että osaavat ampua laukaus-laukaus-laukaus tyyliin.
Toki ilman Saksassa jo oleskelleita pakolaisia Soneran UMTS-neuvottelut olisivat kaatuneet alkuunsa.
Ette muuten ole huomanneet ylistää miten ”Suomi on ruotsalainen”-ohjelma on innoittanut katupartiolaisia ottamaan nimen skandinaavisesta mytologiasta.

Miten saatoitte unohtaa esimerkiksi finanssikriisin, 20-luvun lopun laman ja sodanjälkeiset devalvaatiot? Oli mamujen salajuoni että jopa europarlamentaarikko Liisa Pien innostui selittämään sitä ihanuutta kun eurojäsenyyden myötä devalvaatio ei enää kuulu talouspolitiikan keinovalikoimaan.
Me vanhemmat rasistit muistamme että clearing-kauppa oli kepun ja silloisen vasemmiston (=nykyään suvakit eli punavihreä kupla) lempilapsi. Jotkut innokkaimmat jopa vaihtoivat Leningradin matkalla ruplia viralliseen kurssiin.
Mainilan kautta on Hyrsylän mutkan etappitalon kautta tullut kai useampi aseistettu terroristi jolta patit on matkan aikana huvenneet pikkukeikkoja tehdessä, ja ovat jo sen verran kotoutuneet että osaavat ampua laukaus-laukaus-laukaus tyyliin.
Toki ilman Saksassa jo oleskelleita pakolaisia Soneran UMTS-neuvottelut olisivat kaatuneet alkuunsa.
Ette muuten ole huomanneet ylistää miten ”Suomi on ruotsalainen”-ohjelma on innoittanut katupartiolaisia ottamaan nimen skandinaavisesta mytologiasta.

Pakolaiskriisi on pakolaisten vika. Jos ei olisi pakolaisia, niin ei olisi koko kriisiäkään. Mikä sitten saa ihmisen ryhtymään pakolaiseksi? Mikäpä muu kuin laiskuus ja sielunvihollisen johdattelu ohjaa nämä ihmiset tuhansien kilometrien päässä odottavaan paratiisiin.

Pakolaiskriisi on pakolaisten vika. Jos ei olisi pakolaisia, niin ei olisi koko kriisiäkään. Mikä sitten saa ihmisen ryhtymään pakolaiseksi? Mikäpä muu kuin laiskuus ja sielunvihollisen johdattelu ohjaa nämä ihmiset tuhansien kilometrien päässä odottavaan paratiisiin.

Turvapaikanhakijoiden virheitä ei kehdata myöntää. Ennemmin eletään niiden kanssa ja jopa kielletään ikävien asioiden olemassaolo.
Sigmund Freudin psykoanalyysiin tutustuneet tunnistavatkin tässä olevan kyseessä ihmismielen defenssimekanismin.

Turvapaikanhakijoiden virheitä ei kehdata myöntää. Ennemmin eletään niiden kanssa ja jopa kielletään ikävien asioiden olemassaolo.
Sigmund Freudin psykoanalyysiin tutustuneet tunnistavatkin tässä olevan kyseessä ihmismielen defenssimekanismin.

Ollaan vähän ton naapurin Peran kanssa tätä hommaan funtsittu ja tultiin hieman sen suuntaseen lopputulokseen että taitaa olla pakolaisten vika että kaljat on kaapista loppu viimeistään sunnuntaiaamuna. Ei tällä ilmiölle mitään muuta järjellistä selitystä löydetty.

Ollaan vähän ton naapurin Peran kanssa tätä hommaan funtsittu ja tultiin hieman sen suuntaseen lopputulokseen että taitaa olla pakolaisten vika että kaljat on kaapista loppu viimeistään sunnuntaiaamuna. Ei tällä ilmiölle mitään muuta järjellistä selitystä löydetty.

Juutalaisten osuus holokaustiin on viimein selvitettävä! En voi levätä rauhassa muuten.

Juutalaisten osuus holokaustiin on viimein selvitettävä! En voi levätä rauhassa muuten.

Tiedote: Lehti-lehti asetettu tarkkailuun
20.1.2016
Tämän turvapaikanhakijoihin kohdistuvan vihapuhetta lähentelevän kirjoituksen takia bloginne on nyt KRP:n tarkkailussa. RK… siis KRP suosittaa ihan tymän rasistijunttikansan mielipiteiden halveksumista jatkossakin, sekä jatkuvaa Kok/Kesk/KD/PS-puolueiden solvaamista. Lehden journalismi on tutkimustemme mukaan aiemmin noudattanut edellä kuvattua täysin laillista, kansanvalistuksellista linjaa. Toivomme paluuta siihen, tai joudumme ryhdymme toimenpiteisiin.

Me huolestuneet kansalaiset olemme perustaneet kyttäysrinkejä epäilyttävien tyyppien tarkkailua varten. Ilmoitamme puhelinrinkiimme heidän liikkeistään ja joskus jopa poliisille. Näin heidän liikkumisensa ei aiheuta sietämätöntä uhkan ja pelon tunnetta. Eikö heitä voitaisi internoida vartioiduille alueille, mallia voitaisiin ottaa saksalaisten tai USA: n toteuttamista ratkaisuista ?

Tiedote: Lehti-lehti asetettu tarkkailuun
20.1.2016
Tämän turvapaikanhakijoihin kohdistuvan vihapuhetta lähentelevän kirjoituksen takia bloginne on nyt KRP:n tarkkailussa. RK… siis KRP suosittaa ihan tymän rasistijunttikansan mielipiteiden halveksumista jatkossakin, sekä jatkuvaa Kok/Kesk/KD/PS-puolueiden solvaamista. Lehden journalismi on tutkimustemme mukaan aiemmin noudattanut edellä kuvattua täysin laillista, kansanvalistuksellista linjaa. Toivomme paluuta siihen, tai joudumme ryhdymme toimenpiteisiin.

Me huolestuneet kansalaiset olemme perustaneet kyttäysrinkejä epäilyttävien tyyppien tarkkailua varten. Ilmoitamme puhelinrinkiimme heidän liikkeistään ja joskus jopa poliisille. Näin heidän liikkumisensa ei aiheuta sietämätöntä uhkan ja pelon tunnetta. Eikö heitä voitaisi internoida vartioiduille alueille, mallia voitaisiin ottaa saksalaisten tai USA: n toteuttamista ratkaisuista ?

Suomen Leijona-t-paita järkytyksen seurauksena taon tekstini nyrkillä ja muistutan yhteen puristetun purukalustoni välistä Digitan yksityistämiseen liittyvästä kytkennästä turvapaikanhakijoihin. Jokainen maalaisjärjellä varustettu voi tarkistaa tosiasiat netistä. Poliisilaitokselle en lähde, mutta luotan viranomaisten hoitavan velvollisuutensa ja saattavan asianomaiset vastuuseen.

Suomen Leijona-t-paita järkytyksen seurauksena taon tekstini nyrkillä ja muistutan yhteen puristetun purukalustoni välistä Digitan yksityistämiseen liittyvästä kytkennästä turvapaikanhakijoihin. Jokainen maalaisjärjellä varustettu voi tarkistaa tosiasiat netistä. Poliisilaitokselle en lähde, mutta luotan viranomaisten hoitavan velvollisuutensa ja saattavan asianomaiset vastuuseen.

turvapaikanhakijoiden vika sekin etten koskaan saanut olympia- tai MM-kultaa. kovat penaltit! hyysäily lopetettava!

Mikä on kantasi teidän jääkiekkolijoiden traditionaalisesti harrastamiin joukkoraiskauksiin?

Ei meidän jääkiekkoilijoiden tarvi raiskata, piparia saa ihan milloin vain kun pikkasen ottaa katsekontaktia.

No miksi sitten kumminkin harrastatte joukkoraiskauksia? Pahuusko? Pitäisikö teidät kaikki ehkä vetää munista hirteen tai ampua seinää vasten kuoliaiksi? Teemu?

ei pidä yleistää ja sitäpaitsi joukkoraiskaukset kuuluvat kanadalaiseen jääkiekkokulttuuriin. meidän on ymmärrettävä 40 asteen pakkasessa asuvien jenkkien naapurien traumaperäisiä oireiluja. sitäpaitsi hieno perinne se on kuten meikäläinen ”poika saunoo koko joukkueen virtsassa” kulttuurikin!

Jepellä/Somekohulla taitaa olla salaisia homofantasioita, liekö ihan setamies? Kannattaa kääntyä lähinnä Ruotsin jääkiekkomaajoukkion puoleen, varmaan kaipaavat vaihteeksi tiukkaa tavaraa.

ei saa yleistää! sitäpaitti kuuluu ronskiin hoki äijjien puku huonekulttuuriin. mällit huuleen ja lättyä pussyyn, vaikka tekee kipiää, niin ei haittaa, ihanaa. pikku väärin käsityksiä nyt syntyy kun normaalien joukkoon päätynyt jää kiakkoilija tai joskus joukkuekin tulkitsee cheerleaderin hymyn väärin. kulttuurieroja ja kyllä näistä pikku lieve ilmiöistä päästään kun nuorisokiekkoiluun eli valistukseen panostetaan. junnut ei aina vielä tiedä että kiinnipitäminen ja keihästäminen on kielletty. niijja se cheerleader huara oli mini hame päällä napa vilkkuen elikkä sai mitä halus!!!11 meijjän kulttuurissa kuuluu pukeutua peittävästi löysiin verkkareihin ja ylisuureen peli paitaan.

turvapaikanhakijoiden vika sekin etten koskaan saanut olympia- tai MM-kultaa. kovat penaltit! hyysäily lopetettava!

Mikä on kantasi teidän jääkiekkolijoiden traditionaalisesti harrastamiin joukkoraiskauksiin?

Ei meidän jääkiekkoilijoiden tarvi raiskata, piparia saa ihan milloin vain kun pikkasen ottaa katsekontaktia.

No miksi sitten kumminkin harrastatte joukkoraiskauksia? Pahuusko? Pitäisikö teidät kaikki ehkä vetää munista hirteen tai ampua seinää vasten kuoliaiksi? Teemu?

ei pidä yleistää ja sitäpaitsi joukkoraiskaukset kuuluvat kanadalaiseen jääkiekkokulttuuriin. meidän on ymmärrettävä 40 asteen pakkasessa asuvien jenkkien naapurien traumaperäisiä oireiluja. sitäpaitsi hieno perinne se on kuten meikäläinen ”poika saunoo koko joukkueen virtsassa” kulttuurikin!

Jepellä/Somekohulla taitaa olla salaisia homofantasioita, liekö ihan setamies? Kannattaa kääntyä lähinnä Ruotsin jääkiekkomaajoukkion puoleen, varmaan kaipaavat vaihteeksi tiukkaa tavaraa.

ei saa yleistää! sitäpaitti kuuluu ronskiin hoki äijjien puku huonekulttuuriin. mällit huuleen ja lättyä pussyyn, vaikka tekee kipiää, niin ei haittaa, ihanaa. pikku väärin käsityksiä nyt syntyy kun normaalien joukkoon päätynyt jää kiakkoilija tai joskus joukkuekin tulkitsee cheerleaderin hymyn väärin. kulttuurieroja ja kyllä näistä pikku lieve ilmiöistä päästään kun nuorisokiekkoiluun eli valistukseen panostetaan. junnut ei aina vielä tiedä että kiinnipitäminen ja keihästäminen on kielletty. niijja se cheerleader huara oli mini hame päällä napa vilkkuen elikkä sai mitä halus!!!11 meijjän kulttuurissa kuuluu pukeutua peittävästi löysiin verkkareihin ja ylisuureen peli paitaan.

. . . poistin juuri teidät suosikeistani, koska päivityksiä tulee aivan liian harvoin.

. . . poistin juuri teidät suosikeistani, koska päivityksiä tulee aivan liian harvoin.

Tuleva Keminmaan autonominen alue ei tule ottamaan vastaan yhtään turvapaikanhakijaa. Kaikki maailman suomidemokraatit, tervetuloa messiin.

Tuleva Keminmaan autonominen alue ei tule ottamaan vastaan yhtään turvapaikanhakijaa. Kaikki maailman suomidemokraatit, tervetuloa messiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Valkoista talvea puolustavat latupartio-sähkeet tiistaille

Disruptiivinen innovaatio - Vahvistamattomien tietojen mukaan startup-yrittäjät ovat muun muassa Joensuussa kehittämässä uutta ravintolaruuan kotiintilauspalvelut ja katupartiot yhdistävää mobiiliapplikaatiota. "Kun...

Close