Kategoriat
Talous

Verokalenterista unohtuneita palkittiin kunniamerkein

Cruz roja - Red crossCreative Commons License Jorge González
(HYVÄ VELI) Verokalentereissa liian vähälle huomiolle jääneiden suomalaisjohtajien pettymystä paikattiin jakamalla heille kunniamerkkejä, joiden itseriittoisan isänmaalliset nimet evät kuulosta lainkaan naurettavilta vuonna 2015.
Korkeimman ansiomerkin sai Koneen hallituksen puheenjohtaja, Suomen rikkain mies ja yllättävän laiska veronmaksaja Antti Herlin, joka palkittiin Luxemburgin suuriruhtinaan kultaisella sijoittajaristillä pajunkissoin. Herlin kommentoi saamaansa kunniamerkkiä lyhyesti.

”Käsittääkseni merkkiä ei myönnetty suoraan minulle, vaan Holging Manutas -yhtiölleni. Se, mitä holdingyhtiö sijoittajaristillä ja pajunkissoilla tekee, on täysin lainmukaista, eikä siitä ole tarvetta keskustella julkisuudessa tämän enempää”, hän totesi ei-lainkaan-kateelliselle Lehden toimittajalle.
Casimir Ehrnroothin perikunnalle puolestaan myönnettiin Mannerheimin lastensuojeluliiton kolmannen asteen yhteysmerkki suomalaisen omistajuuden edistämisestä.
Ehrnroothin perikunnan kunniamerkkiä ehdotti Verohallinto ja Herlinin palkintoa valtiovarainministeriön lainvalmisteluosasto.
Palkittujen joukossa oli myös pääministeri Juha Sipilä (100%), jolle myönnettiin Suomen maakuntien kehittymisen platinainen Suamen leijjona kultaisin kaksoiskaarin. Lisäksi jaettiin Liechtensteinin verohallinnon veren vuodattamisen muiston juhlan pyhän kirkkauden ortodoksiristi keltaisin tuplakaarin, mutta Finanssivalvonta selvittää edelleen sitä, kenelle merkki kuuluu.
Suomalainen media julkaisi listat kunniamerkkien saajista sellaisenaan, koska miksipä ei.
”Sehän on jumalauta ilmainen aukeama melkein toimituksellista aineistoa. Hippohiihtojenkaan tuloksia ei tällaisina talvina kovin monelle sivulle riitä”, kommentoi päätoimittaja Sainkos Minäkin.

12 vastausta aiheeseen “Verokalenterista unohtuneita palkittiin kunniamerkein”

Taas on loukattu veteraanien kunniaa. Hävetkää veronkiertäjät ja muut isänmaan loiset!

Taas on loukattu veteraanien kunniaa. Hävetkää veronkiertäjät ja muut isänmaan loiset!

On surullista seurata kuinka laatulehdistökin sortuu populistiseen kateuteen ja vastakkainasettelun lietsomiseen. Jokainen voi keskenään eläytyä Antti Herlinin rauhattomaan lapsuuteen vuorineuvosisän palatessa kosteilta neuvottelumatkoilta itänaapurista, puhumattakaan myöhempien vuosien katkerista veljesriidoista. Miljardi on vain rahaa, mutta menetettyä lapsuutta sillä ei osteta. Ehnroothit ovat saaneet kärsiä sukunimestään jo vuosisatoja; on ollut pienipalkkaista kansanedustusta perustuslaillisessa KANSANpuolueessa, vuorineuvosta, toimitusjohtajaa ja enemmän tai vähemmän epäonnistuneita ison rahan avioliittoja. Mutta ennen kaikkea maan edun ajamista mm. Suomen Yhdyspankin kautta jolle samainen valtio maksoi rahaa pystyssä pysymiseksi ja joka nyt on osa pohjoismaista (lue: ruotsalaista) Nordea-konsernia. Vähemmästäkin on prenikka ansaittu! Sipilä on tässä porukassa noviisi, etten sanoisi nousukas. Otteet ovat kyllä jo hallussa (kapitalisaatio), mutta veri punnitaan vasta kolmannessa polvessa. Pääministeriys antaa hienoista tasoitusta tulevaisuuden arvostusta ajatellen, mutta kunnon kannukset voisi saavuttaa ay-liikkeen lopettamisella ja räväkällä irtiotolla alkiolaisesta köyhien hyysäämisestä. Veropuolella kannattaa jatkaa piilottelua. Kunniamerkki tulee kyllä arvostusta osoittavilta tahoilta kun aika on kypsä. Kaiken kaikkiaan Putin tulee arvostamaan korkealle valmista oligarkkista järjestelmäämme.

On surullista seurata kuinka laatulehdistökin sortuu populistiseen kateuteen ja vastakkainasettelun lietsomiseen. Jokainen voi keskenään eläytyä Antti Herlinin rauhattomaan lapsuuteen vuorineuvosisän palatessa kosteilta neuvottelumatkoilta itänaapurista, puhumattakaan myöhempien vuosien katkerista veljesriidoista. Miljardi on vain rahaa, mutta menetettyä lapsuutta sillä ei osteta. Ehnroothit ovat saaneet kärsiä sukunimestään jo vuosisatoja; on ollut pienipalkkaista kansanedustusta perustuslaillisessa KANSANpuolueessa, vuorineuvosta, toimitusjohtajaa ja enemmän tai vähemmän epäonnistuneita ison rahan avioliittoja. Mutta ennen kaikkea maan edun ajamista mm. Suomen Yhdyspankin kautta jolle samainen valtio maksoi rahaa pystyssä pysymiseksi ja joka nyt on osa pohjoismaista (lue: ruotsalaista) Nordea-konsernia. Vähemmästäkin on prenikka ansaittu! Sipilä on tässä porukassa noviisi, etten sanoisi nousukas. Otteet ovat kyllä jo hallussa (kapitalisaatio), mutta veri punnitaan vasta kolmannessa polvessa. Pääministeriys antaa hienoista tasoitusta tulevaisuuden arvostusta ajatellen, mutta kunnon kannukset voisi saavuttaa ay-liikkeen lopettamisella ja räväkällä irtiotolla alkiolaisesta köyhien hyysäämisestä. Veropuolella kannattaa jatkaa piilottelua. Kunniamerkki tulee kyllä arvostusta osoittavilta tahoilta kun aika on kypsä. Kaiken kaikkiaan Putin tulee arvostamaan korkealle valmista oligarkkista järjestelmäämme.

Sielä ne saunoo meijjän vero rahoilla saatana. Torkkuvat rehellisen ja vilppiä harjottamattoman kansan maksamilla torkku peitoilla. Itte eivät maksa veroja lainkaa Suameen juko lauta!!1 1 Sipiläki juma lauta mikä lie keinottelia joka vääryyvvellä tyä ukon selekä nahasta miljoonansa tehny. Saattana, taidan riipasta kovan periantai kännin heti aamusta…

Sielä ne saunoo meijjän vero rahoilla saatana. Torkkuvat rehellisen ja vilppiä harjottamattoman kansan maksamilla torkku peitoilla. Itte eivät maksa veroja lainkaa Suameen juko lauta!!1 1 Sipiläki juma lauta mikä lie keinottelia joka vääryyvvellä tyä ukon selekä nahasta miljoonansa tehny. Saattana, taidan riipasta kovan periantai kännin heti aamusta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Halla-aho mukaan turvapaikanhakijoiden asennekasvatukseen

ptxdview (ÄMMÄTHILJAA) Euroopan parlamentin jäsen Jussi Halla-aho (ps.) aikoo antaa oman panoksensa turvapaikanhakijoiden kotouttamiseen aloittamalla kiertueen vastaanottokeskuksissa. Euroedustaja on huolissaan...

Close