Perinteinen itämainen lääketiede toivoo lisää uhanalaisia eläimiä, joita voitaisiin tappaa erektiolääkkeeksi

0
10

Mum, where are you?Creative Commons License Steve Wilson – over 8 million views Thanks !!

(HARJAVALTA) Maapallolle ennustettu uusi eläinlajien sukupuuttoaalto herättää suurta kiinnostusta perinteisen kiinalaisen lääketieteen edustajien keskuudessa. Tilanteen odotetaan tuovan runsaasti lisää uhanalaisia eläinlajeja, joita sitten voitaisiin tappaa luonnonrohdosten valmistamiseksi.

Rohdosvalmisteilla on vuosisatojen ajan pyritty parantamaan muun muassa erektio-ongelmia, erektiovaikeuksia ja erektiohäiriöitä.

“Perinteisen luonnonlääketieteen vuosisataiset traditiot pohjautuvat oppiin, jonka mukaan ihminen on osa maailmankaikkeuden mystistä energiaa, joka ei saa munaa pystyyn ilman, että jokin harvinainen eläin listitään ensin”, kertoo oppimestari Yunan Tuo-ma.

Niin sanotussa kuudennessa sukupuuttoaallossa kärsijöinä ovat varsinkin suuret nisäkkäät, mikä Tuo-man mukaan on erinomainen piirre.

“Kuule, jos ei lerssi kovene niin paljonpa auttaa rapsuttaa siankärsämöä tai kiduttaa jotain vitun gerbiiliä. Mutta losautapa päiviltä tiikeri tai sarvikuono, niin onhan ihme jos ei kalussa tykytä!”

Myös saimaannorppa on herättänyt viime vuosina yhä enemmän kiinnostusta itämaisessa lääketieteessä. Norpan uskotaan auttavan erityisesti erektio-ongelmiin. Pohdinnan alla on kuitenkin vielä se, mikä osa norpasta pitäisi käyttää, jotta mahdollisimman suuri osuus eläimestä menisi tapettaessa täysin haaskuun.

Moderni lääketiede on suhtautunut epäilevästi moniin perinteisen opin menetelmiin. Tuo-ma kuitenkin huomauttaa empiirisen todistusaineiston olevan kiistämätön.

“Saatana seitsemän miljardia ihmistä ja kuuskytä amurinleopardia. Eikö muka ole jorma jöpöttänyt, mitä?”

10 lukijakirjettä

 1. Skiigge Böy sanoo:

  Kiinalaisten erektio-ongelmat johtuvat mittakaavaan liittyvistä seikoista, eikä niitä voida ratkaista tappamalla uhanalaisia eläinlajeja. Loogisesti järkevämmältä tuntuisi tappaa elinvoimaisia lajeja tässä yhteydessä. Uhana sijaitsee muuten Sri Lankan itäosissa, eikä siellä pitäisi olla norppia tai tiikereitä.

  (0)
  • Samuel Hahnemann sanoo:

   Aivan! Juuri mittakaavasta on kyse! Kiinalaisten tulisi nimittäin ymmärtää potensoida lääkkeensä eli laimentaa niitä riittävästi. Tarjoudun juomaan vaikkapa tiikerin keltaista sappea, jonka voin sitten kusta Elbeen. Kiinalaiset voivat sitten hetken kuluttua nostaa Keltaisestamerestä oikein laadukasta homeopaattista valmistetta ja nussia vitaalisuuttaan vaikka toisen miljardin kiinalaisia maan päälle.

   (12)
  • Ketonen sanoo:

   Elinvoimaisista lajeista haluaisin nostaa pöydälle erityisesti sinivalaan. Sinivalaan penis on gargantuamainen, ja siinä on enemmän voimaa kuin viritetyssä sierrassa.

   (1)
 2. Seppo Salamanteri sanoo:

  Ihmisia lisaa Jumala on paras lapset ovat Jumalan lahja ja Jeesus odottaa meita taivaassa sitten maailmanlopun jalkeen Aamen.

  (6)
 3. Orvas Vesterberg sanoo:

  Asiaa! Ja Norpan viiksikarvat ovat viikseen vedossa erityisen tehokkaita.

  (1)
 4. se Bastian sanoo:

  On vain KAKSI (2) sukupuolta, persuilla: tyttö, poika, jumala. Tai siis no … jotain 3 taiii ehkä…

  (-4)
  • Oppia Ikäkaikki sanoo:

   Minä oon luullu että persuilla on vaan yksi sukupuoli. Hyvä että selventivät.

   (0)
   • Edistyksellisyyden vastainen sanoo:

    Niin, kullakin persulla todellakin lienee yksi sukupuoli. Ei ainakaan tarvi miettiä että kumpi WC on oikea.

    (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.