Kategoriat
Tiede Ulkomaat

Perinteinen itämainen lääketiede toivoo lisää uhanalaisia eläimiä, joita voitaisiin tappaa erektiolääkkeeksi

Mum, where are you?Creative Commons License Steve Wilson – over 8 million views Thanks !!
(HARJAVALTA) Maapallolle ennustettu uusi eläinlajien sukupuuttoaalto herättää suurta kiinnostusta perinteisen kiinalaisen lääketieteen edustajien keskuudessa. Tilanteen odotetaan tuovan runsaasti lisää uhanalaisia eläinlajeja, joita sitten voitaisiin tappaa luonnonrohdosten valmistamiseksi.
Rohdosvalmisteilla on vuosisatojen ajan pyritty parantamaan muun muassa erektio-ongelmia, erektiovaikeuksia ja erektiohäiriöitä.
”Perinteisen luonnonlääketieteen vuosisataiset traditiot pohjautuvat oppiin, jonka mukaan ihminen on osa maailmankaikkeuden mystistä energiaa, joka ei saa munaa pystyyn ilman, että jokin harvinainen eläin listitään ensin”, kertoo oppimestari Yunan Tuo-ma.
Niin sanotussa kuudennessa sukupuuttoaallossa kärsijöinä ovat varsinkin suuret nisäkkäät, mikä Tuo-man mukaan on erinomainen piirre.
”Kuule, jos ei lerssi kovene niin paljonpa auttaa rapsuttaa siankärsämöä tai kiduttaa jotain vitun gerbiiliä. Mutta losautapa päiviltä tiikeri tai sarvikuono, niin onhan ihme jos ei kalussa tykytä!”
Myös saimaannorppa on herättänyt viime vuosina yhä enemmän kiinnostusta itämaisessa lääketieteessä. Norpan uskotaan auttavan erityisesti erektio-ongelmiin. Pohdinnan alla on kuitenkin vielä se, mikä osa norpasta pitäisi käyttää, jotta mahdollisimman suuri osuus eläimestä menisi tapettaessa täysin haaskuun.
Moderni lääketiede on suhtautunut epäilevästi moniin perinteisen opin menetelmiin. Tuo-ma kuitenkin huomauttaa empiirisen todistusaineiston olevan kiistämätön.
”Saatana seitsemän miljardia ihmistä ja kuuskytä amurinleopardia. Eikö muka ole jorma jöpöttänyt, mitä?”

20 vastausta aiheeseen “Perinteinen itämainen lääketiede toivoo lisää uhanalaisia eläimiä, joita voitaisiin tappaa erektiolääkkeeksi”

Kiinalaisten erektio-ongelmat johtuvat mittakaavaan liittyvistä seikoista, eikä niitä voida ratkaista tappamalla uhanalaisia eläinlajeja. Loogisesti järkevämmältä tuntuisi tappaa elinvoimaisia lajeja tässä yhteydessä. Uhana sijaitsee muuten Sri Lankan itäosissa, eikä siellä pitäisi olla norppia tai tiikereitä.

Elinvoimaisista lajeista haluaisin nostaa pöydälle erityisesti sinivalaan. Sinivalaan penis on gargantuamainen, ja siinä on enemmän voimaa kuin viritetyssä sierrassa.

Aivan! Juuri mittakaavasta on kyse! Kiinalaisten tulisi nimittäin ymmärtää potensoida lääkkeensä eli laimentaa niitä riittävästi. Tarjoudun juomaan vaikkapa tiikerin keltaista sappea, jonka voin sitten kusta Elbeen. Kiinalaiset voivat sitten hetken kuluttua nostaa Keltaisestamerestä oikein laadukasta homeopaattista valmistetta ja nussia vitaalisuuttaan vaikka toisen miljardin kiinalaisia maan päälle.

Kiinalaisten erektio-ongelmat johtuvat mittakaavaan liittyvistä seikoista, eikä niitä voida ratkaista tappamalla uhanalaisia eläinlajeja. Loogisesti järkevämmältä tuntuisi tappaa elinvoimaisia lajeja tässä yhteydessä. Uhana sijaitsee muuten Sri Lankan itäosissa, eikä siellä pitäisi olla norppia tai tiikereitä.

Elinvoimaisista lajeista haluaisin nostaa pöydälle erityisesti sinivalaan. Sinivalaan penis on gargantuamainen, ja siinä on enemmän voimaa kuin viritetyssä sierrassa.

Aivan! Juuri mittakaavasta on kyse! Kiinalaisten tulisi nimittäin ymmärtää potensoida lääkkeensä eli laimentaa niitä riittävästi. Tarjoudun juomaan vaikkapa tiikerin keltaista sappea, jonka voin sitten kusta Elbeen. Kiinalaiset voivat sitten hetken kuluttua nostaa Keltaisestamerestä oikein laadukasta homeopaattista valmistetta ja nussia vitaalisuuttaan vaikka toisen miljardin kiinalaisia maan päälle.

Ihmisia lisaa Jumala on paras lapset ovat Jumalan lahja ja Jeesus odottaa meita taivaassa sitten maailmanlopun jalkeen Aamen.

Ihmisia lisaa Jumala on paras lapset ovat Jumalan lahja ja Jeesus odottaa meita taivaassa sitten maailmanlopun jalkeen Aamen.

Minä oon luullu että persuilla on vaan yksi sukupuoli. Hyvä että selventivät.

Niin, kullakin persulla todellakin lienee yksi sukupuoli. Ei ainakaan tarvi miettiä että kumpi WC on oikea.

Minä oon luullu että persuilla on vaan yksi sukupuoli. Hyvä että selventivät.

Niin, kullakin persulla todellakin lienee yksi sukupuoli. Ei ainakaan tarvi miettiä että kumpi WC on oikea.

Ollaan tässä vähän mietitty naapurin Peran kanssa, että miten iso osa maailman sioista pitäs tappaa että niiden tappamisella/jonkun perskarvan suitsuttamisella rupeais heppi seisomaan. Koitettiin myös miettiä jotain hyviä eläinlajeja, joita ei ois niin perhanan paljon niin ei ois se teurastusosa niin iso osa urakkaa, vaan pääsis siinä vaiheessa vähän vähemmällä mutta pitäs silti olla semmonen elukka mikä löytys suht helposti kuitenkin. Esimerkiks jos kelpais joku tietty koirarotu, miten monta Filippiinienpaariakoiraa maailmassa voi edes olla? Ei varmaan kovin montaa ja johan se nimikin kertoo että Filippiineiltä ne pitäs löytyä, että ei ois paha senkään puolesta, vois yhdistää lomareissuun koko homman. Pitäs varmaan käydä paikallisessa kiinalaisessa kyselemässä asiantuntija-arvioita tähän tilanteeseen mutta ois noin niinku pohjatyö asiantiimoilta tehtynä.

Ollaan tässä vähän mietitty naapurin Peran kanssa, että miten iso osa maailman sioista pitäs tappaa että niiden tappamisella/jonkun perskarvan suitsuttamisella rupeais heppi seisomaan. Koitettiin myös miettiä jotain hyviä eläinlajeja, joita ei ois niin perhanan paljon niin ei ois se teurastusosa niin iso osa urakkaa, vaan pääsis siinä vaiheessa vähän vähemmällä mutta pitäs silti olla semmonen elukka mikä löytys suht helposti kuitenkin. Esimerkiks jos kelpais joku tietty koirarotu, miten monta Filippiinienpaariakoiraa maailmassa voi edes olla? Ei varmaan kovin montaa ja johan se nimikin kertoo että Filippiineiltä ne pitäs löytyä, että ei ois paha senkään puolesta, vois yhdistää lomareissuun koko homman. Pitäs varmaan käydä paikallisessa kiinalaisessa kyselemässä asiantuntija-arvioita tähän tilanteeseen mutta ois noin niinku pohjatyö asiantiimoilta tehtynä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paavo Väyrynen siirtyi pitkällisen taistelun jälkeen parodiahorisontin taakse

Jason Devaun (ÄÄRIRAJOILLA) Suomen kansa sai tällä viikolla suruviestin, kun moninkertainen ministeri ja Jumalan valittu Paavo Väyrynen siirtyi rajan taakse....

Close