Verokalenterista unohtuneita palkittiin kunniamerkein

0
6

Cruz roja - Red crossCreative Commons License Jorge González

(HYVÄ VELI) Verokalentereissa liian vähälle huomiolle jääneiden suomalaisjohtajien pettymystä paikattiin jakamalla heille kunniamerkkejä, joiden itseriittoisan isänmaalliset nimet evät kuulosta lainkaan naurettavilta vuonna 2015.

Korkeimman ansiomerkin sai Koneen hallituksen puheenjohtaja, Suomen rikkain mies ja yllättävän laiska veronmaksaja Antti Herlin, joka palkittiin Luxemburgin suuriruhtinaan kultaisella sijoittajaristillä pajunkissoin. Herlin kommentoi saamaansa kunniamerkkiä lyhyesti.

“Käsittääkseni merkkiä ei myönnetty suoraan minulle, vaan Holging Manutas -yhtiölleni. Se, mitä holdingyhtiö sijoittajaristillä ja pajunkissoilla tekee, on täysin lainmukaista, eikä siitä ole tarvetta keskustella julkisuudessa tämän enempää”, hän totesi ei-lainkaan-kateelliselle Lehden toimittajalle.

Casimir Ehrnroothin perikunnalle puolestaan myönnettiin Mannerheimin lastensuojeluliiton kolmannen asteen yhteysmerkki suomalaisen omistajuuden edistämisestä.

Ehrnroothin perikunnan kunniamerkkiä ehdotti Verohallinto ja Herlinin palkintoa valtiovarainministeriön lainvalmisteluosasto.

Palkittujen joukossa oli myös pääministeri Juha Sipilä (100%), jolle myönnettiin Suomen maakuntien kehittymisen platinainen Suamen leijjona kultaisin kaksoiskaarin. Lisäksi jaettiin Liechtensteinin verohallinnon veren vuodattamisen muiston juhlan pyhän kirkkauden ortodoksiristi keltaisin tuplakaarin, mutta Finanssivalvonta selvittää edelleen sitä, kenelle merkki kuuluu.

Suomalainen media julkaisi listat kunniamerkkien saajista sellaisenaan, koska miksipä ei.

“Sehän on jumalauta ilmainen aukeama melkein toimituksellista aineistoa. Hippohiihtojenkaan tuloksia ei tällaisina talvina kovin monelle sivulle riitä”, kommentoi päätoimittaja Sainkos Minäkin.

6 lukijakirjettä

 1. Herroja turpaan! sanoo:

  Sielä ne saunoo meijjän vero rahoilla saatana. Torkkuvat rehellisen ja vilppiä harjottamattoman kansan maksamilla torkku peitoilla. Itte eivät maksa veroja lainkaa Suameen juko lauta!!1 1 Sipiläki juma lauta mikä lie keinottelia joka vääryyvvellä tyä ukon selekä nahasta miljoonansa tehny. Saattana, taidan riipasta kovan periantai kännin heti aamusta…

  (29)
 2. BARBA ROSSA sanoo:

  TÄMÄNKÖ TAKIA VETERINAARIT TAISTELIVAT ?!?!?!

  (-3)
  • Talousrikostutkija sanoo:

   Taas on loukattu veteraanien kunniaa. Hävetkää veronkiertäjät ja muut isänmaan loiset!

   (-4)
 3. Huomenna hän tulee sanoo:

  This comment has been removed due to low ratings.

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.